• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merikeklik'in Meme Ameliyatı

ben fotoğraflarınızı inceledim.. canınızı hiiç sıkmayın. bence hoş omuş.. yine de bişey sorcam..

doktorunuz size mi bıraktı high profile ya da moderate seçimini?
Tesekkur ederim .
Doktora muayene oldugumda çok abartili olmasindan korktuğum icin çok öne öne cikmasinlar dedim ,oda o zaman HIGH profil kullanmayacagiz dedi.ben bu HIGH profil kuloanmayacagiz lafini hic bir hastasina kullanmiyor şeklinde algiladim.ben öyle söyledim diye modarate kullandi.kesinlikle HIGH profil olmaliymis.modaratede kullanabileceği en büyük cc yi kullandi çünkü.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim .
Doktora muayene oldugumda çok abartili olmasindan korktuğum icin çok öne öne cikmasinlar dedim ,oda o zaman HIGH profil kullanmayacagiz dedi.ben bu HIGH profil kuloanmayacagiz lafini hic bir hastasina kullanmiyor şeklinde algiladim.ben öyle söyledim diye modarate kullandi.kesinlikle HIGH profil olmaliymis.modaratede kullanabileceği en büyük cc yi kullandi çünkü.
ya bence baya araştırışssındır bu işi.. öyle düşünüyorum. yani sonuç bence tatmin olunmayacak bi onuç da değil. canını sıkma bence. cidden. hoş bir sonuç olmuş.ama bakrın hiç içine sinmiyor illa ki bir çözüm bulunur. bence bekle ama çok değişiyo sonuçlar ben belki 10 kişinin ameliyatını inceledim. çok farkediyo.

benide ekler misin fotoğrafını merak ediyorum :/ bnde olmayı düşünüyorum ekim başı gibi psikolojim bozuldu artık o.O

bence cok doğal duruyorlar peki hangi doktora yaptırdın birde fiyatı ne kdr dı :) hayırlı olsun darısı başıma inş :/

bence cok doğal duruyorlar peki hangi doktora yaptırdın birde fiyatı ne kdr dı :) hayırlı olsun darısı başıma inş :/

İce-girl çekim ben son mesai gormemisim kusura bakma.Çorumda yaptirdim.3250 TL o dedim.arastirma hastanesinde.ameliyatta,sonra ALlaha şükür hic sikinti yasamadim. Tek derdim ameliyat öncesi çok büyük olurlar diye korkmak ve orotezlerimin küçük olmasi. Bu sadece benim değil çevre deki herkesin fikri.yani bende elimden gelse daha büyüğü için tekrar ameliyat olurum.

İce-girl çekim ben son mesai gormemisim kusura bakma.Çorumda yaptirdim.3250 TL o dedim.arastirma hastanesinde.ameliyatta,sonra ALlaha şükür hic sikinti yasamadim. Tek derdim ameliyat öncesi çok büyük olurlar diye korkmak ve orotezlerimin küçük olmasi. Bu sadece benim değil çevre deki herkesin fikri.yani bende elimden gelse daha büyüğü için tekrar ameliyat olurum.

slm merikeklik bnde devlet hastanesinde olacağım bana 2 bin lirayı geçmez dediler senin ameliyatın çok pahalıymış :( tekrar geçmiş olsun benim ameliyat günümde yaklaştı haftya nasipse hala korkuyorum ve heycanlıyım :14:

slm merikeklik bnde devlet hastanesinde olacağım bana 2 bin lirayı geçmez dediler senin ameliyatın çok pahalıymış :( tekrar geçmiş olsun benim ameliyat günümde yaklaştı haftya nasipse hala korkuyorum ve heycanlıyım :14:
ca
Canim bu sadece protez ve sutyen fiyati,mentor marka protez.hastaneye para odemedim.seninki 2000 lira ise çok iyi neresi bu hastane.özelde de yazabilirsin.ikinciyi dusunursem bile yim.
Birde küçük şehirlerde protezi getiren medikal tek olunca fiyat yükseliyor.normalde yari fiyatina gelen protez iki katinacikiyor.
Ameliyatina az kalmis.korkuyu akli na getirme.ben ameliyat öncesi korkmama izin vermedim.sana kaç cc,yuvarlakmi,damla mi ,profili nasil olacak?

özür dilerim arkadaşım.özelden yazamadım hakkım yokmuş daha...ama doldurur doldurmaz tel. nomu veririm sana...yazmaktan daha kolay olur:)çok geçmiş olsun...ve umarım muhteşem olmuşsundur...

