hamile olduğumu öğrendiğimde muayeneye gittim hemen doktor 6 haftalık olduğunu keseyi gördüğünü ama rahim ters olduğu için bebeği göremediğini söyledi vajinal bakmak istedi ama ben korktuğum için istemedim doktor da büyüyünce görürüz bebeği o zaman dedi şuan 8+5 deyim kontrole yarın gidicem sizce görünür mü bebek Allah korusun boş gebelik olmasından da korkuyorum psikolojim bozuldu
hamile olduğumu öğrendiğimde muayeneye gittim hemen doktor 6 haftalık olduğunu keseyi gördüğünü ama rahim ters olduğu için bebeği göremediğini söyledi vajinal bakmak istedi ama ben korktuğum için istemedim doktor da büyüyünce görürüz bebeği o zaman dedi şuan 8+5 deyim kontrole yarın gidicem sizce görünür mü bebek Allah korusun boş gebelik olmasından da korkuyorum psikolojim bozuldu
keşke bu kadar kendinizi ve bebeğinizi strese sokacağınıza muayenenizi vajinal olabilseydiniz. Cevabını 2 hafta önce alır gönlünüz rahat olurdu. Şimdi bu gerginliğin ikinize de hiç faydası yok ki. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışarak kontrolünüzü bekleyin inşallah bir aksilik çıkmayacaktır
Lütfen biri beni aydınlatsınn ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak regl oldum. Beklenen adet tarihim 7 Şubattı. Ama olmadım. Şubat 29 da test yaptım fakat yine birşey çıkmadı. 7 Mart'ta kan verdim kanda beta HCG yüksekte çıktı dosya eklerim. Daha sonra 8de kadın doğuma gittim kese çok küçük dedi geç döllenme olabilir dedi. 2 şubattan hesaplarız dedi. ( 29 Şubat'ta negatif çıkan test peki) Neyse haftaya gel dedi. Kalp atışı için gittik karından bakıyor yok gibi birşey diyor vajinal bAktı diyor ki kese gelişmemiş boş olabilir o kadar kısa sürede bebek görünüyor mu ya. Dediğine göre o gün 6. Haftalık oldum ama brn Şubat'ta test yaptım üç tane hiç mi birinde çıkmazdı. Lütfen yardımcı olun bebeğimi görecek miyim