• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım,fikirlerinize ihtiyacım var.

minaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
181
30
38
İyi akşamlar öncelikle .:)
Derdim şu.
Sevgilimle ayrıldım.2-3 ay oluyor.Ve bana geri dönmek istiyor.AMA ben kabul etmedım kafam cok karısık onu affedemem.cok tukettı benı ve sanırım bendekı sevgısınıde.
Artık eskı ben degılm.Kendıme bile şaşıyorum .Dayanamayıp arayan ayrılmak ıstemeyen ben artık ıstıyorum.Demek ki bende kopmuş birşeyler.(2 yıl olmştu)
Asıl konumda şu .Arkadaşım aracıgla bır tanıdıgını görmüştüm facede.İlk başta sacma sapan gıbı gelıyordu kımseyı ıstemıyordum hayatım da ama bılmıyorum benı garıp bı heyecan sardı.
Ve o çocugu instagramdan ekledım ve kabul ettı.Faceden eklemedım.Instagramda ekledım zaman arada bakıyordum sonra gun gectıkce daha cok bakıyordum.Noluyor bana bilmiyorum.Ve cocuk benden hoşlandımı bılmıyorum ama gece yarısı bır resmımı eklemıstım.İçimdende o geçiyordu.2sn sonra bıldırım geldı baktım kı o beyenmış resmimi ve baska resmımı de beyenmıstı..Ve ınstagramında oyle cok kız eklı bırıde degıl.Ben suan ne yapsam ,ne etsem bılmıyorum.
Çokmu kafaya takıyorum bılmıyorum ama yıllardır ılk kez boyle guzel bır duygu hıssettım..Eskı sevgılım demekkı benı cok yıpratmıs tuketmıs artık onla olmak ıstemıyorum hıc bıse dusunemıyorum.Bana sarkı yapmıs yollamıstı ,guzel ama olmuyor bende bırsey.
Faceden eklemelımıyım napmalıyım bılmıyorum bana akıl verın.
Kızlar yardım edın ne yapayım ben.Instagramaekledıgım ccocuk hosuma da gıttı .içimde değişik heycanlar hissediyorum.

Derdim şu.
Sevgilimle ayrıldım.2-3 ay oluyor.Ve bana geri dönmek istiyor.AMA ben kabul etmedım kafam cok karısık onu affedemem.cok tukettı benı ve sanırım bendekı sevgısınıde.
Artık eskı ben degılm.Kendıme bile şaşıyorum .Dayanamayıp arayan ayrılmak ıstemeyen ben artık ıstıyorum.Demek ki bende kopmuş birşeyler.(2 yıl olmştu)
Asıl konumda şu .Arkadaşım aracıgla bır tanıdıgını görmüştüm facede.İlk başta sacma sapan gıbı gelıyordu kımseyı ıstemıyordum hayatım da ama bılmıyorum benı garıp bı heyecan sardı.
Ve o çocugu instagramdan ekledım ve kabul ettı.Faceden eklemedım.Instagramda ekledım zaman arada bakıyordum sonra gun gectıkce daha cok bakıyordum.Noluyor bana bilmiyorum.Ve cocuk benden hoşlandımı bılmıyorum ama gece yarısı bır resmımı eklemıstım.İçimdende o geçiyordu.2sn sonra bıldırım geldı baktım kı o beyenmış resmimi ve baska resmımı de beyenmıstı..Ve ınstagramında oyle cok kız eklı bırıde degıl.Ben suan ne yapsam ,ne etsem bılmıyorum.
Çokmu kafaya takıyorum bılmıyorum ama yıllardır ılk kez boyle guzel bır duygu hıssettım..Eskı sevgılım demekkı benı cok yıpratmıs tuketmıs artık onla olmak ıstemıyorum hıc bıse dusunemıyorum.Bana sarkı yapmıs yollamıstı ,guzel ama olmuyor bende bırsey.
Kızlar yardım edın ne yapayım ben.Instagramaekledıgım ccocuk hosuma da gıttı .içimde değişik heycanlar hissediyorum.
dogru yoldasın kalbın de beynınde aynını soyluyor sana acık ve net...hayırlı olsun

Çocugu facden eklemelimiyim.Ama ben böyle ekleyen biri de dğildim.Hep karşı taraf bana gelir derdi ben hiç gitmemiştimmm..Napsamm

Bence acele etme, o biraz daha merak etsin en azindan...
Evet hemen eklemek konusmak ıstemıyorum .Utanıyorum da ve aynı sehırde değiliz.:/ Benim üniversiteyi bitirmeme 2 yıl var ve onunda meslegı elınde yenı baslamıs.

