• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olur musunuz bana ?

Kızlar merhaba
1 haftadır miyde bulantisina istinaden bir test yaptım kimisi bunda birşey yok diyor birde sizin fikirlerinizi alabilir miyim? Lütfen :dua:
İyide bu test pozitiv cıkmış bi ben mi goruyorum iki cizgiyi . 2 cizginin birinci gibi kırmızı olmazz anca pembe olur ama seninli baya kırmızılasmış pozitiv yani sen bi doktora git bence orda daha iyi anlasılır

İyide bu test pozitiv cıkmış bi ben mi goruyorum iki cizgiyi . 2 cizginin birinci gibi kırmızı olmazz anca pembe olur ama seninli baya kırmızılasmış pozitiv yani sen bi doktora git bence orda daha iyi anlasılır
Canım yine yaptim bu seferde bi 1 saat sonra bundan daha net çizgi belirdi valla bende emin olamadim

Inşallah vardır bugün bi hastaneye gitsen kan versen kesin sonuç çıkar sende rahatlarsın emin olursun :)

Umutlandırmak istemem ama bence hamilesin. Benim testimi görsen hos goremezdın o kadar golge goboydı ki :)
1 ayda gecmıs neden beklıyorsun kan testı yaptırmıyorsun?
Test alacaksanda farklı marka al

Umutlandırmak istemem ama bence hamilesin. Benim testimi görsen hos goremezdın o kadar golge goboydı ki :)
1 ayda gecmıs neden beklıyorsun kan testı yaptırmıyorsun?
Test alacaksanda farklı marka al
Canım bak 2 testin sonucu

Eklentiler

• 20190127_140014.jpg
    20190127_140014.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 51
Ay inşallah kuzum yine yaptim test ilk 30 dk içinde bisey cikmadi yada biz gormedim 1 sate yakın surede 2. Çizgi yine cok belirgin cikti cozemedim yaa
Ben net cizgiyi gördüm cnm bozuk böyle olmuyor. Ama içinin rahat etmesi için birde kan ver. Garanti olur. Ikinci testin de 1 saatte de olsa çıktıysa vardır. Mujdeni bekliyoruz:KK39::KK54:

Ben net cizgiyi gördüm cnm bozuk böyle olmuyor. Ama içinin rahat etmesi için birde kan ver. Garanti olur. Ikinci testin de 1 saatte de olsa çıktıysa vardır. Mujdeni bekliyoruz:KK39::KK54:
Canım kan verdim şimdi doktora gebelik testlerimide götürdüm bana testler olumlu kanda yok muallakta kaldim kadın dogumcuya git sen bi dedi

Bu marka testten yapmıştım benimde böyle çıkmıştı ve doktora gidince hamile olduğumu öğrendim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Back