kızlar yardım lütfen. Ar yıldız kahvaltı takımı

gamzecann

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
61
14
13
36
Arkadaşlar dün uzun zamandır aradığım kahvaltı setini beğemiş bulundum ama ar yıldız diye bi marka ben ilk defa duydum. internette de araştıracak çok sey bulamadım bilen var mı almalı mıyım.kahvaltı setini szce nasıl marka.olarak tercih etmeli miyim ;(

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-28-00-10-23-1.png
    557 KB · Görüntüleme: 4.819
  • Screenshot_2014-10-28-00-10-23-1.png
    557 KB · Görüntüleme: 1.009
canım aryıldız çok köklü bir firma ve iyi bir marka. özellikle çelikte tencere tava- çatal bıçak takımları çok kaliteli. geçen hafta aryıldızın "de luxe çatal bıçak" takımını aldım ki sorma tam bir harika tavsiye ederim. porselene gelince yaş tahtaya basacağını sanmıyorum böyle bir markanın ama ürünün kenarlarının delikli olması kullanım açısından sıkıntı yaratabilir. çok kullanışlı olmayacağı kanısındayım ama çok çok beğendiysen al gitsin :) mağazasında bakmıştım bu ürüne elime aldım gayet güzel olumsuz değerlendirilecek bir durum yok kalite açısından

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.:) Delikli olması beni de düşündürüyo ama takımla ilk bakışta aşk yaşadık katlanabilirim sanırım :)

Ar yıldız çok eskilerin markası ve çok kaliteli. Ama sanırım artık yeni firmaların çıkması, piyasanın değişmesi gibi sebeplerden dolayı geri planda kalmış bir firma. Eğer çok beğendiğiniz bir ürünse kesinlikle markadan dolayı çekinmeyin derim...
Bu arada modeli çok güzel ve gösterişli bir takım. Yalnız o delikler gerçekten sizin için sıkıntı olabilir. Eğer alırsanız da şimdiden güle güle kullanın :) Gerçekten hoş bir model

Ben de hiç kahvaltı takımı beğenemiyorum. Porland'dan kafama göre tek tek takım yapmayı düşünüyorum bakalım :)

canım ben pierre cardinin rose kahvaltı takımını aldım. internette görüyordum birde mağazada denk geldim ve çok beğendim. hemen satın aldım. internetten bakabilirsin modele en azından bir fikir.. tarzlarımız biraz benziyor sanırım öyle hissettim bir an :)

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah çok güzelmiş gerçekten.. tespitin doğru canm :) bakayım bende mağazadan yakından daha iyi oluyor.:)

Ben de hiç kahvaltı takımı beğenemiyorum. Porland'dan kafama göre tek tek takım yapmayı düşünüyorum bakalım :)
Tek tek de mantıklı zaten kahvaltı takımları 6 kişilik oluyo 12lik yapman için aynısından tekrar alman lazım. Güzel uydurabilirsen harika olur. Linens in ürünlerine de bakabilirsin çok güzel ve şık tel tekte satılıyo tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…