• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr hasan fındık'a meme protezi taktıran arkadaşlar lütfen yardımm!

Canım ben henüz çok yeniyim :1: 7 martta Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum. Göğüs altım 80 cm, göğüs ucu 86 cm idi. 335 cc moderate plus koyuldu. Seni ekledim, resimlere bak istersen ama 4. gün resmi olduğu için çok hoş değiller :14:

mrb canm seni ekledim kabul edersen sevinirim. ben de 5 nisanda ilker manavbaşı na ameliyat olucam 335 cc nasıl durmuş merak ettim şu an :)

Açık açık meme büyütme ameliyatı diye yazmaz bence tıbbi adı yazar ameliyatın. :) ama tıbbi adı yazsa bile ben hastanede çalıştığım için okur okumaz anlarlar yani. Aslında çok da umrumda değil fakat yine de insan rahatsız olur heralde değil mi :)

2-3 günlük rapor olsa kimse dikkat etmez ama, 1 aylık raporda herkes merak eder:27: öle bişi olursa yaptıramam ben yaa, herkes bakar ister istemez:9: ayyy çok utanırım ben, keşke senin gibi düşünebilsem

Canim ben gercekten cok kotuydum ameliyattan sonra o yuzden bana 1 ay verildi

yani evet aslında herkese uygulanan yöntem farklı, herkesin direnci farklı, dolayısıyla verilen raporlarda farklı olabilir. Raporunuzda ne yazıyodu hiç dikkat ettiniz mi?

2-3 günlük rapor olsa kimse dikkat etmez ama, 1 aylık raporda herkes merak eder:27: öle bişi olursa yaptıramam ben yaa, herkes bakar ister istemez:9: ayyy çok utanırım ben, keşke senin gibi düşünebilsem

yani evet aslında herkese uygulanan yöntem farklı, herkesin direnci farklı, dolayısıyla verilen raporlarda farklı olabilir. Raporunuzda ne yazıyodu hiç dikkat ettiniz mi?

Latince biseyler yaziyodu yani acik acik yazmiyodu canim

Ben rahat bi insanım ya fazla takmam. Ama yine de manali bakışlar iğneyici sözler benide rahatsız eder tabi ki. Kötü hissederm kendini canım :)

Arkadaşlar ben kararımi değiştirdim ilkay hüthüt beye ameliyat olacagim bu son kararım . sizce meme ile burnu aynı anda mi olsam ayrı ayrı mi olsam. Burnumu emre ilhan beye memeyi de ilkay beye olacağım. Ama aynı anda 2 ameliyatın dezavantajlari fazla miktarda olur bilemiyorum kaldırabilir miyim ki gibi. Aranızda hem burun hem göğüs ikisini birlikte yaptıran var mı.

Ben rahat bi insanım ya fazla takmam. Ama yine de manali bakışlar iğneyici sözler benide rahatsız eder tabi ki. Kötü hissederm kendini canım :)

ama neyse ki rapora farklı bişiler yazabiliyolarmış. bu sorunu halletmiş olduk:)

yani .. kontrollere gidip gelmek de zor olur aslında haklısın. :) arzum sen bilirsin okumuşsundur yorumlarda ilkay bey hakkında olumsuz yorum gördün mü mu hiç meme büyütmeyle ilgili

Selam.Arzum her zamanki gibi çok güzel açıklamış.Hiçbir dr kötü sonuç istemez.Tabi ki ameliyat olmadan önce drun tecrübesi,ehliyeti,daha önce yapmış olduğu ameliyatlar çok sıkı bir şekilde araştırılır ve karar ona göre verilir.Bunların hepsi çokk pozitif olmasına rağmen sizdeki sonuç negatif olabilir bende olduğu gibi.Bir sürü negatiflik yaşadım.Büyük olasılıkla drun kabahati yok ama oldu işte.Hala da sıkıntılarım var.Burda şunu bileceksin meme büyütme ameliyatı komplikasyon riski fazla olan bir ameliyat.Bunları kabul edip o psikolojik kararlılıkla ameliyata girersen sonrasında oluşabilecek sorunlara da karşı da o kadar güçlü olursun.Ama illa bişey olacak diye kural yok.Sorunsuz halleden bir sürü arkadaş da var.Ama ameliyatın kendisi problematik.Hele ki eğer göğsünde asimetri varsa,meme tüberöz ise iyice titizlik lazım. Ben de çokkk uzun yıllar araştırdım.İnan çok rahat ameliyata girip dra yardım ederim içim kaldırabilse ama sonuçta baya sıkıntı yaşadım. Allah beterinden saklasın.Ancak ben farklı şehirlerde ameliyat olanlara şaşıp kalıyorum.Defalarca kontrole gidiliyor.Nasıl cesaret ameliyat olup uçağa ya da otobüse binip başka şehire gitmek? Tabi bu dediğim bulunduğu şehirde çok fazla dr seçeneği olmayanlar için geçerli değil.Onlar mecbur bi yerde. Ama İstanbul'u bırakıp Ankara'ya İzmir'e gitmek biraz ilginç geliyor bana.Çok fazla kafana takma.Taktıkça sorunu çağırırsın.Ama zor bir süreç bunu da unutma.Olacaksan ol bitsin ya da unut gitsin.Ben unutamadım ne yazık ki oldum:((

