• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin... Yok mu bindallısını satmak/ kiralamak isteyen...

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Merhaba kızlar, muhteşem yüzyıl tarzı, etekli, ( şalvar kesinlikle olmaz) bindallı arıyorum. Konya'da çokkkk pahalı, 800 tl'ye kiralıyorlar :( lütfen güzel bindallılarınız varsa bekliyorum, düğüne çok az kaldı :(

Merhaba kızlar, muhteşem yüzyıl tarzı, etekli, ( şalvar kesinlikle olmaz) bindallı arıyorum. Konya'da çokkkk pahalı, 800 tl'ye kiralıyorlar :( lütfen güzel bindallılarınız varsa bekliyorum, düğüne çok az kaldı :(

Canım benim Var Yeni evlendim zaten modası geçmedi yalnız beden uyar mı senin beden kaç?

$4.jpg

özel mesaj da gönderemedim canım

Ben de bindallı kaftan arayışındayım :) Almak saçma geliyor kiralamak en doğrusu valla.. Harbikız beni duyarsan konuşabilir miyiz kaftanın üzerine :) Belki kiralayabilirim senden :)

Back