Kızlar yardım lütfen bacaklarımı inceltmek istiyorum

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
alt bacak kısmım kalın ve sevmıorum incelmek istiyorum hangi egzersizle olur bıle varsa soylesın lütfen 2 haftadır fılan titreşimli bel kemerıyle sarıp yapıom ama banamısın demedi.ölçüyom ölçüyom aynı cm çıkıo.

aaaaaaaaaaaaa kızlar 25 kere görüntülemişinizde birinizde bi cevap yasmamışnız aşkolsunsenağlama

bence alt bacağı en çok çalıştıran hareket
platesteki flex-point hareketi
şimdi nasıl tarif deceğimi bilemedim ama araştırırsan öğrenirsin sanırım.

kuşum daha nekadar inceleceksin yaaaa zaten süpersin maşallah..

arzucoo =)))))))
cnm sadce alt baldırım ince olsu ıstıyom üzteler ıyıde alt kaslı spor yapmaktan hiç sefmıom

bence alt bacağı en çok çalıştıran hareket
platesteki flex-point hareketi
şimdi nasıl tarif deceğimi bilemedim ama araştırırsan öğrenirsin sanırım.

o hareket bacağı esnetmek için değil mi? yoksa esnetme hareketleri inceltiyor mu? aydınlatır mısın?

kas olmuş bacak incelirmi artezcim ? bana imkansız gibi geldi
ama sen bi antrenörümüze sor bakalım :)
bende kalınlaştırmak istiyorum yaww tam tersi :))
sen ne yaptında kalınlaştı

b&m
cnm küçükken cok futbol oynadım.heryere yürüyerek gittim.çok bisiklet sürdüm=(((((
vee kas oldu bacaklarım=)

kızlar size tavsiyem kışın ağır bir bot giyiyor acaip kas oluo:)bende incelmesini istiyorum nası inceltebilirim kızlar ya:KK43:

b&m
cnm küçükken cok futbol oynadım.heryere yürüyerek gittim.çok bisiklet sürdüm=(((((
vee kas oldu bacaklarım=)

kaydirigubbakcemile3bence senin bacakların güzel canım
ya cılız olması daha kötü

evet yürüyüş baya alt bacakta kas yapıyomuş
özellikle bayır yukarı çıkmak

inceltmek için kesinlikle uzun yürüyüşler alt bacak kası yani calflerin güçlenmesini istiyorsanız ellerinize dumbell alın ya da herhangibi ağır bişey merdiven kenarına gidin ayaklarınızın yarısı boşlukta kalıcak şekilde kendinizi yükseltip alçaltın :) düzenli çalışın bunu bakın bakalım nasıl oluyor o kas sonra :)

sanırım bacaklarının kalın olmasından pek muzdarip olan yok, pek cevap gelmemiş:KK43:( sporların çoğu, özellikle yürümek kas yapıyor bence bacakta. bacağı kas apmadan eriten bir spor hareketi yok mu :KK43:((((((((

X