Der ve gider.Kiz 1 sn de nasil ban yedin:)Yani hormonların etkisi herkeste farklı oluyor ama genel olarak stres öfke sanırım herkeste var
Konu ile ilgili doktora gitmeyi düşündün mü
kan hormon tahlili falan
Ondan değil diğer konusundan ban yemiş:)Der ve gider.Kiz 1 sn de nasil ban yedin:)
Yani hormonların etkisi herkeste farklı oluyor ama genel olarak stres öfke sanırım herkeste var
kan hormon tahlili falan
Hayıt suyu tüm regl sendromlarını hafifletiyo.. kullandığım zamanlarda ağrı bile yaşamıyorum..sinir stres de olmuyo..
Aynısı bende de oluyor ama engel olamıyorum kendime. 30 lu yaşlarda daha çok görülyormuş bu durum.Psikolojim çok bozuldu bu sorundan inanın şuan kendimi çok kötü hissediyorum.
Benim derdim regl öncesi içimden çıkan canavar!!
İnanılmaz sinirli oluyorum ya.. Bu sosyal hayatımı o kadar çok etkiliyor ki resmen bir canavara dönüşüyorum.
Reglime 1 hafta 10 gün kala deliriyorum resmen. Herşey gözüme batıyor illaki bir kavga çıkartıyorum.
Bıktım artık !!! kendimi etrafa saldıran bir canavar gibi hissediyorum.
Sizde de oluyor mu ?Bunun bir çözümü var mı?
Yani hormonların etkisi herkeste farklı oluyor ama genel olarak stres öfke sanırım herkeste var
kan hormon tahlili falan
Aynısı bende de oluyor ama engel olamıyorum kendime. 30 lu yaşlarda daha çok görülyormuş bu durum.
Aktardan alabilirsin cam şişede olanı var internetten de bulabilirsinHiç gitmedim . Hormo
O nedir hiç bilmiyorum nerden alınır?
Yok o kesin de ilk defa yorum yazar yazmaz grilesen uye gordum:) Saniyeyle gitti yani.Ondan değil diğer konusundan ban yemiş:)
Malesef bende böyleyim.
Olduktan sonrada feci şekilde sakinleşip durgunlaşıyorum.
Bunun bir çaresinide bulamadım.
Bence psikolojik etkisi de olabilir. Yani surekli regl ve hormonları düşündüğün icin sinirlenmeye başlıyorsundur belki
Aktardan alabilirsin cam şişede olanı var internetten de bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?