arkadaşlar ben 20 yaşında tecrübesiz bir annneyim :44: bebegim 15 aylık olcak kilosu 9 kilo ne yapsam yemyor yada ben yapamamıyorum onun sevdigini artık sorunu kenimde arıyorum. gündüzleri 1defa mama yiyor sabah kalktıgında emiyor 2 dk sürmüyo kahvaltı hiç yemiyor sebze çorbasını yerdi ama şimdi onlarıda yemiyor bizim yaptıgımız yemeklerden veriyorum 3 4 kaşık zorla yiyor gün boyu sadece su içiyor. uyku sorunumuzda var öglen 1 yada 2de kalkıyor ben uyandırsam hemen geri yatıyor yerlerde. gecede 3de uyuyor birtek mamayı gece veriyorum 2defa uyurken, arkadaşım mamayı sütle hazırlıyormuş oğluna onada dr. demiş bende 1 2 verdim içti ama ağır gelir diye vazgeçtim bende dr. götürdüm birşeyi yok canı istemiyordur dedi bütün annelerin sorunu bu dedi gönderdi sizden istedigim ne yapsam nasıl versemde yer geceleri gözüme uyku girmiyor, pirinç unu yapıyorum onu gördügünde ağlamaya başlıyo eskiden hazır kahvaltılıklar vardı onu hazırlardım yerdi 1 kase ama şimdi 1kaşık almıyo azına acaba başka seylermi istiyo normal peynir yumurta falanda yemiyo
çok yoruldum ben