• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımcı olun lütfen, bıktım artık!!

ne zaman içilecek peki lütfen anlatır mısınız muhakkak deneyeceğim.
Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik semptomlarına faydası en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 ay süre ile alınmalıdır.Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ : 1/4'ü Hayıt Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir.

Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik semptomlarına faydası en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 ay süre ile alınmalıdır.Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ : 1/4'ü Hayıt Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir.
Her gün günde 3 defa mı içilmesi gerekiyor? Tadı nasıl peki? Bir de pahalı bir şey mi?

Her gün günde 3 defa mı içilmesi gerekiyor? Tadı nasıl peki? Bir de pahalı bir şey mi?
Evt ama 3 çay bardağı bir de o çaybardağının 1/4 hayıt suyu koyuyosun geri kalanını suyla tamamlıyosun.. şişesi 15-16 TL falandı ben 3 şişe spariş etmiştim internetten 45 civarı bişey ödedim 1 şişesi 25 gün falan gidiyo

Malesef bende böyleyim.
Olduktan sonrada feci şekilde sakinleşip durgunlaşıyorum.
Bunun bir çaresinide bulamadım.

Psikoloğa gittim. diyet nedeni ile yine bu hafta kan tahlillerimi yaptırmıştım. Bugün çıktı sonuçları . D vitamini yok denecek kadar azmış bende. Bu vitamin hormonları düzenleyici özelliğe sahipmiş. Netten de biraz baktım. Regl öncesi gerginlik çözümü için sayılanların arasında d vitamini takviyesi de var. Psikoloğa anlattım bu durumu ve tahlil sonuçlarını duyunca hemen d vitamini + magnezyum+ kalsiyum ilaçları verdi. Bunların üç de hormonları etkiliyormuş . Bir kaç ay günlük sonra da adetten 10 gün önce içmemi istedi. İnşallah düzelecek dua ediyorum.

Belki sana da fikir olur diye paylaşmak istedim.

Back