• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardım meme protezi

lanet olsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar slm ben meme prtezi olalı 2 hafta oldu bugün kontrolüm wardi 275ss takildi bana sanki çok büyük değil gibi doktorum parayi aldı sallio başından gibi dawranio durmadan süper dio ama bana kuçuk gibi gelio meme altindan kesildi kas altindan konulmuş Mentor 275 ya kizlar bu inermi daha doktorum şekil alcak dedi birde bana msj falan yap demedi ben burda okudum çoğunuz msj yapıonuz dediki ne msji sakin yapma sen internetkileri okuma diyo bnm yaşım 24 mamagrofi flanda gerek yok diyo 30 yaştan sonra cekcen diyo benim bildim kapsül mu neyse yara olmus mu olmamis mi çekilmesi lazm ya suan 2 hafta oldu gohuslerim iyi daha inerse o kötü zaten küçük yapmış dağa inerse bana bişey kalmicak:KK12::KK12:

275 ufak bir boyut eğer meme dokunuz yoksa.. Kas altı yerleştirilince zaten bir miktar daha ufalıyor. Ödemleriniz inince memenin şekli meydana çıkar, büyüklük değişmez. Damla mı yuvarlak mı proteziniz? Damlalarda masaj pek önerilmiyor, yuvarlaksa mutlaka masaj yapın derim hem yumuşar hem de ağrılarınız varsa azalır. Kapsül oluşumu riskini de azaltır.

Hadi ya benim meme dokum wardi kjz
Doktor bana yapma dedi ya gerizekalı bide dioki sen ordakileri okuma cnm mesaj nasıl yapılır yuvarlak benimki seninki damlami

Masaj gerçekten çok faydalı.. Benim yuvarlak, sanırım 2. haftadan itibaren başlamıştım masaja.. Sert bir şekilde yapıyordum, doktorum sert yapmazsan hiçbir faydası yok demişti. Şimdi 1.5 yılı geçti, çok da memnunum memelerimden.. Kapsül birkaç sene sonra bile oluşabiliyormuş, ben de yeni öğrendim bunu..

Günde kaç kez yapıyorsun cnim birde nasıl msj yapion böyle nebilim hani yuvarlak şeklindemi Altan üstte dogrumu yada üstten alda dogrumu birde bişey sorcam. 2 hafta oldu benim daha co k inermi sence

Kizlar slm ben meme prtezi olalı 2 hafta oldu bugün kontrolüm wardi 275ss takildi bana sanki çok büyük değil gibi doktorum parayi aldı sallio başından gibi dawranio durmadan süper dio ama bana kuçuk gibi gelio meme altindan kesildi kas altindan konulmuş Mentor 275 ya kizlar bu inermi daha doktorum şekil alcak dedi birde bana msj falan yap demedi ben burda okudum çoğunuz msj yapıonuz dediki ne msji sakin yapma sen internetkileri okuma diyo bnm yaşım 24 mamagrofi flanda gerek yok diyo 30 yaştan sonra cekcen diyo benim bildim kapsül mu neyse yara olmus mu olmamis mi çekilmesi lazm ya suan 2 hafta oldu gohuslerim iyi daha inerse o kötü zaten küçük yapmış dağa inerse bana bişey kalmicak:KK12::KK12:

ben bir sene meme kanseri nedeni ile iki mememi kaybettim. simdi yeniden meme yaptırmak istiyorum . eskişehirde yaşıyorum. doktor araştırıyorum. iyi bir doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Back
X