• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Yardım lütfen :) Özellikle Thalia

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Kızlar selam öncelikler yapmak istediğim rengi paylaşayım :3:

Saçlarımı 1 buçuk ay önce boyattım yaklaşık dip boyaları geldi ve sarısıda bi tuhaflaştı yada bana öyle geliyo :1:

Bu renge ulaşabilirmiyim acaba şimdi ki saçlarım böyle
$Fotoğraf0927.jpg $Fotoğraf0934.jpg $kk.jpg $kk1.jpg

Eklentiler

• $seren_serengil (5)-330.jpg
    $seren_serengil (5)-330.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 3.766
Son düzenleme:
Valla bende şuan ne renktır adını koyamıyorum cnm :1: Karamel istedim sarı oldu böylede kullanmaya devam ettim :) Ama bal köpüğünüde kullandım zamanında o daha koyu renk :31:

ama güzel bi renkmiş ben röfle yaptırdım benim aradaki renklere benziyor bu ama kuoföre hiç sormadım ne renk diye dorelik var aslında

Kızlar selam öncelikler yapmak istediğim rengi paylaşayım :3: Eki Görüntüle 742440

Saçlarımı 1 buçuk ay önce boyattım yaklaşık dip boyaları geldi ve sarısıda bi tuhaflaştı yada bana öyle geliyo :1:

Bu renge ulaşabilirmiyim acaba şimdi ki saçlarım böyle
Eki Görüntüle 742448 Eki Görüntüle 742449 Eki Görüntüle 742450 Eki Görüntüle 742451

Merhabalar;

Saçınızı Seren Serengil'in saç rengine boyatmanızı tavsiye etmem, çünkü bir kez ben de öyle istememiştim kuaförümden. Bana "sen 40-50 yaşında mısın da bu rengi istiyorsun bu yaşta bu rengi yaparsak seni çok olgun gösteri" dedi. Yasptırmanızı tavsiye etmem. Saç renginiz çok güzel dip boya yaptırmalısınız bence ya da biraz daha saçınızı açtırabilirsiniz.

Teşekkür ederim fikrin için :) :31: Biraz daha açtırmak mı :) Bu bile beni olgun gösterıyormus öyle dıyorlar :34:

Ten rengimle uyumlu mu şimdiki renk sizce kızlar :40:

Teşekkür ederim fikrin için :) :31: Biraz daha açtırmak mı :) Bu bile beni olgun gösterıyormus öyle dıyorlar :34:

Ten rengimle uyumlu mu şimdiki renk sizce kızlar :40:

Gayet uyumlu ama açık saç renginin şöyle bir dezavantajı var: Sürekli makyaj istiyor :( Yani eğer ki biraz koyu ton düşünürseniz Açık kahve renklerinden içinde hafif yansımalı bakır ya da kızıl düşünebilirsiniz.

Back