Çocuk Hastalıkları kızlar yardım lütfen :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

burcuavcxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
248
23
39
kızlar oğlum 3 gündür kaka yapmıyor.huysuzluk yapıyor çok mutsuz.normalmi acaba.ağrısı yok.henüz 2.5 aylık.doktorların küçük bebekler için kaç gün kaka yapmazsa sorun olmaz demişlerdi hatırlıyamıyoru.bilgisi olan varmı kızlar?zeytinyağı içirdim biraz rahatlatır diye.rezene çayıda veriyorum ama hala aynı.senağlama

Merhabalar....kıyamam ben ona
üzülmeyin her bebekte mutlaka oluyor böyle sorunlar emiyorsa,siz balkabağı,kabak yemeği,kutu kayısı filan yiyin.makatından zeytinyağına batırılmış pamukla içeri biraz zeytinyağı akmasını sağlayın.kulak temizleme çubuğunu zeytin yağına batırıp makatına değdirin ıkınma hissi verir

emiyor.tamam öyle yapayım teşekkür ederim.fitilde verebilirim aslında ama ağrısı yok.birde tembelliğe alışmasın istiyorum sonra hep kaka yapmak için fitil ister

emiyor.tamam öyle yapayım teşekkür ederim.fitilde verebilirim aslında ama ağrısı yok.birde tembelliğe alışmasın istiyorum sonra hep kaka yapmak için fitil ister

benim ikizimda iki bucuk aylik ayni saorunlar ara ara bizdede oluyo bizimki yapamayinca yemekte yemiyo.guzelim sicak bi dus aldir.arkakasinda fon bakinasiyla karnina tut hamifce kremle karnini uv.sonrasinda bacaklarini hareket ettir mpoposuna dogru cektir .sonrasindada derecenin icine biraz yag sur guzelim poposunun etrafinda gezdir,guzelim benim arkadasim saglikci fitillerin iyi olmadigini boyle yapmami onerdi canim aliskanlik yapar diye uzulme canim oyleolsaydi benim kiz hic kendi tuvaletini yapamazdi saglik diliyorum yavrun icin canim

teşekkür ederim aysimacım bende fitil taraftarı diğilim zaten.zeytinyağı içirdim ama dediğinizide yapıcam eve gidince.duşda aldırayım rahatlasın yavrum.doğru düzgün uyumuyor.en fazla 1 saat.demek her çocukda oluyormuş.allah hepimizin çocuklarını sağlıkla büyütsün

mrb benimde kızımda 2 aylıkken aynı sorun olmuştu ağrısı yoktu fakat kaka yapmıyordu gliserinli fitil attım yine yapmadı çok korktum sadece emziriyordum doktora gittim bana bebeğin doymadığını oyüzden kaka yapma ihtiyacı duymadığını söledi ve mama tavsiye etti ama ben yinede mama vermedim emzirdim daha sonraları kendilinden yaptı

canım dardanelın yagda ton balıgını al ve ıkı ogun ye.İlk yemenden baslayarak butun gun her meme emisinden sonra bak nasıl kaka yapıcak

X