- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 30
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
-
Ay insllah kuzum yaBana gore tek cizgi var.
Insallah hamilesindir...
Insallahhhhhhh...
Bıktıysan yapma test,ben ilk hamileligimde senin gibi durmadan yapiyodum ama sonra biraktim adetimin geciktigini bile bilemedim mide bulantisi,kokuya duyarlilik olunca test yapmistimki pozitif :) kendini strese sokma zamanini bekliodurInan biktim test yapmaktn koydum kenara o yuzden
Oyle cnimda gecen cok hafif bi kanama gelince bi test yapiyim dedimBıktıysan yapma test,ben ilk hamileligimde senin gibi durmadan yapiyodum ama sonra biraktim adetimin geciktigini bile bilemedim mide bulantisi,kokuya duyarlilik olunca test yapmistimki pozitif :) kendini strese sokma zamanini bekliodur
Kuzum insallahAy insllah kuzum ya
Ay insllah kuzum rabbim tüm isteyenlere versinKuzum insallah
Bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda Allah sana nurtopu gibi bir evlat versin.
Canım sabah ilk idrarla yaptim hafif cizgi gordum ama umursmadim yattim sonra kalkinc 2 saat sonra baktim cizgi hafif yone orda bilmiyorum ki vallaEvet cizgi var ama o cizgi ne zaman olustu. Ilk 10dk icinde falan olustuysa dogrudur ama sabaha kadar bekledigi icin olustuysa dogru degildir :/ o yuzden sabah ilk idrarla tekrar yapin bence
Yaptiktan sonra hemen gorduysen pozitiftir neden umursamadin kiCanım sabah ilk idrarla yaptim hafif cizgi gordum ama umursmadim yattim sonra kalkinc 2 saat sonra baktim cizgi hafif yone orda bilmiyorum ki valla
Cunku 4 aylik bebegim oldu karnimda 6 aydir istiyrum her ay 50 tl ye yakin test parasj verdimsonuc hep husran cikinca umursamadim iste anlicagin hep husran bittigi icin sonucYaptiktan sonra hemen gorduysen pozitiftir neden umursamadin ki
Basin sagolsun canim. Hayirlisiyla Allah nasip eder insallah. Bana hamilesin gibi geldi ilk idrarinla pozitif cikmis olmasi sebebiyle. Kan testide ver bence. Yada cizgi koyulasicak mi takip et koyulasirsa kan testi ver bilemedimCunku 4 aylik bebegim oldu karnimda 6 aydir istiyrum her ay 50 tl ye yakin test parasj verdimsonuc hep husran cikinca umursamadim iste anlicagin hep husran bittigi icin sonuc
Sagol canimBasin sagolsun canim. Hayirlisiyla Allah nasip eder insallah. Bana hamilesin gibi geldi ilk idrarinla pozitif cikmis olmasi sebebiyle. Kan testide ver bence. Yada cizgi koyulasicak mi takip et koyulasirsa kan testi ver bilemedim
Ne demekSagol canim
Ooo cok uzuldumCizgi var bence hamilesin tebrik ederim benim daha silik cikmisti ama malesef kimyasal dusuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?