• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım

hehe olsun o kdar 4 senenın hepsı unutulmaz canımm ama o kadar cok canımı yakıp gıttıkı belkıde mecbur kaldım bole olmasına ne garıp ..:41::41:

Keşke her uyuz olduğumu hayatoımdan çıkarıp onla ilgili herşeyi senin gibi unutabilsem

ne zamna ayrıldınız
neden ayrıldığınızı da merak ettim özel deilse :17::17:

nasıl dıyım bılmıorum hersey normaldı gayet ayrıldıgımız gun bıle oledı bırden tartısma cıktı ve ıcındekı herseyı kustu resmen ayrıldı sevmıorum senı neler dedı anlatamam nedensız bttı 17 subatta ayrıldık daha cok yenı bnm aglayıp sızlanmam gerekken bı damla yas gozumden akmadı

ne zamna ayrıldınız
neden ayrıldığınızı da merak ettim özel deilse :17::17:

nasıl dıyım bılmıorum hersey normaldı gayet ayrıldıgımız gun bıle oledı bırden tartısma cıktı ve ıcındekı herseyı kustu resmen ayrıldı sevmıorum senı neler dedı anlatamam nedensız bttı 17 subatta ayrıldık daha cok yenı bnm aglayıp sızlanmam gerekken bı damla yas gozumden akmadı

bence sende onda olduğundan daha fazla bitmiş
sende söyleseydin herseyi içinde kalmasaydı :47::47:

en gaddar kız bile vicdanlıdır
inşallah öyel bir durumda karşına çıktığında üzülmezsin çocuğun halinee
öyle saflık var bu kadın milletinde

doğru dıosun vıcdan cok kotu ama bn en son vıcdanımı askere gıderken bana dön dıye aglayısında bıraktım hıc usanmadan bekledım ettım
gozunu bıle kırpmadan bırakıp gıttı bıda asla o vıcdana yenılmem .. :(

doğru dıosun vıcdan cok kotu ama bn en son vıcdanımı askere gıderken bana dön dıye aglayısında bıraktım hıc usanmadan bekledım ettım
gozunu bıle kırpmadan bırakıp gıttı bıda asla o vıcdana yenılmem .. :(

şu anlattığından sonra bence herşeyi hak ediyor oo:47::47:

Bence şuan erken.Şöyle gibi biraz;iğneyle dişini uyuşturmuşlar bişey hissetmiyosun ve hala etkisi devam ediyor bi müddet sonra uyuşukluk geçecek ve acısını hissetmeye başlayacaksın.Yani günler geçtikçe anımsayacaksın sanırım geçmişte bıraktığını,anıları..Ama umarım hatırlamaya başladığında bu sana acı vermez:105:

ben 1 yılda her şeyi unutmusum. isimleri unuttum bile sadece ufak tefek seyler anımsıyorum. Ama benim sebebim kendimi uzun sure bu ilişkilere kapatmamdı. Hiç bir erkeğe o gözle bakmadım 1 yıl boyunca beğeni bile duymadım. Tamamen mutlu olmak için yaşadım sürekli eğlenceli şeyler yaptım hüzün veren şeylerden hep kaçtım hep arkadaslarımlaydım. Sanırım bu sürekli devam eden durum istemediğim şeyleri unutturdu ya da korkunc olan ihtimal bilinç altıma itilmiş olması. Ne olursa olsun daima yüzleşmek gerekiyor. Kaçmak daha kötü şeyleri getirebilir beraberinde.

Back