kizlar yardim edin

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
34
Ankara
Kizlar ben erkek arkadasmla biseyler yasadim ama tam değil benim uzerimde kilodum varfi ama onda bisey yoktu. Uzerimede bosalmadi ama belki ben farketmeden bikac bisey damladiysa korkuyrm. Bakireyim. Ve bunu yasadiktan 19 gun sonra adet oldum ama korkuyrm hamile falan kalmam dimi ? Lutfn cevap verin

Son düzenleme:

hayır kalmadın nokta

kesin hamilesin. zaten herkes böyle hamile kalıyor. bilmiyor muydun?

hamile falan kalamazsın o şekilde canım yani sonuçta kilodun varmış üzerinde. bir taraflarına da boşalmamış.

bir de ilerde pişman olacağın şeyler yapma bu kaygıyı sen çekersin erkek arkadaşın senin kadar kasılmaz bile.
çok çok darda kaldı mı senden ayrılıverir yapacak hiçbir şeyin kalmaz.
herşey toz pembe değil bu hayatta inan aldıgın, karşıdakine verdiğin 2 dk lık zevk senin şu çektiğin sıkıntı ve strese bedel değildir.
kendini eşine sakla pişman olmazsın.

Cok col haklisim ben seni ozelden ekleyebilir miyim bisey sormak istiyorum

hadi ya.. pek yorum falan yapmadıgın için mi bu neden olur ben de pek anlamam acıkcası.

O zaman burdan sorayim... onun zevk suyu elime geldi snrasinda elimi vajinama goturdum mu pek hatirlamiyorum. Ama 19 gun sonra adet oldum eger oyle bi ihtimal olsa adet kalmazdm dmi.. hem ustunden 28 gun gecti ?? Off cok pismanmmm bidahaaa aslaA😂😤😤😤😭😭😭😭

yani şimdi şöyle söyleyeyim o zevk suyunda da sperm olabiliyor ama elini yıkamadan vajinana götürmen seni hemen hamile yapmaz.
hani zevk suyu direk müdehale olmadan oraya gelmiş olsa yine bir nebze derdim ama sanmıyorum zaten adet olmuşsun.
çok için rahat etmiyorsa eczaneden bir gebelik testi al ve yap. bence hamile falan değilsin. insanlar ne taklalar atıyor hamile kalabilmek için. bu söylediğin şekilde hamile kalabilmen çok çok çok zor. hatta bence imkansız.

Cok tesekkur ediyorum size😘😘😘

Canım hamile kalmak o kadar kolay değil ama biraz temkinli davranmalısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…