• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım!

aynı yaştaymışız o yüzden rahat rahat tavsiyede bulunabilirim..
nivea young serisini önerebilirim. ben çok uzun bi süre onu kullandım, deniz mineralleri içeriyo o da.. yağsız ürünler tamamen.. toniği, sütü, nemlendiricisi, peelingi, jeli herşeyi var.. fiyatları da uygun..
loreal'in happyderm serisi de çok iyi.. yumuşacık yapıyo cildi..
şimdi de clean&clear kullanıyorum ondan da çok çok memnunum.
hepsinden memnunsan niye sürekli değiştirip denedin dersen, lanet olsun içimdeki kozmetik sevgisine derim =)))

bu arada, annem güzellik uzmanı benim.. kadının senelerdir ısrarla söylediği tek bişey var. yüzünü ve sırtını asidi kaçırılmış sodayla yıka, tonik olarak da gül suyu kullan.. arada heveslenip her türlü ürünü denerim ama sık sık herşeye ara verip bu formülü uygularım cildimi yatıştırmak için.. tavsiye ederim.. yerimseniben

aynı yaştaymışız o yüzden rahat rahat tavsiyede bulunabilirim..
nivea young serisini önerebilirim. ben çok uzun bi süre onu kullandım, deniz mineralleri içeriyo o da.. yağsız ürünler tamamen.. toniği, sütü, nemlendiricisi, peelingi, jeli herşeyi var.. fiyatları da uygun..
loreal'in happyderm serisi de çok iyi.. yumuşacık yapıyo cildi..
şimdi de clean&clear kullanıyorum ondan da çok çok memnunum.
hepsinden memnunsan niye sürekli değiştirip denedin dersen, lanet olsun içimdeki kozmetik sevgisine derim =)))

bu arada, annem güzellik uzmanı benim.. kadının senelerdir ısrarla söylediği tek bişey var. yüzünü ve sırtını asidi kaçırılmış sodayla yıka, tonik olarak da gül suyu kullan.. arada heveslenip her türlü ürünü denerim ama sık sık herşeye ara verip bu formülü uygularım cildimi yatıştırmak için.. tavsiye ederim.. yerimseniben

bu sodayi nasi kullaniosun? onu kullandigin zmn hic su kullanmiomusun yoksa sudan sonra onunla siliomusun cildini? biraz daha bilgi verebilirmisin cnm a.s.

kızlar ben cilt temizliğiiçin bir ürün almak istiyorum hangi markaları önerirsiniz?ayrıca okyonus mineralleri içeren ürünlerimi tercih etmeliyim?:uhm:

the body shop kullaniorum ben tavsiye ederim. 2 ayri cesidi war zaten eer cildin yagliysa cay agaci galiba turkcesi ondan kullanirsin karmaysa okyanuslu kuruysada baska var.a.s.

tesekkürler kızlar öneriler için en azından biraz fikrim olmus oldu en yakında zamanda bi tane cilt temizliyici alıcam.siyah noktalar için clean&clear kullanıyorum memnunum ama faklı seylerde denemkete yarar var!

bu sodayi nasi kullaniosun? onu kullandigin zmn hic su kullanmiomusun yoksa sudan sonra onunla siliomusun cildini? biraz daha bilgi verebilirmisin cnm a.s.

genelde cildimi jelle fln temizledikten sonra hafif nemliyken normal suyla yüzümü yıkar gibi yıkıyorum sodayla.. bazen de aklıma geldikçe elime biraz döküp sürüyorum hemen yüzüme.. pamuğa döküp tonik olarak kullanan da var, sprey şişesine doldurup yüzüne sıkan da.. hangisi kolayına geliyosa yani.. ama mutlaka asidini iyice kaçır.. bi de banyodan hemen sonra sürünce biraz geriyo sanki cildi, öyle yapmamaya çalışıyorum o yüzden..

la roche kullanıyorumm memnunum we arada biş tonik niyetine soda ürüyorum yüzümee. o da ççok iyi geliyo..gülsuyu olgun ciltlere iyi geliyo diye duymuştum açıkçası ban pek etki etmiyo yaşım 20 bu arada.

canım dead sea diye bi ürün war o da çok iyi eczaneden temin edebilirsin maskesi herşeyi war ama biraz pahalı bi ürün ama çok etkili bi ürün.

Back