How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KIZLAR YARDIM LÜTFEN

zuzumhmt

Ne olur Yarab neyin noksan olur Yarab...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
508
294
23
41
Kizlar adetime 9 gün var ama adet sancısı cekiyorum ayın 20 si ovulasyon gunumdu değerlendirdik sizce neden olabilir hamile olma ihtimalimden dolayı olabilirmi ya da adetmi olucam anlamadım hiç erken olmam normalde 3 yada gununde olurum hep. Bu sefer Adet oldum deyip wc ye gidiyorum ama bişey yok ve cok halsizim adet sancısı yasayıp hamile olanlar varmı merak ediyorum

9 gün önceden belli olmaz belirti de vermez ki. Bence bekleyin kafanıza takmayın.

Kizlar adetime 9 gün var ama adet sancısı cekiyorum ayın 20 si ovulasyon gunumdu değerlendirdik sizce neden olabilir hamile olma ihtimalimden dolayı olabilirmi ya da adetmi olucam anlamadım hiç erken olmam normalde 3 yada gununde olurum hep. Bu sefer Adet oldum deyip wc ye gidiyorum ama bişey yok ve cok halsizim adet sancısı yasayıp hamile olanlar varmı merak ediyorum
Hamile olabilirsin .Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra belirtilerim baslamisti kasik batmasi surekli wc ye gitme. Ama ben psikolojiktir diye kendimi yatistiriyordum.Cok sukur hamileyim

Hamile olabilirsin .Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra belirtilerim baslamisti kasik batmasi surekli wc ye gitme. Ama ben psikolojiktir diye kendimi yatistiriyordum.Cok sukur hamileyim
Ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adet sancısı cekiyorum ben resmen 8 nisan bat daha da cok adet olmam mümkün degilbu yasına kadar hiç bukadar erken adet olmadım ve bukadarda sancım olmaz zaten inşallah hamileyimdir ya

Back