Kızlar yardım!!!Ovulasyon testi adete yakın çift çizgi çıkıyor

piti88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
816
31
68
Kızlar yardımcı olun bana lutfen...8 mayıs son adet tarihin... 12.-13.gunler yumurtlama gunlerimdi...şimdi 20.gunumdeyim ama ovulasyon testının ikinci çizgisi orta koyulukta çıkıyo...28 gunde bu adet oluyorum...Tekrarmı yumurtluyorum...Sızdede oldumu böyle bişey. ..YARDIM

Cnm bir bilgim yok ama ovulasyon testleri bazen hamileligi gosterebiliyormuş...
Ama regle yakin zamanlar...
Bende bu ay kullanicam ovulasyon testini pek bir bilgim yok

Cnm bir bilgim yok ama ovulasyon testleri bazen hamileligi gosterebiliyormuş...
Ama regle yakin zamanlar...
Bende bu ay kullanicam ovulasyon testini pek bir bilgim yok
Teşekkür ederim cevabın için bende bu ay ilk defa kullandım ama adete bu hafta var hala çizgi belirgin çıkıyo...Bilen arkadaşlar yardım...

Kızlar yardımcı olun bana lutfen...8 mayıs son adet tarihin... 12.-13.gunler yumurtlama gunlerimdi...şimdi 20.gunumdeyim ama ovulasyon testının ikinci çizgisi orta koyulukta çıkıyo...28 gunde bu adet oluyorum...Tekrarmı yumurtluyorum...Sızdede oldumu böyle bişey. ..YARDIM
canım ovulasyon testleri lh değerini ölçüyor. gebelik testleri ise b-hcg ve ikisi farklı kategorilerde bulunan değerler. lh hormonu vücudumuzda her zaman var olan ve ovulasyon günlerinde yükselen bir hormon. bu sebeple de silik yada eşit koyulukta olmayan bütün lh sonuçları negatif kabul edilir. beta hcg ise sadece gebelikte ortaya çıkar. hamilelik döneminde lh zaman zaman yükselir fakat kesinlikle gebelikle alakalıdır denemez. ikisi vücutta bağımsız olaylar.

Kızlar sizce nasıl 16. Günüm daha yeni koyulaşıyor dimi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 123
Back
X