Caspercim bir tane foto ekledim,göre bilirsin canim.
Boyut konusunda fikrim dolgulu sutyenle elde ettiğimiz görüntüden az büyük olmali.hem doğal,hem gösterişli.ne çok şey istiyorum değil mi?
Boyut konusunda yasiminda etkisi oldu,40 yasindayim ,bir 5_10 yol sonra bu kadar gössterris istermiyuim diye düşündüm.bazen çok detay dusunmemek gerek.

merhaba merikeklik bende moderate plus dual plan tekniğiyle yaptırdım ve hala kafam çok karışık sana başka bir konuda da yazmıştım mezura ile çok fazla bir fark olmadı yani 3-4 cm kadar oldu ve kutu üzerindekine bakarsak 7.4 cm fark olmalıydı ve benim burada söylediklerinizin aksine memeler ilk günden beri birbirine yakın :30::30: anlamadım bende daha da yaklaşırmı diye korkuyorum:37::37: ve profil olarak bende doğal olması açısından doktorun önerisine yani mod plus a olur dedim ama şimdiki aklım olsa sanırım high profil isterdim.sakıncası yoksa seni arkadaş olarak ekledim bende görebilir miyim fotonu çünkü hala sevinsem mi pişman mı olsam bilemedim gerçi önceki halinden çok çok iyi ama sanırım insan o kadar acı çekmişken biraz mükemmelliyetçi oluyorr:52::52:

merhaba merikeklik bende moderate plus dual plan tekniğiyle yaptırdım ve hala kafam çok karışık sana başka bir konuda da yazmıştım mezura ile çok fazla bir fark olmadı yani 3-4 cm kadar oldu ve kutu üzerindekine bakarsak 7.4 cm fark olmalıydı ve benim burada söylediklerinizin aksine memeler ilk günden beri birbirine yakın :30::30: anlamadım bende daha da yaklaşırmı diye korkuyorum:37::37: ve profil olarak bende doğal olması açısından doktorun önerisine yani mod plus a olur dedim ama şimdiki aklım olsa sanırım high profil isterdim.sakıncası yoksa seni arkadaş olarak ekledim bende görebilir miyim fotonu çünkü hala sevinsem mi pişman mı olsam bilemedim gerçi önceki halinden çok çok iyi ama sanırım insan o kadar acı çekmişken biraz mükemmelliyetçi oluyorr:52::52:

Nefercim yazını yeni görüyorum.Daha önce yazdığı konuya cevap verdim mi bilmiyorum ama gözümden kaçmış olabilir.Sana kaç cc takıldı?Benim ki 275 cc. Ben pişmanlık yaşadım tabi ki.Şimdi olsa 325-350 den aşağı düşmezdim.Hadi boyutu geçtim kesin high profil isterdim.
bende önceki ölçüme göre 6-7 cm lik bir fark oldu.83cm'di,89-90 geliyor.
Birbirine yakınlık konusunda korkun olmasın.çok yaklaşmaz.benim az birşey yaklaştı.çok masaj yapmadım.

Nefercim yazını yeni görüyorum.Daha önce yazdığı konuya cevap verdim mi bilmiyorum ama gözümden kaçmış olabilir.Sana kaç cc takıldı?Benim ki 275 cc. Ben pişmanlık yaşadım tabi ki.Şimdi olsa 325-350 den aşağı düşmezdim.Hadi boyutu geçtim kesin high profil isterdim.
Birbirine yakınlık konusunda korkun olmasın.çok yaklaşmaz.benim az birşey yaklaştı.çok masaj yapmadım.

canım senin çok iyi ya 89-90 cm ise benim 350cc orta profil olmasına rağmen 88 cm falan geliyor birde ameliyat öncesi ölçüm 82 falandı en kötü 81 desek bile benim çok inme oldu 5 cm azaldı ameliyat sonrası tatlımya

canım senin çok iyi ya 89-90 cm ise benim 350cc orta profil olmasına rağmen 88 cm falan geliyor birde ameliyat öncesi ölçüm 82 falandı en kötü 81 desek bile benim çok inme oldu 5 cm azaldı ameliyat sonrası tatlımya

ebrucum benim fotoları gördün.Bazı gün 89 geliyor,bazen 90 ama 89 altına hiç düşmedi.yanlış yerden ölçüm mü yapıyorum diye düşünmedimde değil?öyle büyük te değil.eski dolgulu sütyenlerimle anca birşeye benziyor.
Şimdi senin damla olduğu için protez daha aşağı yerleşmiş durumda.bele doğru insanın beden ölçüsü inceliyor.seninkinin ölçüsünün daha az gelmesinin sebebi bu bence.
Bir de şu sebebp geliyor aklıma.Benimkiler modarate olus olduğu için taban ölçüsü geniş.önce çıkıntısı az.Bu da geniş bir ölçü veriyor olabilir.

