Kızlar yardımcı olur musunuz ? Bebis istiyorum

Manolyakokulusimit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
316
84
98
30
Kızlar bunu sabah yaptım koydum kenara yattım uyudum sonra kalktığımda bu sekildeydi bu ne simdi gebelik var mı yasayan varmi bu durumu?

Eklentiler

• 20180520_182005.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 139
Yapip koydun ve uyudun 10,15dk dan sonra cikan sonuc zaten yanlis cikiyor..
Sabah ilk lavaboya ciktiginizda yapin testi,hemen 1dakka icinde gosterir sonucu.
Ayrica bu testtede hamile olmadiginizi gosteriyor.Sonuc pozitif olunca iki cizgi cikiyor biri belli belirsiz silik sekilde cikiyor.
Hakkinizdn hayirlisi olsun..

Inan biktim test yapmaktn koydum kenara o yuzden
Bıktıysan yapma test,ben ilk hamileligimde senin gibi durmadan yapiyodum ama sonra biraktim adetimin geciktigini bile bilemedim mide bulantisi,kokuya duyarlilik olunca test yapmistimki pozitif :) kendini strese sokma zamanini bekliodur

Bıktıysan yapma test,ben ilk hamileligimde senin gibi durmadan yapiyodum ama sonra biraktim adetimin geciktigini bile bilemedim mide bulantisi,kokuya duyarlilik olunca test yapmistimki pozitif :) kendini strese sokma zamanini bekliodur
Oyle cnimda gecen cok hafif bi kanama gelince bi test yapiyim dedim

Evet cizgi var ama o cizgi ne zaman olustu. Ilk 10dk icinde falan olustuysa dogrudur ama sabaha kadar bekledigi icin olustuysa dogru degildir :/ o yuzden sabah ilk idrarla tekrar yapin bence

Evet cizgi var ama o cizgi ne zaman olustu. Ilk 10dk icinde falan olustuysa dogrudur ama sabaha kadar bekledigi icin olustuysa dogru degildir :/ o yuzden sabah ilk idrarla tekrar yapin bence
Canım sabah ilk idrarla yaptim hafif cizgi gordum ama umursmadim yattim sonra kalkinc 2 saat sonra baktim cizgi hafif yone orda bilmiyorum ki valla

Cunku 4 aylik bebegim oldu karnimda 6 aydir istiyrum her ay 50 tl ye yakin test parasj verdimsonuc hep husran cikinca umursamadim iste anlicagin hep husran bittigi icin sonuc
Basin sagolsun canim. Hayirlisiyla Allah nasip eder insallah. Bana hamilesin gibi geldi ilk idrarinla pozitif cikmis olmasi sebebiyle. Kan testide ver bence. Yada cizgi koyulasicak mi takip et koyulasirsa kan testi ver bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…