Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar Yardım lütfen :) Özellikle Thalia
Valla bende şuan ne renktır adını koyamıyorum cnm Karamel istedim sarı oldu böylede kullanmaya devam ettim :) Ama bal köpüğünüde kullandım zamanında o daha koyu renk
Saçınızı Seren Serengil'in saç rengine boyatmanızı tavsiye etmem, çünkü bir kez ben de öyle istememiştim kuaförümden. Bana "sen 40-50 yaşında mısın da bu rengi istiyorsun bu yaşta bu rengi yaparsak seni çok olgun gösteri" dedi. Yasptırmanızı tavsiye etmem. Saç renginiz çok güzel dip boya yaptırmalısınız bence ya da biraz daha saçınızı açtırabilirsiniz.
Gayet uyumlu ama açık saç renginin şöyle bir dezavantajı var: Sürekli makyaj istiyor Yani eğer ki biraz koyu ton düşünürseniz Açık kahve renklerinden içinde hafif yansımalı bakır ya da kızıl düşünebilirsiniz.