ebrucum benim fotoları gördün.Bazı gün 89 geliyor,bazen 90 ama 89 altına hiç düşmedi.yanlış yerden ölçüm mü yapıyorum diye düşünmedimde değil?öyle büyük te değil.eski dolgulu sütyenlerimle anca birşeye benziyor.
Şimdi senin damla olduğu için protez daha aşağı yerleşmiş durumda.bele doğru insanın beden ölçüsü inceliyor.seninkinin ölçüsünün daha az gelmesinin sebebi bu bence.
Bir de şu sebebp geliyor aklıma.Benimkiler modarate olus olduğu için taban ölçüsü geniş.önce çıkıntısı az.Bu da geniş bir ölçü veriyor olabilir.

olabilir tatlım ya ama sende zayıfsın yani normal kilomuz beden ölçümüz aynı muhtemelen onun dışında sen doğum sonrası benden daha dolgundur alt yapın vardır mutlaka ama göğüs ölçümüz ben senden 1 cm azım yani bunun cc ilede alakası yokmuş demek keşke high profil olsaydı diyorum bende ya aynı destekli kullanıyorum ama çok uzun zamandır sütyen takmıyorum sporcu atletleri giyiyorum takmıyorum nasıl rahatsam öyle diyorum ben zaten senin göğüslerin iyi demiştim canım benim

merikeklik öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim .Bende 275 cc mod plus yaptırdım ama söylediğim gibi önceki ölçüsünden 3-4 cm aralığında bir değişim oldu ve daha 1 ayım yeni doldu diyebilirim o yüzden korkuyorum daha da küçülür mü diye ve bende aynı senin gibi şimdi olsa high profil yaptırırdımm aynı taban ölçüsünde profilden daha yüksek birşey olurdu böyle henüz birşey anlayamadım bir güzel geliyor bir küçük:44: keşke büyüklüğünden şikayet edip küçülmesini bekleyenlerden olsaydım :43::43::43:

birde sakıncası yoksa bende foto görebilir miyim sitede yeni üye sayılırım pek iyi kullandığım söylenemez bu yüzden nasıl görebilirim aynı ölçüleri yaptırdığımız için merak ediyorum çünkü insan kendisinde olunca anlayamıyor kuruntu mu yapıyor diye düşünüyorum:37: gerçi cm olarak sende olması gereken sonucu vermiş bende vermemiş amaa:34::34::34:

ebrucum ameliyatının üzerinden ne kadar geçti 5 cm mii benimde 5 cm küçülürse naparımmm ben nereye gidiyor bu cc lerr:52::52:

kızlar birde ameliyatımın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen bir göğüs diğerine göre daha küçük ve gergin bu normal mi şu anda ameliyatımın olduğu yerde değilim şehir olarak doktorda iletişim numarası felan vermedi bir başka doktora gitmeli miyim sizce:44:

ebrucum ameliyatının üzerinden ne kadar geçti 5 cm mii benimde 5 cm küçülürse naparımmm ben nereye gidiyor bu cc lerr:52::52:

2 ay geçti canım ödemler şişlikler indi cc ler gitmiyorda boyur ilk hali gibi değil tabiki tatlım içinde farklı duruyo silikon seninkiler baskıdan ötürü öyle normale döner zamanla çok farkediyor canım masaj yapabilrisin

birde sakıncası yoksa bende foto görebilir miyim sitede yeni üye sayılırım pek iyi kullandığım söylenemez bu yüzden nasıl görebilirim aynı ölçüleri yaptırdığımız için merak ediyorum çünkü insan kendisinde olunca anlayamıyor kuruntu mu yapıyor diye düşünüyorum:37: gerçi cm olarak sende olması gereken sonucu vermiş bende vermemiş amaa:34::34::34:

seni arkadaş olarak eklemişim canım,oradan fotoları görebilirsin.profilime gir,altta fotolar var.
Benim ölçülerim ameliyat olunca ne ise hala o.Ödemlerim daha çok üstteydi,ölçümü çok etkilemedi.
foto koyarsan fikrimizi söyleyebiliriz.ben ikinci bir ameliyatı bile düşündüm.daha büyütmek için.kendi doktorum yanaşmıyor.bu kadar estetik yeter diyor.bazen ben de diyorum 25-50 cc için değmez.daha büyüğüne de ya pişman olursam.başta iyi araştırmak gerek.dolgulu sütyenle bayağı gösterişli duruyor,şimdilik onla idare edeceğiz.

Back
X