- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 30
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 4 damla damlardım ama fazlamıBi test daha yapsan garanti olur 2. Cizgi var gibi ama. Idrarida az damlatin lutfen
Hayir o zaman test bozuk adetiniz gecti miAslında 4 damla damlardım ama fazlamı
En iyisi bidaha yapayım olmadi baktim ondada var ozaman garanti olurBi test daha yapsan garanti olur 2. Cizgi var gibi ama. Idrarida az damlatin lutfen
Gecti hemen hemen 1 ay olacakHayir o zaman test bozuk adetiniz gecti mi
4 damlardım 4 yazıyordu ay hayırlısı bakalim ya heycan yaptim simdi 10 tane test yapasım geldi :)bana var gibi geldi. ama testi yeniliyin. arkasında kac damla olacağı yazar.
Aaaa ne sabirlisin ilk kez yapmissin testi bir tane daha dene merak ettim simdiGecti hemen hemen 1 ay olacak
yok mu evde test4 damlardım 4 yazıyordu ay hayırlısı bakalim ya heycan yaptim simdi 10 tane test yapasım geldi :)
Yok canım valla olsada biz bayanlar tutar miyiz sence ben hemen yaparım tutamam valla .dyok mu evde test
Aslında sabırlı değilimde biktim diyebilirim umutsuzluktan ilk bebeğim karnimda öldü o günden beri umutsuz testlerim ilk defa bukadar net cikti sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAaaa ne sabirlisin ilk kez yapmissin testi bir tane daha dene merak ettim simdi
yokmu eczane yakınlardaYok canım valla olsada biz bayanlar tutar miyiz sence ben hemen yaparım tutamam valla .d
Kusura bakma canim cok gecmis olsun ne oldugunu bilmeden pat diye soyledim bu kez olur insallah hayirlisiyla test yapinca paylas yineAslında sabırlı değilimde biktim diyebilirim umutsuzluktan ilk bebeğim karnimda öldü o günden beri umutsuz testlerim ilk defa bukadar net cikti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Onemi yok canım ne demek kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki anlıcan boyle iste tedirgin bir hayattayım oldumu tuttu mu tuttuysa ya yine ölürse korkusu yiyor içimiKusura bakma canim cok gecmis olsun ne oldugunu bilmeden pat diye soyledim bu kez olur insallah hayirlisiyla test yapinca paylas yine
Biri olumsuz olunca digerleride olacak diye bisey yok insallah vatdir ve sagliklidir. Tekrar ne zaman test yapacaksinOnemi yok canım ne demek kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki anlıcan boyle iste tedirgin bir hayattayım oldumu tuttu mu tuttuysa ya yine ölürse korkusu yiyor içimi![]()
Bugün alabilirsem eğer yarin sabahtan yaparım bebegimBiri olumsuz olunca digerleride olacak diye bisey yok insallah vatdir ve sagliklidir. Tekrar ne zaman test yapacaksin
Guzel haberlerini ver insallah canim.bekliyorumBugün alabilirsem eğer yarin sabahtan yaparım bebegim
Umarim kuzum dua et benim icin yeterli allah razi olsunGuzel haberlerini ver insallah canim.bekliyorum