Bence acele etme ilk adımı ondan bekle hevesli gibi görünürsen çabuk sıkılır genelde erkekler kendilerini tersleyen kızlardan hoşlanır yani bunu uygulama sen yine de. Oluruna bırak. Ama doğru yoldayım kalp ve akıl:KK5::KK5:

Bence de siz eklemeyin.
Zira zaten inst. eklemissiniz.
Paniginiz, heyecanlariniz hos ama hayal kirikligina da ugrayabilirsiniz bir ihtimal.
O yuzden akisina birakin.

Bence acele etme ilk adımı ondan bekle hevesli gibi görünürsen çabuk sıkılır genelde erkekler kendilerini tersleyen kızlardan hoşlanır yani bunu uygulama sen yine de. Oluruna bırak. Ama doğru yoldayım kalp ve akıl:KK5::KK5:
Beklicem ama bilmiyorumm.Biraz gecsin istiyorum .Ama sonucta cok uzak mesafelerdeyız.:(

Bence de siz eklemeyin.
Zira zaten inst. eklemissiniz.
Paniginiz, heyecanlariniz hos ama hayal kirikligina da ugrayabilirsiniz bir ihtimal.
O yuzden akisina birakin.
Akışına bıraktım ama tabı ins :) olur.Çok garip hissediyorum.Ama beklemek cok zor.

Ama sankı benım birşeyler yapmam lazım gibi mi.Arkadaşım faceden ekle diyor.
Mesafeler benım ıcın sorun degıl ama onu daha tanımıyorum bıle .Belkı benmı sacmalıyorum :/ belkı benden hıc hoslanmadı

Benim resmimi beyenınce bende onun resmini beyendımı demeyı unutmusumm :oops:

Hayırlısı olsun, bence ekleyin faceden de, tanışın başka nasıl tanımaya başlayacaksınız, hem bunların önem sırası mı var?

kaçıncı iletişimde twitter adresleri araya girecek veya cep no verilecek, ne zaman birbirinizi göreceksiniz?
Arkadaşımla iddiaya girdik isminiz nedir? zamanları mazide kalmış :KK14:

Hayırlısı olsun, bence ekleyin faceden de, tanışın başka nasıl tanımaya başlayacaksınız, hem bunların önem sırası mı var?

kaçıncı iletişimde twitter adresleri araya girecek veya cep no verilecek, ne zaman birbirinizi göreceksiniz?
Arkadaşımla iddiaya girdik isminiz nedir? zamanları mazide kalmış :KK14:
:oops:Ekliyicem ama bıraz gecsın.Ve nasıl etkılemelıyım ::-):KK48: Napıcam bilmiyorumm uvvvvf

Derdim şu.

Yeni begendigin cocuk kac yasinda? Senin yasin kac canim?

Beklicem ama bilmiyorumm.Biraz gecsin istiyorum .Ama sonucta cok uzak mesafelerdeyız.:KK43:
Uzak ilişki çok zor benim sözlüm de şuan benden uzakta özlem hat safhada ama böyle de iyi sonuçta çoğu şeyi evlenince yapacaz gelecek tozacaz falan filan işte.

Uzak ilişki çok zor benim sözlüm de şuan benden uzakta özlem hat safhada ama böyle de iyi sonuçta çoğu şeyi evlenince yapacaz gelecek tozacaz falan filan işte.
Benım ıcın mesefaler uzaklık onemlı degıl sevdıkten sonra.Ama suan ortada daha bırsey yok ama kalbımden gecen anında olunca ınsan bı garıp mutlu oluyor.İnş olur ben cok beyendım cocuguu.Facede eklessem cok korkuyorumm.Benı beyendını hıssettım ama korkuyrm yınede.

Back