Kızlar yardım :(

Ya Nasip

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
30
7
38
Merhaba; uzun zamandır lazere gitmeyi düşünüyordum bugün bi cesaret gittim,çok canım yandı özellikle ayaklarım.Çıktıktan sonra yapan kişi hametan kullanmamı söyledi hemen.Birkaç saat daha yanmam devam etti krem sürdüğüm halde.Ayaklarıma tekrar baktığımda kıpkırmızı kaldığını gördüm et gibi olmuş resmen çok kötü bakmaya korkuyorum,sürmediğim krem kalmadı.Sizinde başınza geldimi ne yaptınız iz kaldı mı,Psikolojim bozuldu pazartesi cildiye doktoruna gitmeyi düşünyrm
Bu resmi internettn buldum benimki bundan kat kat kötü

Eklentiler

• epilasyon-yanigi.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 257
çok kötü görünüyor. acile git istersen pazartesi cildiyeye gidersin

Boyle olması normal değil bende koltukalti icin gittim böyle olmadi. Yaptırdığın yerde ki makinelerde mi sıkıntı var acaba

Acile gıt bence hıc boyle bır sey gormedım, makıne eskı olabılır ya da ayarını tam ayarlayamamıs olabılırler

Nasıl bir uygulama yapmış ki öyle oldu? Yakmış o zaman demek ki. Teniniz çok beyaz mı?

Pek normal gözükmüyor, iyi bi yermiydi, arastirip yapsaydiniz... Acil diktora görünün... Her önüne gelen kremide kullanmayin, daha beter yaparsiniz...

bence de yanık . acile gıt istersen leke kalmasın

Muhtemelen esmersiniz ve yapan kisi cilt tipinize uygun isida calismadigi icin yanik olustu. Koyu renkli tenlerde epilasyon islemi cok dikkat gerektirir.

Ilk etapta silverdin surun elinizde varsa , ilk firsatta da cildiyeye gidin. Cok ileri seviyede değilse ve duzenli sekilde krem kullanirsaniz iz kalmaz korkmayin

Epilasyon yaptirdiginiz yere mutlaka gidin ve yaniklarinizi gosterin.

Aklınıza takilan baska bisey varsa yanitlamaya çalışırım. Suan biraktim ama 5 sene kadar estetisyen olarak calistim.

Esmer tenliyim bu resim internetten,ama benim ki daha kırmızı,iz kalacak diyede çok korkuyorum acısını da geçtim artık

Nerede yaptırdın kliniktir inşallah? Birde bir şey sordum tenin çok beyaz mı?
Üzgünüm ama bu yanık bundan daha kötü ise oda yanıktır. Acile gitsen de, orada bu saatte uzman doktor yoktu, gideceğin kişi sana o merhemi verecektir. Bence sen pazartesi bir uzman doktora görün. Ben güzellik uzmanıyım, yüzlerce kişiye lazer yaptım. Bir tanesi böyle olmadı. Lütfen şu lazeri YALNIZCA HASTANELERDE yaptırın!

Su falan toplamış mı seninkisi,internette öylelerini de gördüm kk da birine de olmuş dava açmış vs..Ya su normal işlem için bile güvenemiyoruz işletmelere..

Esmer tenliyim bu resim internetten,ama benim ki daha kırmızı,iz kalacak diyede çok korkuyorum acısını da geçtim artık

Esmer tenlisin orjinal mi yoksa güneşlendin mi? Esmer tenlilere zaten genelde lazer önermiyoruz (teni koyu ve çok koyu ise) çünkü lazer koyu rengi gören bir şey ten koyu tüy koyu görmüyor.
Oda yakından atış yapmıştır o yüzden yakmıştır. Kendisi de yaktığının farkına varmış zaten. Sen doktora git ve orayı da şikayet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…