• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardım...

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
2 tane samimi arkadaşımın ve sayısız gitmem gerekecek olan düğün, dernek vs. var.
Şimdi, bir tane siyah şifon pantolonum var, bir de saks mavisi sıfır kollu hoş bir elbisem var.
Haziranın başında 2 kına gecesi, 2 nikah, 1 düğün var gitmem gereken.
Fikirlerinizi rica ediyorum, aşağıda kendi kombinlediklerimi görebilirsiniz.
Lütfen yardımcı olun! Zor şey giyim vesselam... :17:

Siyah Şifon pantolon
$sifon-salvar-modeli.jpg

üzerine bu iki tarzda gömlek - saks mavisi
$imagesCAE6NP9V.jpg $so-cute-cift-cepli-bluz-12140-saks-mavi-2394450-220.jpg

Ayakkabı & Çanta
$4204-saks-mavi-nubuk-ayakkabi.jpg $SAK01.jpg

Diğer yardım istediğim de, saks mavisi bir elbisem var, onu siyah ayakkabı ile mi kombinlesem yoksa yine saks mavisi ayakkabı ile mi?
Elbisem şu resimdekine yakın...
$imagesCAGP382I.jpg
Ayakkabı & çanta modelim
$imagesCAF200IC.jpg $2008-siyah-nubuk-canta.jpg

ya da beyaz mı tercih etsem?

$big_672066482kd.jpg $White-Leather-Handbags.jpg

fikirlerinizi bekliyorum ;):17:

pantolon şahane ama gomlekler biraz spor degilmi ilede o gomleklerden gıyıcem dersen ilk başta olan

ayakabıların ıkısıde cok guzel ama sankı beyaz daha sık durcak gıbı cunku hazıran yaz gelmıs artık sıyah sankı bogucak gıbı elbıseyı
hepsı cok guzel canım gule gule gıyın

Canım teşekkür ederim yorumun için...
Bana da spor gibi geldi, ama kararsız kaldım.
Aslında şifon kollu bir gömlek arıyorum, eğer onu bulursam belki daha hoş olur...
Sen nasıl birşey önerirsin şifon pantolonun üzerine??

vazgeçtim siyah daha şık olur elbise ile pantolunun altına mavı ayakabı süperde sankı canta zıt bir renk olsa daha ıyı olcak gıbı siyah mesela aslında ayakabın ne renkse bende orenk canta takmayı tercıh edıyorum ama sımdı gomlek mavı ayakabı mavı sankı cantada mavı olsa olmucak gıbı deeee acızane fıkrım ıste

Canım teşekkür ederim yorumun için...
Bana da spor gibi geldi, ama kararsız kaldım.
Aslında şifon kollu bir gömlek arıyorum, eğer onu bulursam belki daha hoş olur...
Sen nasıl birşey önerirsin şifon pantolonun üzerine??

valla canım bu sene bu pantolonlar cok moda zaten bende cok begenıyorum birde mandalına rengi dıyorlar bu sene heryerde o var gercektende cok tatlı bı renk ne oranj rengi gibi turuncu gibi böyle illaki görürsün dediğin gibi şifon sıfır kolu bir gömlekte olabilir ama pantolon bolsa ust dar olsun bence ayakabıda oranj olabilir çantada gene bence zıt renk siyah elinde tutunmu pantolonuna uyar diye düşünüyorum tabi kendi fikrim pantolan gercekten şahane ama onlar çok spor

aaaaaaaa bu sene bikerem siyah beyaz çok modaaaa pantolonun siyah üstüne beyaz dar bi gömlek ayakabıların varya beyaz aaa o ozaman süper olur bence bitane resim buldum bak $image1xl.jpg

Son düzenleme:
vazgeçtim siyah daha şık olur elbise ile pantolunun altına mavı ayakabı süperde sankı canta zıt bir renk olsa daha ıyı olcak gıbı siyah mesela aslında ayakabın ne renkse bende orenk canta takmayı tercıh edıyorum ama sımdı gomlek mavı ayakabı mavı sankı cantada mavı olsa olmucak gıbı deeee acızane fıkrım ıste

Sağolasın canım, bende düşününce seninle aynı fikre kanaat getirdim.
Gömlek ve ayakkabı uyumlu olup, çanta siyah olursa daha şık duracak sanki.
Öbür türlü, hepsi aynı renk boğacak gibi geldi bana da...
Çok teşekkür ederimmm... :32:

valla canım bu sene bu pantolonlar cok moda zaten bende cok begenıyorum birde mandalına rengi dıyorlar bu sene heryerde o var gercektende cok tatlı bı renk ne oranj rengi gibi turuncu gibi böyle illaki görürsün dediğin gibi şifon sıfır kolu bir gömlekte olabilir ama pantolon bolsa ust dar olsun bence ayakabıda oranj olabilir çantada gene bence zıt renk siyah elinde tutunmu pantolonuna uyar diye düşünüyorum tabi kendi fikrim pantolan gercekten şahane ama onlar çok spor

Ya aslında elbisem saks mavisi, ona uygun bir ayakkabım var zaten, ama şimdi bir de farklı renkler denemek istiyorum.
Herkes canlı renklerin bende hoş durduğunu söylüyor ama ben bir türlü adapte olamıyorum o renklere...
Sanki "ben buradayım" dermiş gibi geliyor :9:
O yüzden genelde pek cart renkleri seçmemeye çalışıyorum, nişanlımda niye bu kadar siyah renk giyiyorsun diye kızıyor artık haklı olarak.
Dediğin gibi mandalina rengide aslında hoş olur ve sevdiğim renkler arasında...
Bu nasıl?
bahar02.png

Ya aslında elbisem saks mavisi, ona uygun bir ayakkabım var zaten, ama şimdi bir de farklı renkler denemek istiyorum.
Herkes canlı renklerin bende hoş durduğunu söylüyor ama ben bir türlü adapte olamıyorum o renklere...
Sanki "ben buradayım" dermiş gibi geliyor :9:
O yüzden genelde pek cart renkleri seçmemeye çalışıyorum, nişanlımda niye bu kadar siyah renk giyiyorsun diye kızıyor artık haklı olarak.
Dediğin gibi mandalina rengide aslında hoş olur ve sevdiğim renkler arasında...
Bu nasıl?
bahar02.png

bluz cok sık yaaaaaa bayıldımm bende bu renk aldım ama cesaret edip giymedim henüz :9: annem dolapta dursun diye mi aldın diye beynimi yiyio ama pantalonla bu cok sık olur canım bence tarz durur. hem bu yasta böle seyler giymezsek ilerde hi giyemicez zaten.. yakın bi dügün olsun bende giycem artık.

bluz cok sık yaaaaaa bayıldımm bende bu renk aldım ama cesaret edip giymedim henüz :9: annem dolapta dursun diye mi aldın diye beynimi yiyio ama pantalonla bu cok sık olur canım bence tarz durur. hem bu yasta böle seyler giymezsek ilerde hi giyemicez zaten.. yakın bi dügün olsun bende giycem artık.

Canım sağolasın yorumun için, geç gördüm sanıyorum :) Kusura bakma.
Aldım canım ve bu akşam giyeceğim kısmetse :9: Dediğin gibi, şimdi giyemezsek hiç bir zaman giyemeyeceğiz.
Havalarda baya baya ısınmaya başladı zaten, tam artık giyilecek zamanlar.
Sende güle güle kullan canım şimdiden aldığını, inşallah giyersin ;)

Back