kızlar yardım

cns_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
190
0
46
İstanbul
herkese meraba önceliklee..

nerden başlasam bilmiyorum kısa ve öz olarak sizlere soru sorucam 4 senelik bi ilişkim vardı ve kötü bi şekilde bi anda bitti ve ben şuanda yaşadığımız hiçbişeyi hatırlayamıyorum çok garip deilmi bu beni korkutuo herşeyi unuttum sadece son giderken söyledikleri aklımda belkide konuyuda yanlış yere açtım bi cvp verin ona dair hiçbişeyi hatırlayamıorum :/

valla bu kadar çabuk unutanını ilk kez duyuyorum bence sen onu çoktan bitirmişsin böylesi senin içinde onun içinde daha iyi

bu kadar kısa sürede unutmanız çok ilğinç bence büyük bir ihtimalle birden terk edilmenin verdiği üzüntü beyninizde şok etkisi yapmıştır bir nevi beynin kendini savunmasıdır
sizin kadar güçlü olmasada bunu bende yaşamıştım
mutlaka bir doktora görünmelisiniz isterseniz önce bir psikiyatra görünün o size yardım edecektir çok geçmiş olsun

belki yaşayan birileri vardır die düşünmüştümm

bende arkadaşımla aynı firkirdeyim
uzman görüşü alman daha iyi olur tabiki
ama bazen beyin kendini resetler hatırlamk istemediklerini
kendini böyle rahat hissediyor musun
aslında bir yandan da ii arkadaşım
en azından çabuk unutursun (tabi unutmak istiyoraan)

aynen galiba beynim kendini resetledi ..
tabikide unutmak istiyorum o kadar haksızlıktan sonra ...

yaptıkları ne bilemem ama yaşananlar diyelim her iki tarafın birbirine bir noktadan sonra güzel şeyler yaşatamaması tartışmalar vs vs bitirio herşeyi tecrübeyle sabit bence senin psikolojik bir durumun yok bitirmek istemişsin unutmak istemişsin unutmuşsun beyin böyle birşey istersin unutur istemezsin unutmaz

aynen galiba beynim kendini resetledi ..
tabikide unutmak istiyorum o kadar haksızlıktan sonra ...

aynı durum deil ama
bende bazen kavga nedenlerimizi unutuyorum
sonra neden kavga etmiştik die soruyorum kendime
iyimi kötümü bilemedim
ama seninkinin iyi olduğu kesin bişey

yaşadıklarımı anlatsam roman olur puff ..
sanırım dediklerin cok dogru bıtırmek ıstedım ve bıttı galıba bazı seyler son nokta oluo

Bak anlatacak kadar hatırlıyosun :))) boşver unut gitsin zaten bazen duyguları kanırtmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…