- Konu Sahibi cadi kasanxix!
kızlar ben cilt temizliğiiçin bir ürün almak istiyorum hangi markaları önerirsiniz?ayrıca okyonus mineralleri içeren ürünlerimi tercih etmeliyim?:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı yaştaymışız o yüzden rahat rahat tavsiyede bulunabilirim..
nivea young serisini önerebilirim. ben çok uzun bi süre onu kullandım, deniz mineralleri içeriyo o da.. yağsız ürünler tamamen.. toniği, sütü, nemlendiricisi, peelingi, jeli herşeyi var.. fiyatları da uygun..
loreal'in happyderm serisi de çok iyi.. yumuşacık yapıyo cildi..
şimdi de clean&clear kullanıyorum ondan da çok çok memnunum.
hepsinden memnunsan niye sürekli değiştirip denedin dersen, lanet olsun içimdeki kozmetik sevgisine derim =)))
bu arada, annem güzellik uzmanı benim.. kadının senelerdir ısrarla söylediği tek bişey var. yüzünü ve sırtını asidi kaçırılmış sodayla yıka, tonik olarak da gül suyu kullan.. arada heveslenip her türlü ürünü denerim ama sık sık herşeye ara verip bu formülü uygularım cildimi yatıştırmak için.. tavsiye ederim.. yerimseniben
kızlar ben cilt temizliğiiçin bir ürün almak istiyorum hangi markaları önerirsiniz?ayrıca okyonus mineralleri içeren ürünlerimi tercih etmeliyim?:uhm:
bu sodayi nasi kullaniosun? onu kullandigin zmn hic su kullanmiomusun yoksa sudan sonra onunla siliomusun cildini? biraz daha bilgi verebilirmisin cnm a.s.