• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merikeklik'in Meme Ameliyatı

merikeklik !!! canım fotografına baktım...çok dogal çok güzel olmus.hiç kafana takma lütfen..gayet de güzel olmus..daha buyugu hantal bir göruntu olusturabılırdı..hem suan ıcın erken moral bozmakta..bak tecrubelı arkadaslar 1 ay sonra seklının yerıne oturdugunu daha güzel oldugunu söyluyorlar..sanırım biraz zaman vermek lazım..ama sakın boyutunu takma bence cok güzel olmus...high profil olsa nasıl olurdu bılmıyorum ama böyle cok dogal duruyor..

Canim hiç korkak olma.görüşmelerini yap.onlar sana yol gösterir.ben biraz gözü kapali daldım bu ise.tek doktor.tek görüşme.amelyatimdan memnunum.eve geldiğim gün hep ayaktaydim.4.gün kollarimi zorlamadan is yaptim.kahve değer agrim ölmesi.
Bende göğüs ya pim cikintili çok büyük durur diye yüksek profil istemedim,cekindim.
bir de şu detay vereyim.doktor ameliyatta meme aleti kesisinde kesiti mememizin ilk halinin alt çizgisinden yapmiyor.daha alttan yapiyorki meme daha aşagida dursun.çünkü mememiz zaten küçük,onun altindan yapsa meme yukari yerleşir.
Modaratelerde taban geniş yükseklik az,yuksek profilde ayni taban genişliğine daha büyük cc konabiliyor.ben doktora 300 olsun dedim,275 koymuş.sonra baktim 300un 275 ten tek far ki 1cm daha tabani geniş.o zaman Dank etti,yüksek profil ayni taban genişliğinde daha büyük cc olmaliymis.

canımm senın demek ıstedıgın modarete olursa cc lerde yukseklık aynı kalıo taban olcusu mu degısıyor..hıgh profilde bunun tersımı oluyor..birde sende damla mı var yuvarlak mı?
yuvarlak var ıse damla goruntusunde cok dogal olmus

Canim elektronmedikal diye bir site var.orada ürünler kısmindan,meme protezleri diye linke girersen boyutları var.
Modaretelerin hepsinin yüksekliğin aynı değil.
275 cc nin taban genişliği:11.7 Yüksekliği:3.7
300cc nin taban genişliği:12 yüksekliği:3.7
325cc taban genişliği:12.3 yüksek iliği:3.8
HIGH profil
275cc taban 10.9 yük:4.6
300cc taban 11.1 yük:4.7
325cc taban 11.5:yük:4.8
Bu bu şekilde gidiyor.benimki modarate plus ve yuvarlak.modarate plus ta inceleyince taban genişliyor,yükseklik çok degismiyor.ben 325 cc HIGH profil tercih etseydim taban ayni,yüksekliği 1cm daha önde olacak ti.
Benim meme yapimin ayrı ki olması büyüklüğü gösteremiyor.şanssızlığı bu

Canim elektronmedikal diye bir site var.orada ürünler kısmindan,meme protezleri diye linke girersen boyutları var.
Modaretelerin hepsinin yüksekliğin aynı değil.
275 cc nin taban genişliği:11.7 Yüksekliği:3.7
300cc nin taban genişliği:12 yüksekliği:3.7
325cc taban genişliği:12.3 yüksek iliği:3.8
HIGH profil
275cc taban 10.9 yük:4.6
300cc taban 11.1 yük:4.7
325cc taban 11.5:yük:4.8
Bu bu şekilde gidiyor.benimki modarate plus ve yuvarlak.modarate plus ta inceleyince taban genişliyor,yükseklik çok degismiyor.ben 325 cc HIGH profil tercih etseydim taban ayni,yüksekliği 1cm daha önde olacak ti.
Benim meme yapimin ayrı ki olması büyüklüğü gösteremiyor.şanssızlığı bu

Şimdi dogal göğüslerin de ayrık olduğunu düşünürsek aslında şuan garip olan tek şey henüz göğüslerinin çok sert olması :)
Yumuşadığı zaman zaten biraz daha yanyana gelmeye başlayacak, sütyen şekil vermeye başlayacak o zaman büyüklüğü ortaya çıkacak. Bu arada bu konuşmaları görünce merak edip benimkine baktım moderate plus profile - medium height yazıyo bende de.. Bi de cohesive III yazıyo o ne acaba biliyo musun? merak ettim :1:

Son düzenleme:
Şimdi dogal göğüslerin de ayrık olduğunu düşünürsek aslında şuan garip olan tek şey henüz göğüslerinin çok sert olması :)
Yumuşadığı zaman zaten biraz daha yanyana gelmeye başlayacak, sütyen şekil vermeye başlayacak o zaman büyüklüğü ortaya çıkacak. Bu arada bu konuşmaları görünce merak edip benimkine baktım moderate plus profile - medium height yazıyo bende de.. Bi de cohesive III yazıyo o ne acaba biliyo musun? merak ettim :1:
Canim seninki damla olduğu icin,damlalar da silikonu memeye yerleştiğinde üst kısımdan en alt noktaya ölçülen yüksekliği medium heiht gösteriyor.orta yükseklik demek.
Moda rate plus :protezin vucudumuzdan öne doğru yaptigi yükseklikligi gösteriyor.oda `orta üzeri ` yükseklik demek.
Koheziv de 3

