damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 608 351 29 Ekim 2024 Konu Sahibi smmhh #21 smmhh .!.: Kızlar sizce bu çantalardan hangisini alayım boyum165 vücudum böyle belim ince ama kalça hafif var omuzlarım da dar değil ortantılı, kilom 60 hangisini alsam üzerimde iyi durur her türkü kıyafetler giyerim? Gözünüze güzel gelen hangisi? Genişletmek için tıkla... 3, 4 veya 5. 4 çok klasik dursa da karizması var yani ben beğendim
smmhh .!.: Kızlar sizce bu çantalardan hangisini alayım boyum165 vücudum böyle belim ince ama kalça hafif var omuzlarım da dar değil ortantılı, kilom 60 hangisini alsam üzerimde iyi durur her türkü kıyafetler giyerim? Gözünüze güzel gelen hangisi? Genişletmek için tıkla... 3, 4 veya 5. 4 çok klasik dursa da karizması var yani ben beğendim
C Cikolataparcacigi Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 3.981 4.019 5 Kasım 2024 Konu Sahibi smmhh #22 İlk defa vücut şekline göre çanta seçildiğini gördüm. Ufkumu genişlettiniz
S smmhh Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 531 343 27 6 Kasım 2024 Konu Sahibi smmhh #23 Cikolataparcacigi .!.: İlk defa vücut şekline göre çanta seçildiğini gördüm. Ufkumu genişlettiniz Genişletmek için tıkla... Hahahaha kız bana küçücük çantalar hiç yakışmıyor mesela ondan yani
Cikolataparcacigi .!.: İlk defa vücut şekline göre çanta seçildiğini gördüm. Ufkumu genişlettiniz Genişletmek için tıkla... Hahahaha kız bana küçücük çantalar hiç yakışmıyor mesela ondan yani