Kızlar yardım yerleşme kanaması mı??

Esrayilmaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
216
27
28
22
Merhabalar kızlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah gebelik testi yaparken siyaha çalan kahverengi akıntı geldi çok fazla değil adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç çok silik ikinci çizgi çıktı ama bugün kaset tipi test yaptım onda negatif cikti bu yerleşme kanaması olabilir mi bugün kan verdim yarın sonuçlar çıkar ama çok sabırsızlanıyorum aranızda böyle olup da gebe olduğunu öğrenen oldu mu acaba veya bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ediyorum ❤️

Merhabalar kızlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah gebelik testi yaparken siyaha çalan kahverengi akıntı geldi çok fazla değil adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç çok silik ikinci çizgi çıktı ama bugün kaset tipi test yaptım onda negatif cikti bu yerleşme kanaması olabilir mi bugün kan verdim yarın sonuçlar çıkar ama çok sabırsızlanıyorum aranızda böyle olup da gebe olduğunu öğrenen oldu mu acaba veya bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ediyorum ❤️
Kızlar yardım 🥺

Canım bekle bi kaç gün sökülecek mi bakalım.
Benim de geçen ay başıma geldi adet olmam gereken günlerde kahverengi akıntı oldu bi kaç kez kanamaya dönmedi ama hamile de değilim .
Sonraki adetimi bekliyorum çok az kaldı bakalım nolacak.
En son 1 hafta önce doktora gittiğimde adet olmak üzeresin rahim çok kalınlaşmış demişti gelen giden yok bekliyorum öyle.
O yüzden belirti saymamak lazım pozitifi görmeden.
Hiç belli olmuyor İnan.

Canım bekle bi kaç gün sökülecek mi bakalım.
Benim de geçen ay başıma geldi adet olmam gereken günlerde kahverengi akıntı oldu bi kaç kez kanamaya dönmedi ama hamile de değilim .
Sonraki adetimi bekliyorum çok az kaldı bakalım nolacak.
En son 1 hafta önce doktora gittiğimde adet olmak üzeresin rahim çok kalınlaşmış demişti gelen giden yok bekliyorum öyle.
O yüzden belirti saymamak lazım pozitifi görmeden.
Hiç belli olmuyor İnan.
Kan verince de saatler dakikalar geçmiyor pozitifi görmek için 5 senedir bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah psikolojik olarak da belirti olabiliyor kendini yoklarsan ama benim aklımda hiç yoktu gece mide bulantısı ile kalktım ağzıma acı su geliyo sürekli özellikle yatınca ve ilk defa böyle bişey yaşadım kasıklarımda farklı bi sancı var daha önce böyle bi sancı çekmedim inşaallah pozitifdir ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum şuanda içimde bişey koptu sanki

İnşallah pozitiftir arkadaşım çok beklemişsin 🙏🏻
Benim de 15 ay oldu bekliyorum dünya belirti yaşadım hep sonuç hüsran.
O kadar düzenliydi adetim en son o bile bozuldu heralde olamadım bile tam.
Testini at bakim nasıl çıkmış

İnşallah pozitiftir arkadaşım çok beklemişsin 🙏🏻
Benim de 15 ay oldu bekliyorum dünya belirti yaşadım hep sonuç hüsran.
O kadar düzenliydi adetim en son o bile bozuldu heralde olamadım bile tam.
Testini at bakim nasıl çıkmış
Atayım da çok silik yani inşaallah sende görürsün pozitifi adetten 5 gün önce yaptım

Eklentiler

• IMG_20250417_174716_954.webp
    IMG_20250417_174716_954.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 22
Aslında bu testten bi tane daha yapsan farkederdi 5 gün geçmiş varsa daha belirgin olurdu
Bu testten bulamadım bu markadan yani artı med markası var hep çok kötü bir marka görürsen alma yani hep yanlış sonuç veriyo bu testi uzaktan bi yerden aldım tekrar gidemiyorum oraya sen gördün mü var gibi mi

Gerçekten çok yoruldum artık üzgün değil umutsuz ve yorgunum yüzümü gören çocuk yok mu daha diyo sanki onlara kalmış bu soruyu sormak sadece canımı acıtıyor ben düşünmemek için neler yapıyorum onlar da sürekli moralimi bozuyo sadece oturup ağlamak istiyorum sadece
Burda herkes anne olsun istiyorum isaalah hicbirinizin emekleri boşuna gitmez isallah

Gerçekten çok yoruldum artık üzgün değil umutsuz ve yorgunum yüzümü gören çocuk yok mu daha diyo sanki onlara kalmış bu soruyu sormak sadece canımı acıtıyor ben düşünmemek için neler yapıyorum onlar da sürekli moralimi bozuyo sadece oturup ağlamak istiyorum sadece
Benim beş yıldan beri olmuyor hastaligim olduğu için bende çok ağladım umursuz oldum bana neler dediler bir bilsen lütfen umidini kaybetme can verene kadar hep umut vardir

Peki doktor ne diyor bide tavsiyem psikoloji destek alman çünkü karşına hep patavatsızlar cikacak
Doktor bi sorun yok diyo eşimde de yok yeni gittik ikimizde doktor rahmin gebeliğe hazır dedi ama Allah nasip etmeyince olmuyo İşte bende düşünüyorum bi süredir destek almayı o kadar ihtiyacım var ki anlatamam ama buna da bişey diycekler duymalarını istemiyorum ya illa bi yerde karşıma çıkarlar ve yaşadığım yer küçük bi yer iyi bi psikolog arıyorum şuanda psikologdan geçtim duvara bile anlatabilirim derdimi ben insan içinde hiç ağlamadım bugüne kadar evde tek kaldığımda ağlıyorum çok kötü hissediyorum kendimi 🥺

Doktor bi sorun yok diyo eşimde de yok yeni gittik ikimizde doktor rahmin gebeliğe hazır dedi ama Allah nasip etmeyince olmuyo İşte bende düşünüyorum bi süredir destek almayı o kadar ihtiyacım var ki anlatamam ama buna da bişey diycekler duymalarını istemiyorum ya illa bi yerde karşıma çıkarlar ve yaşadığım yer küçük bi yer iyi bi psikolog arıyorum şuanda psikologdan geçtim duvara bile anlatabilirim derdimi ben insan içinde hiç ağlamadım bugüne kadar evde tek kaldığımda ağlıyorum çok kötü hissediyorum kendimi 🥺
Tanismoyoruz ama size iyi gelecekse sizi dinliyebilirim bundan suhpen olmasin

Back
X