Kızlar yardım edin:((

sonay67

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
139
0
296
Manisa
kızlar salonum çok sade biraz canlılık katmak itiyorum salonuma kırlent diktirceğim ama hangi renkler nasıl bişey olacağına bi türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim $DSC04492.webp

salonunda sadece iki renk olsun istiyorsan perdelerin kahve olduğu için kahve yakışır diye düşünüyorum...yada 3. renk olarak kırlentleri turkuaz düşünebilirsin...perdelerin beyaz olsaydı kesinlikle pembe ve moru önerirdim...

ewet kahve rengi bej tarzı olabilir diye düşünüyorum ama tarz olarak nasıl bişey olabilir kumaşını nasıl seçmeliyim bu konuda bilgisizim

Salonun çok güzel canım,bencede turkuaz çok yakışır,kahve yaparsan yine sade durur ama turkuaz renk ve canlılık katar
turkuaz renginde sehbanın üstünede objeler alabilirsin,kırlent kumaşıda koltukların kumaş türünden olabilir...

Ben resimli olarak yardımcı olucam.
Sen zevkine göre bakıp, seçersin.

fgfggf_d.jpg

syf075house032011_d.jpg

aheste_d.jpg

sdfgsdgfsgfsfsdfg_d.jpg

dfhgdhgreytr_tyfdghfghfghfd_d.jpg

fghfdgdfhgdfhgdgfh_d.jpg

Ama bana kalırsa bordo ve siyah tonlarını dene derim..

Ben resimli olarak yardımcı olucam.
Sen zevkine göre bakıp, seçersin.

fgfggf_d.jpg

syf075house032011_d.jpg

aheste_d.jpg

sdfgsdgfsgfsfsdfg_d.jpg

dfhgdhgreytr_tyfdghfghfghfd_d.jpg

fghfdgdfhgdfhgdgfh_d.jpg

Ama bana kalırsa bordo ve siyah tonlarını dene derim..

aa süpermiş bunlar 1,2 ve 6 diyorum ben. perdeler kahve; siyahla kahve pek hoş durmaz sanki :/ bordo çok güzel olur ama bi de kızların dediği gibi turkuaz o da iki numara da kullanılmış. eğer seversen altın rengi de hoş durur ama biraz sade bi kumaş bulmalısın salonun modern osmanlı işi altın yaldızlı kırlentleri kaldırmaz. modern altın yaldızlı parçalar özellikle bordo üstüne çok hoş durur.

ben renk olarak perdelerine ton olrak kahverengi tonu diyecem ama perdeyle birebir ton değil de kiremit gibi bi renk var.yanık turuncu da diyorlar .o renk salonuna canlılık katar.yada arkadaşların dediği gibi bambaşka bi renk kullanıp farklılık katılabilir. turkuaz kahverengiye çok yakışıyor bence de.kumaşçılar çeyizciler hatta perdeciler bile diker.

bu arada tekrar baktım da teklilere bence kırlent yaptırmaya gerek yok. model olarak kaldırmaz gibi. iki büyüğe yaptır 2şer tane. hatta kare değil de ince uzun dikdörtgen formunda olabilir. kol kısımları geniş çünkü. sırt kısımlarına yaslarsın.

teşekür ederim arkadaşlar bugun çeyizciye gittim bende 40-40 ölçülerinde kahverengi bej turuncu tonlarında renklerde 3 lüye 3 tane 2 liye 2 tane teklilere birer tane şeklinde yaptıracağım sanırım bittikten sonra tekrar resmini yüklerim :)

koltukların ve perden çok güzel, ben çok beğendim. kahve ve turunculu kırlentlede süper olur. iyi düşünmüşsün. güle güle otur :nazar:

kızlar salonum çok sade biraz canlılık katmak itiyorum salonuma kırlent diktirceğim ama hangi renkler nasıl bişey olacağına bi türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 353143

koltuklarınız çok hoş da o perdelerin rengine anlam veremedim eskimsi gibi duruyor halbuki onları da kırık beyaz yaptırsaydınız her renk giderdi salonunuza..şu durumda fıstık yeşili güzel olabilir yada turuncuu kırlentler ve renkli cam objeler hoş durucaktır :)

syf075house032011_d.jpg

sdfgsdgfsgfsfsdfg_d.jpg

bu ikisinibenğendim ben de siz de bu rekleri düşünebilirsiniz yeşilli olan favorım bu arada:34:

bende burda yeşilli olanı beğendim ama en sağdaki kırlentte yeşil olursa dha simetrik durur. Ve bencede bu kadar cok yastık doldurmayın koltukların üzerine. yani insanlar gelyıorlar yastıklar oturuyor koltukların üzerinde irili ufaklı bu kadarıa gerek yk yastıklardan insan oturacak yer bulamıyor koltukta..

Back
X