• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım resimli yeşl saç faciası

denk geldim başlık süper olmuş kız valla anlamam ben yeşim derken yeşilmi kız

Loreal Efassor Boya Silici die bişey var son boyadıgın rengi akıtıyo ben kullanmıstım, internette coklu paketler halinde satılıo fiyatı ucuk ama ben tekli bulup almıstım 10 lira gibi bir paraya

kızlar sabaha kadar kurutup kurutup yıkasam sonra kumrala boyasam nolur acaba kolları sıvıyorum a ıtıbarıyle gelısmelerı yazcam

Loreal Efassor Boya Silici die bişey var son boyadıgın rengi akıtıyo ben kullanmıstım, internette coklu paketler halinde satılıo fiyatı ucuk ama ben tekli bulup almıstım 10 lira gibi bir paraya

ben teklı bulamam buyuk ıhtımalle ya ben bunu yıkayarak akıtıcam ustunede kumralı vurucam

zemin açık renk oldugu için dediğin mantıklı, ısı da rengi açar zaten yıkayıp yıkayıp kurutacagına göre işe yarayacagını düşünüyorum

kız busra naptın sen deli kız ya ne tatlısın sen oyle akar gıder dert etme en azından içinde kalmadı :)
akıtıp boyarsın ama sonra ıyı bak saçlarına kı cok yıpranmasn

bi değişiklik var mı peki ? çok hırpalama saçlarını akıtıcam diye kız

yeşille sarı arası bir renge döndü kuzu azim ettim. olmadı en kötü zeytinyağı kullanırım bakım yaparım napım boyle olmasından daha ıyı koyu sacabulasmak ıstemıyorum

Böyle renkler çok çabuk akıyor zaten altında açık renk var sanırım beyaz sabunla yıka bol bol.Akar çok hafif bir yeşillik kalır onu da dore kumralla nötrlersin

saçı biraz kurutuyo ama dene derim bende saçıma küllü kumral uğruna 1 tüp mavi ve gümüşle cila yapayım dedim 10 dakika tuttum saçım siyah oldu :52: sonra bende hemen ertesi gün dayanamayıp 4 hamur kabartma tozunu bi kaba koydum üzerinede su ekledim saçları ters çevirip bu suda 10 dakika beklettim boya baya aktı suda mavi tanecikler oluşmaya başladı sonra suyu boşallttım sçaım öyleyken kaynar su doldurdum ve saçımı yarım saat onla beklettim duşta da önce sabun sonra şampuan bakım kremi ve maske dörtlüsüyle saçıma hayat verdim renk bildiğin aktı gitti :21:

kızlar beyaz sabunla yıkadım ama beyaz sabunu 1 saat beklettım sacımda usttekı kumral renk sarı oldu yesıller aktı kullu kumral oldu .. sacım yıpranmadı ama kurudu cok zeytınyagı surcem bu aksam ... o beyaz sabunla yıkamaktansa on kere bı kere 1 saat bekletmek daha ıyı aktı gıttı kurtuldum :D

uzi bebeğim elimde beyaz sabun yıkıyorum kurutuyorum gormen lazım :Dahhaha off :D

Bu yorumda kendimi gördüm resmen :52::52:

Güzelim sarı saçlarımı kumrala boyattım nerdeyse siyah oldu şoka girdim :53::53:

Eve kafamda şapkayla geldim kimse görmesin diye.

Beyaz sabunla yıkadım yıkadım zaten boyadan yıpranan saçlar beyaz sabunla iyice maf oldu. Neyse bakım felan yapıyorum şimdi :1:

Aspirinde akıtıyomuş rengini dicektim ama sen kurtulmuşsun gözün aydın :21:

Son düzenleme:
Back