Kızlar yardım edinnnnnnn

aynur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
6
3
1
47
Kızlar 8 sene bebeğim olmadı ve sonrası kendiliginden oldu 9 haftalikken kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum 1 sene gene olmadı 1 sene sonra oldu şükür dedik oda dış gebelik oldu onuda aldılar ve bir ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim sürekli gittiğim doktor degerler güzel kesede göründü dedi ve vitamin başlattı ardından 3 gün sonra tekrar gittim malesef buda dış gebelik dedi ve yatış yaptı içime şüphe düştü bi başka devlet hastanesine gidip muayene oldun kan ultrason vs ordada bakıldı ve kese rahim icersinde dış gebelik değil on gün sonra tekrar gel dedi varmı başına böyle bişey gelen hangisi doğru şaşırdım kaldım cuma günü randevum var ama içim rahat degil

Dış gebelikte değerler düzensiz kendiliğinden artıp düşebilir. Genelde dış gebelikte kanama/lekelenme görülürmüş, ağrı olurmuş. Öyle birşey var mı?
Rahim içinde kese görüldüyse dış gebelik değildir.
İçiniz rahat etmediyse ben olsam 3. Bir doktor görüşü bile alırdım. Dış gebelik bildiğiniz gibi tehlikeli bir durum çünkü. Allah korusun.
İnşallh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

Kese rahim içinde görünmüşse kesinlikle dış gebelik değil . Belki daha önce gittiğinizde henüz görünecek kadar buyumemisti çünkü bir gün bile fark ediyor. Ondan kaynaklanmıştır. İnşallah meleğinizi saglikla sıhhatle kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim canım değerlerin artışı yavaş ama kese rahimde dedi son gittiğim doktor ki banada gösterdi lekelenme tarzı veya kanama olmadı sadece ara ara bel ağrım oluyor

Kese rahmin içinde görüldüyse dış gebelik olamaz. Bence başka doktorla devam edin

Teşekkür ederim canım değerlerin artışı yavaş ama kese rahimde dedi son gittiğim doktor ki banada gösterdi lekelenme tarzı veya kanama olmadı sadece ara ara bel ağrım oluyor
Gösterdiyse değildir canım :)
Başka bir doktor bulun bence. Dış gebelik diyen doktorla devam etmeyin.

amin canım inşallah evet üstüne basa basa rahim icersinde dedi doktor ve degerlerin belirli seviyeye gelmeden keseyi göremezler oyuzden dış gebelik demişlerdir dedi

amin canım inşallah evet üstüne basa basa rahim icersinde dedi doktor ve degerlerin belirli seviyeye gelmeden keseyi göremezler oyuzden dış gebelik demişlerdir dedi
Sizin huzurunuz çok önemli olumsuz şeyler düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…