Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben çizgi görüyorum. Kaçıncı gün embriyosuydu. 3.gün embriyosu ise 8.gün çıkmaz pek. Beşinci gün embriyosu ise de 7.günden sonra görmeye başlıyorlar. Geç döllenme olabilir hiç canınızı sıkmayın çünkü çzgi varkızlar transferden sonra 6. Ve 8.günde test yaptım negatif gördüm 3,4 gündür regl olacakmış gibiyim ve sürekli ıslaklık Var
Test yaptım direkt bembeyaz negatif gösteriyor fakat testi 40 parçaya ayırır bakarsam sanki hayalet çizgi gözüküyor gibi bir yandan
Ama ilk yaptığında belirmedi bu biraz bekledim acaba koruma çizgisine dönüşmüş olabilir mi
8.gün için çok silik değil mi yani varla yok arası çıplak gözle çok dikkatli bakınca gözüküyor anca
Merhaba ben çizgi görüyorum. Kaçıncı gün embriyosuydu. 3.gün embriyosu ise 8.gün çıkmaz pek. Beşinci gün embriyosu ise de 7.günden sonra görmeye başlıyorlar. Geç döllenme olabilir hiç canınızı sıkmayın çünkü çzgi var
Bende sürekli regl olcak gibiyim ve ıslaklık oluyor iç çamaşırımda, bende içtim stresten vallahi ne yalan söylim çok heyecanlı ve stresli test günüm çarşambaÇizgiyi net görüyorum ve tüp bebek tutunca regl ağrısı ile aynı belirtiyi veriyor bence bir kan vermeniz gerekiyor ben ped taktığımı biliyorum tutmadı diye birde sigara yakmıştım regl geliyor diye o derece aynıydı
Bence hamilesin canım ben görüyorum bir kan verkızlar transferden sonra 6. Ve 8.günde test yaptım negatif gördüm 3,4 gündür regl olacakmış gibiyim ve sürekli ıslaklık Var
Test yaptım direkt bembeyaz negatif gösteriyor fakat testi 40 parçaya ayırır bakarsam sanki hayalet çizgi gözüküyor gibi bir yandan
Ama ilk yaptığında belirmedi bu biraz bekledim acaba koruma çizgisine dönüşmüş olabilir mi
8.gün için çok silik değil mi yani varla yok arası çıplak gözle çok dikkatli bakınca gözüküyor anca
Bence kan tahlili yapın eğer poztifse 8. Günde kanda net çıkarkızlar transferden sonra 6. Ve 8.günde test yaptım negatif gördüm 3,4 gündür regl olacakmış gibiyim ve sürekli ıslaklık Var
Merhabalar 4.gün embriyosuydı inşallah tutmustur kuruma çizgisi mi acaba diye endişe ettim bilmiyorum çok stresli üffff
Bana var gibi geldi kuruma çizgisi böyle bir şey değil inan bana yıllardır test yapıyorum uzmanlaştım artık shshshdf hiç endişelenme kan ver emin olMerhabalar 4.gün embriyosuydı inşallah tutmustur kuruma çizgisi mi acaba diye endişe ettim bilmiyorum çok stresli üffff
Bir de ıslaklık çok oluyor çünkü hormon alıyoruz progestan östrojen falan, iç çamaşırı dayanmıyor. Endişe edeceğin hiçbir şey yok regl belirtileri de yine hormonlardan dolayı bak boş konuşmuyorum üçüncü transferimBende sürekli regl olcak gibiyim ve ıslaklık oluyor iç çamaşırımda, bende içtim stresten vallahi ne yalan söylim çok heyecanlı ve stresli test günüm çarşamba
Çok doğru söylüyorsun ben biraz korkuyorum sadece normalde ilk 3 gün böyle stresim yoktu sonradan yüklendim duygusalım birazda ama çok haklısın teşekkür ederimcnım neden bu kadar heyecan ve stres yapıyorsun biraz sakin ol nerdeyse bütün mesajlarında üzgün surat var test yaptım negatif yazıp duruyorsun. Bi dur ve sakinle. Bak herkes sabırla bekliyor. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabret. Kendi kendini üzüp durma.
Yaaa kaçıncı gününBir de ıslaklık çok oluyor çünkü hormon alıyoruz progestan östrojen falan, iç çamaşırı dayanmıyor. Endişe edeceğin hiçbir şey yok regl belirtileri de yine hormonlardan dolayı bak boş konuşmuyorum üçüncü transferim
Az kaldı kan günüme heyecanla bekliyorummmmmmBana var gibi geldi kuruma çizgisi böyle bir şey değil inan bana yıllardır test yapıyorum uzmanlaştım artık shshshdf hiç endişelenme kan ver emin ol
Kan günüme çok az kaldı bilmiyorum bekleyeceğim halibaaaBence kan tahlili yapın eğer poztifse 8. Günde kanda net çıkar
Umarım dilediğiniz gibi olurKan günüme çok az kaldı bilmiyorum bekleyeceğim halibaaa
UmarımUmarım dilediğiniz gibi olur
Benim transferim hafta içi nasipse. İnşallah çok güzel bir beta ile pozitifi görürsünAz kaldı kan günüme heyecanla bekliyorummmmmm
Aminnnnn güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım seninde transferin çok güzel geçer ve sende pozitifi görürsünBenim transferim hafta içi nasipse. İnşallah çok güzel bir beta ile pozitifi görürsün
3.gün embriyosu ne zaman belli oluyorMerhaba ben çizgi görüyorum. Kaçıncı gün embriyosuydu. 3.gün embriyosu ise 8.gün çıkmaz pek. Beşinci gün embriyosu ise de 7.günden sonra görmeye başlıyorlar. Geç döllenme olabilir hiç canınızı sıkmayın çünkü çzgi var