Canim seninki damla olduğu icin,damlalar da silikonu memeye yerleştiğinde üst kısımdan en alt noktaya ölçülen yüksekliği medium heiht gösteriyor.orta yükseklik demek.
Moda rate plus :protezin vucudumuzdan öne doğru yaptigi yükseklikligi gösteriyor.oda `orta üzeri ` yükseklik demek.
Koheziv de 3

koheziv'de yumuşaklığıymış, en sertiymiş 3 numara :1:
Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben hiç protezin kutusunu çıkarıp ayrıntılarını incelememiştim acaba ne takıldı diye :)

merhaba kizlar bugun kontrole gittim;doktorum dikis
yerlerime bakti;antibiyotikli krem surdu.bir hafta bu kremi kullanacagim.dikislerim alnmayacakmis.kendi eriyecekmis.haftaya dren yerime attigi dikisi alacak ve contratubexe baslayacagim.
silikonlari aldigim medikaldeki bayanda oradaydi.ilksutyeni takarken ona kkucukmu olldular acaba demistim;oda doktoruma soylemis.doktorum daha buyukmu istiyordunuz dedi;bendesanki kucuk gibiler,zamanlada kuculuyorlarmis deyince ;vucuduma gore iyi oldugunu soyledi.ve su anda hic sisligimiin olmadigini;hatta zamanla silikonun kasi iterek dahada hacimlenecegini daha buyuk gorunecegini soyledi.kasalti oldugu icin zamanla kas gelisip;silikon yerini bulacakmis.
aciklama bana mantikli geldi ve sevindim.yumusak yumusak masajlarima basliyorum.
doktordan ciktigimda kendimi cok iyi hissetttim.
darisi olmk steynlerin basina

Son düzenleme:
merhaba kizlar bugun kontrole gittim;doktorum dikis
yerlerime bakti;antibiyotikli krem surdu.bir hafta bu kremi kullanacagim.dikislerim alnmayacakmis.kendi eriyecekmis.haftaya dren yerime attigi dikisi alacak ve contratubexe baslayacagim.
silikonlari aldigim medikaldeki bayanda oradaydi.ilksutyeni takarken ona kkucukmu olldular acaba demistim;oda doktoruma soylemis.doktorum daha buyukmu istiyordunuz dedi;bendesanki kucuk gibiler,zamanlada kuculuyorlarmis deyince ;vucuduma gore iyi oldugunu soyledi.ve su anda hic sisligimiin olmadigini;hatta zamanla silikonun kasi iterek dahada hacimlenecegini daha buyuk gorunecegini soyledi.kasalti oldugu icin zamanla kas gelisip;silikon yerini bulacakmis.
aciklama bana mantikli geldi ve sevindim.yumusak yumusak masajlarima basliyorum.
doktordan ciktigimda kendimi cok iyi hissetttim.
darisi olmk steynlerin basina

ne zaman ameliyat oldunuz bu kacıncı gününüz :) bi de nasıl agrılarınız varmı ne kadara oldunuz ameliyatı

ne zaman ameliyat oldunuz bu kacıncı gününüz :) bi de nasıl agrılarınız varmı ne kadara oldunuz ameliyatı

Sevgili larissa bugün 10. günüm.ameliyat olduğum da dayanamayacagim bir agri yasamadim. Bugünlerde agridan ziyade sanki silikonlar havaya kalkmis gibi bir gerginlik hissi yasiyorum.biraz is yaptigimda daha çok oluyor sanki.silikonlar meme kaslarimi zorluyor sanki cikmak için.agri değil ama

Bugün dren yerlerime konulan dikişler alındı.sağ tarafımdaki dikişte sanırım sorun var,iz kalmasın diye tekrar bant yapıştırdı doktorum.3-4 gün sonra bantı çıkarıp,izler izçin kreme başlıyorum.ayrıca memelere ortaya doğru masaj yapmamaı söyledi doktor.15-20 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.

geçmiş olsun canm. bende ameliyat olmak istiyorum dr araştırıyorum. büyüklük konusunda da biraz şanssızım sanırım göğüs altım dar. 73 cm :( fotoğraflarına bakmama izin verirsen sevinirim.

Once bi dr la gorus cnm goguz alti olcunun 73 cm olmasi buyuk protez koyulmiycagi anlamina gelmiyorki
Bnmde gogis altim 72 cm ama drum 300cc kullandi ve ameliyattan once 350cc ye kadar cikabilirim dedi ben dogal olsun diyince 300 kullanmis
Yani deri esnekliginde onemli sen simdiden bole seyleri kafana takma drundan olabilcrk en buyugunu iste

ekledim canım bakabilirsin.mysever haklı 73 cm e takılma.bende o hatayı yaptım. daha büyük olabilirdi.daha sonra detay yazarım

elbinya teşekkür ederim canım.küçük geliyorlar gözüme.hatta bir ara,biraz kullanayım daha büyüğü ile değiştiririme kadar vardırdım işi.tabi sadece kendi kendime düşünüyorum böyle :)çevremde kimseye söylemiyoru.hele bir zamanla otursunlar iyice.belkide çok erken karar veriyorum.

elbinya teşekkür ederim canım.küçük geliyorlar gözüme.hatta bir ara,biraz kullanayım daha büyüğü ile değiştiririme kadar vardırdım işi.tabi sadece kendi kendime düşünüyorum böyle :)çevremde kimseye söylemiyoru.hele bir zamanla otursunlar iyice.belkide çok erken karar veriyorum.

Evet evet erken karar veriyorsun bencede:) zaman geçtikçe alışır seversin :)) ilk haftalarda çok değişiyor zaman geçtikçe vücuda daha çok yakışıyorlar aslında ödemlerden kaynaklı görüntü yanıltıyor . :)

ben fotoğraflarınızı inceledim.. canınızı hiiç sıkmayın. bence hoş omuş.. yine de bişey sorcam..

doktorunuz size mi bıraktı high profile ya da moderate seçimini?

Back
X