Kızlar yardım :(

Allah razı olsun canım,hepiniz çok sağolun İNŞ iz kalmaz dediğin gibi hametan,bepanthol,thiocilline sürüyorum.evde şu an silverdin yok.Sürekli nemli tutmaya çalışıyorum.Yapan kişi de bildiğinden olacakki bana hemen hametan sürmemi söyledi.Genital de korkusndan düşük yaptı.Yaptırdığıma pişman oldum resmen,8seans ücretinide peşin vermiştim

Bence şuan hiçbir krem sürmeyip acile git sana bir yanık kremi versinler,yanık bu şakaya gelmez bir de bacak gibi görünen bir yerdeyse.

Canim polikliniktemi yaptirdin izmirdeyse nolur yerini şöyle bende erteledim haftaya baslicam.boylw izler olmuyor ben daha öncede başka yerde yaptirdim.seni yakmislar.gecen nette gördüm.şuan ilk yanik aninda 15 gün boyunca yumurta akini sürünce ciltte tabaka oluşuyor ve hic iz kalmiyormus bir bebeğe kaynar su dökülünce nette. Böyle yaptik ve iz bile kalmadi yazmislardi.su saatte .ondan sur derim.sonrada doktora git.

Esmer tenliyim güneşten değil,bunu bana söyleseler görmeyeceğni hiç uğraşmam başlamam bu acyıda çekmezdim

Ya kızlar yaptırmayın boşverim bizim ülkenin insanları kar edecegim diye acemi insanlara yaptırıyor bu işleri sonuçlarına bakın.Kknın eski bir konusunds fotoğraf gördüm su toplamış resmen yakmışlar bacağını kızın.Ayda bir yapmak bu riski almaktan daha azacı verir yani.Yaptıracaksanız da düzgün bir yerde yaptırın.

Yok canım izmirde değil,poliklinkte yaptırdım bilinen de bir yerdi,yarın orayada gidecem İNŞ,ne hale getirdiklerini görsünler

Bir kaç saat çok ağrıdı ,yandı.Şimdi ağrı çok azaldı lekeli gibi yanıklar oluştu kırmızı,sanki hafiften kabuk bağlamaya başladı,daha çok bacağımın arka taraflarında var

ısısını yüksek ayarlamıştır..kaşınmaya başlar bi süre sonra kaşıma yolma kabuklanıp daha sonra dökülür onlar.ben genital bölge için gidiyorum benide yaktılar bi kere öyle.iz kalmıyor merak etme.bol şeyler giy bacakların sürtünmeden yolunmasın.hametan veya bepanthol sür her kremde iyi gelmez her şeyi sürme.geçmiş olsun

Merhaba; uzun zamandır lazere gitmeyi düşünüyordum bugün bi cesaret gittim,çok canım yandı özellikle ayaklarım.Çıktıktan sonra yapan kişi hametan kullanmamı söyledi hemen.Birkaç saat daha yanmam devam etti krem sürdüğüm halde.Ayaklarıma tekrar baktığımda kıpkırmızı kaldığını gördüm et gibi olmuş resmen çok kötü bakmaya korkuyorum,sürmediğim krem kalmadı.Sizinde başınza geldimi ne yaptınız iz kaldı mı,Psikolojim bozuldu pazartesi cildiye doktoruna gitmeyi düşünyrm :KK61:
Bu resmi internettn buldum benimki bundan kat kat kötü
Geçmiş olsun baya yakmışlar seni. Bende böyle birkaç resim görerek lazer den korkanlardanım

Esmer tenliyim güneşten değil,bunu bana söyleseler görmeyeceğni hiç uğraşmam başlamam bu acyıda çekmezdim
Gittigini yerde hangi yöntemi kullaniyorlar merak ettim IPL degildir insallah

Cok esmerseniz en guvenli yontem nd yag lazerdir. Digerleri cok esmerlere önerilmez yanik riski oldugu icin ama malesef bazi isletmeler para kaygısından dolayi pek ciddiye almiyorlar saglik sorunlarini. Hamile kadina paket satip seansa almama zorlayan patronum olmuştu.. almayi reddedip kadina da girmemesi gerektigini soyledigimde kovulmustum :)

Gittigini yerde hangi yöntemi kullaniyorlar merak ettim IPL degildir insallah

Cok esmerseniz en guvenli yontem nd yag lazerdir. Digerleri cok esmerlere önerilmez yanik riski oldugu icin ama malesef bazi isletmeler para kaygısından dolayi pek ciddiye almiyorlar saglik sorunlarini. Hamile kadina paket satip seansa almama zorlayan patronum olmuştu.. almayi reddedip kadina da girmemesi gerektigini soyledigimde kovulmustum :)

Çok değil ama esmerim alexandır yaptı ayaklarıma genitale geçince yapmaktan korktu yandığını anladı heralde,kabarık olmaya başladığını görünce ben söyldim normal dedi.genitalde başka birşeyle yaptı adını tam hatırlayamadım diod da değildi.
Peki ben bundan sonra gitsem lazerin bana faydası olacak mı,1 martdan sonrada rotüs için çağırmşlrdı

Çok değil ama esmerim alexandır yaptı ayaklarıma genitale geçince yapmaktan korktu yandığını anladı heralde,kabarık olmaya başladığını görünce ben söyldim normal dedi.genitalde başka birşeyle yaptı adını tam hatırlayamadım diod da değildi.
Peki ben bundan sonra gitsem lazerin bana faydası olacak mı,1 martdan sonrada rotüs için çağırmşlrdı

Faydasi olur ama dusuk isida calisilmasi gerektigi icin uzun surebilir sonuc alman. Tam ten rengini bilmediğim icin net bisey söyleyemem malesef. Zaten bacaklarin tamamen iyilesene kadar seansa giremezsin bikac seans atlamaniz gerekebilir dediginiz kadar kotuyse.

Siz yarin ilk is doktora, oradan da yaptirdiginiz merkeze gidin ve sikayetci olun. Yapan kisi yandigini anlayip paniklemis olacak ki krem surun falan demis zaten. Iptal ettirmemek icin herseyi yapacaktirlar muhtemelen hele ki parayi pesin verdiyseniz ama eger bi sekilde paketinizi iptal ettirip paranizi geri alabilirseniz nd yag yapan bi klinikte devam etmenizi öneririm.

X