Esmer tenliyim güneşten değil,bunu bana söyleseler görmeyeceğni hiç uğraşmam başlamam bu acyıda çekmezdim
Geçmiş olsun baya yakmışlar seni. Bende böyle birkaç resim görerek lazer den korkanlardanımMerhaba; uzun zamandır lazere gitmeyi düşünüyordum bugün bi cesaret gittim,çok canım yandı özellikle ayaklarım.Çıktıktan sonra yapan kişi hametan kullanmamı söyledi hemen.Birkaç saat daha yanmam devam etti krem sürdüğüm halde.Ayaklarıma tekrar baktığımda kıpkırmızı kaldığını gördüm et gibi olmuş resmen çok kötü bakmaya korkuyorum,sürmediğim krem kalmadı.Sizinde başınza geldimi ne yaptınız iz kaldı mı,Psikolojim bozuldu pazartesi cildiye doktoruna gitmeyi düşünyrm
Bu resmi internettn buldum benimki bundan kat kat kötü
Gittigini yerde hangi yöntemi kullaniyorlar merak ettim IPL degildir insallahEsmer tenliyim güneşten değil,bunu bana söyleseler görmeyeceğni hiç uğraşmam başlamam bu acyıda çekmezdim
Gittigini yerde hangi yöntemi kullaniyorlar merak ettim IPL degildir insallah
Cok esmerseniz en guvenli yontem nd yag lazerdir. Digerleri cok esmerlere önerilmez yanik riski oldugu icin ama malesef bazi isletmeler para kaygısından dolayi pek ciddiye almiyorlar saglik sorunlarini. Hamile kadina paket satip seansa almama zorlayan patronum olmuştu.. almayi reddedip kadina da girmemesi gerektigini soyledigimde kovulmustum :)
Çok değil ama esmerim alexandır yaptı ayaklarıma genitale geçince yapmaktan korktu yandığını anladı heralde,kabarık olmaya başladığını görünce ben söyldim normal dedi.genitalde başka birşeyle yaptı adını tam hatırlayamadım diod da değildi.
Peki ben bundan sonra gitsem lazerin bana faydası olacak mı,1 martdan sonrada rotüs için çağırmşlrdı