Saç Uzatma Yöntemleri kızlar yardım saçlarım elektirikleniyor yaa :( önerilerinizi bekliyorum

turko

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
3.747
6
316
Ankara
trasan ısırgan otlu şampuan aldım için badem yagı bemix bepanten evigen kırdım 3 er tane ama elektiriklenme oluyo bu şampuanı kullandıgımdan beri anlamadım ki niye böyle oldu :50:

trasan ısırgan otlu şampuan aldım için badem yagı bemix bepanten evigen kırdım 3 er tane ama elektiriklenme oluyo bu şampuanı kullandıgımdan beri anlamadım ki niye böyle oldu :50:

saçlarını doğal kurutmaya bırak elektrklenme azalıyo. bide morfose diye bi markanın keratin serumu var o da baya iyi. çok da pahalı bsy değil :)

dogal kurutuyorum zaten şampuanla alakası varmıdır acaba
saç uclarıma bebe yagı sürüyorum elektiriklenme azalsın diye ama çatır çatır anlamadım hiç böyle sorunum yoktu :(

cevabın için teşekkürler cnm

daha önce bu şampuanı kullanırken böle b sıkıntın var mıydı cnm? çnkü bu elektrklenme işi saçın kurumasından olduğu kadar stresten fln da olablyo. ruh haline de bağlıymıs yani okuduklarıma göre :S

daha önce bu şampuanı kullanırken böle b sıkıntın var mıydı cnm? çnkü bu elektrklenme işi saçın kurumasından olduğu kadar stresten fln da olablyo. ruh haline de bağlıymıs yani okuduklarıma göre :S

sampuanı yeni aldım trasan ısırgan otlu içinede bemix evigen bepanten kırdım 3 er tane bazı yaglarda damlattım badem hint yagı falan bu ara çok şükür saçlarımın kısa kesilmiş olmasından başka sitires ettiğim başka birşey yok devamlı eski uzun haline bakıyorum resimleride üzülüyorum kuaföre çok kızıyorum bunu stres ettim bu şampuanda elektiriklendirdi :30:

Back