Arkadaşlar ben kararımi değiştirdim ilkay hüthüt beye ameliyat olacagim bu son kararım . sizce meme ile burnu aynı anda mi olsam ayrı ayrı mi olsam. Burnumu emre ilhan beye memeyi de ilkay beye olacağım. Ama aynı anda 2 ameliyatın dezavantajlari fazla miktarda olur bilemiyorum kaldırabilir miyim ki gibi. Aranızda hem burun hem göğüs ikisini birlikte yaptıran var mı.

canım ben bu işlerden pek anlamam ama, sen farklı 2 doktora nasıl aynı gün ameliyat olacaksın?.. aynı doktor yapacak olsa genelde ikisini birden yaptırmayı kabul ediyorlar. bu doktorlar aynı hastanede mi çalışıyor?

Son düzenleme:
canım ben bu işlerden pek anlamam ama, sen farklı 2 doktora nasıl aynı gün ameliyat olacaksın?.. aynı doktor yapacak olsa genelde ikisini birden yaptırmayı kabul ediyorlar. bu doktorlar aynı hastanede mi çalışıyor?

Evet canım aynı hastanede çalışıyolar. Aynı anda 2 ameliyat olcam

Bu sabah ameliyat günümü alıcam inşallah arkadaşlar. Simdiden çok heyecanlıyım. Ama en sevindigim nokta Dr kararimi vermiş olmam. Çok gelgitler yaşadım çünkü. Umarim doğru bi karar vermişimdir hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

Canim biz e mail yoluyla konuştuk sadece. Farklı şehirlerde olduğumuziçin :) hiç yüz yüze görüşme yapmadık. Ameliyat tarihimi de almadım henüz. bugün asistanıyla bi telefon görüşmesi yapcam. 2 gün öncee çok kararlıydim çok mutluydm. Ama sonradan bikaç olumsuz yorum görünce moralim bozuldu Kararımi tekrar gözden geçircem. Ne zormuş Dr seçimi ya. Seçenek çok ama bi türlü karar veremiyorum. Şehir dışında oldukları için yüz yüze görüşmeler de yapamıyorum kafam öyle karışık ki. :-/
Beni izlemye alır mısınız?

Arkadaşlar, bu ameliyat için doktor kaç gün rapor veriyor ve en önemlisi raporda ne yazıyor? işyerindekiler anlamasın estetik ameliyatı olduğumuzu?
Benimkinde baya baya meme büyütme yazıyor. Öğretmenim üstelik :KK35: müdürümüz yoktu. Mudur yardımcıları da kadın ve arkadaşım oldukları için sorun etmedim. En önemlisi de milli eğitim kabul etti !

Benimkinde baya baya meme büyütme yazıyor. Öğretmenim üstelik :KK35: müdürümüz yoktu. Mudur yardımcıları da kadın ve arkadaşım oldukları için sorun etmedim. En önemlisi de milli eğitim kabul etti !
Ben o yüzden yazın oluyorum bu ameliyatı:pHerkes erkek bi de görüntü de muhafazakar tipler, baksan hepsi evliya:KK56:Ama içlerini Allah bilir , dillerine düşmek miiiiiii Allah korusun:KK57:

Canım ben henüz çok yeniyim :KK1: 7 martta Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum. Göğüs altım 80 cm, göğüs ucu 86 cm idi. 335 cc moderate plus koyuldu. Seni ekledim, resimlere bak istersen ama 4. gün resmi olduğu için çok hoş değiller :KK14:
Cnm benide izlermisin cok merak ettim bnde bu ay amelyat oluyorum bi sorun olmassa birde senin dokun varmiydi dual plan meme dokusu olunca mi oluyo acaba ve agri olarak nasildi ne kadar zamanda toparlandin

Cnm benide izlermisin cok merak ettim bnde bu ay amelyat oluyorum bi sorun olmassa birde senin dokun varmiydi dual plan meme dokusu olunca mi oluyo acaba ve agri olarak nasildi ne kadar zamanda toparlandin

Benim isim agir degil zaten hemsire oldugum icin canim. 2 haftavrapor aldim 2 hafta da yillik izin kullandim 1 ay sonra ise basladim. 3. Haftadan sonra tamamen toparladim diyebilirim. İlk bir hafta kollarimi hareket ettirmekte sikinti yasadim kas alyi dual plandi benimki. Gunden gune kol hareketlerim duzelmeye basladi. Dayanilamayacak bi agri degil agri kesicilerle

Benim isim agir degil zaten hemsire oldugum icin canim. 2 haftavrapor aldim 2 hafta da yillik izin kullandim 1 ay sonra ise basladim. 3. Haftadan sonra tamamen toparladim diyebilirim. İlk bir hafta kollarimi hareket ettirmekte sikinti yasadim kas alyi dual plandi benimki. Gunden gune kol hareketlerim duzelmeye basladi. Dayanilamayacak bi agri degil agri kesicilerle

Back
X