Cnm öncelikle nbr? Hayat nsl? Sütün verimliliğinin artması için ben de humana still tea iciyorum günde 2-3kere. 2gun oldu baslayali, yararlı sanki, doktora sormadım gerçi. Eczanede satiliyo 20lira.
Hurma, bulgur pilavı, taze soğan, su, meyve suyu tuket diyorlar bana.
Bense yememle alakalı olmadıgını düşünüyorum.
Hatize derler bizim orda, 1su bardağı suya 1yemek kasığı nişasta ilave edip istediğin kadar seker koy, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişir. tabağa koy. Bir tavada tereyag erit, üzerine dok, cevizle birlikte ye. Bunu yaptığımda gercekten 1saat sonra tas gibi oluyor göğüslerim, bebeğim emerken her çektiğini yuttu, yutma sesini duydum.
Bu arada duyduğun sesi bende duyuyorum, mideye süt gidince Bos mide doluyor ondan gurulduyor diyordum.
Kursa gitmem gerek, haftada 2gun 6sar saat, bebeğimi nsl birakacagim bilmiyorum. Yanından ayrıldım uyuyordu, eve geldim 10 dakikaliga. Anneme gittiğimde katılmıştı aglamaktan. Tel yanımda degildi arayamadilar. Bugunde esimle arabada bıraktım 10dakika sonra döndüğümde yine ağlıyordu, bı tek bende duruyor ağlaması.
Yoruldum çok, gece uykusuzluk bazen zorluyor, gündüz uykusu da yok oğlumun. Günde 10 saat uyuyor sadece. Artık evimde olmak istiyorum biryanda korkuyorum herseyi ben yapmak zorunda kalcam, yemek,temizlik,çamaşır,bulaşık,ütü...
Korkuyorum....