Bir turlu cesaret edemiyorum.. :/ sorun tam da o..Test yapmazsanız bilemeyiz ki...
Test şart gecikir miydiKızlar merhaba, ben bundan 7 ay önce kürtaj olmak durumunda kaldım.. hersey yolunda giderken kalp atisini duymaya gittigimde bebisimin olusamadigini ogrendik.. 3 aya yakin dikkat edip korunduk.. Yaklasik olarak 4 aydir o kadar cok istiyorum ki tekrardan her ay bazi belirtiler olmasina ragmen psikolojik olarak adet belirtisiyle karistiriyorum sanirim.. Bu ay farkli bir sekilde kasik agrisi yasadim ve ayaklarima kadar vurdu bu agri.. karnim acayip derecede şişti.. akintidan kaynakli adetim geldi diye surekli tualete kosuyorum ama gelmiyor.. 3 4 gundur midem bulaniyor ve sikisiyor, son gunlerde yer ayaklarimin altindan kayiyor gibi oluyor.. Adet tarihim 3 gunu gecti.. yarin 4uncu gun.. ama son 4 aydir o kadar cok tek cizgi gordum ki bir turlu cesaret edemiyorum.. bana yardimci olun nolur.. hamile olabilir miyim..
Korkunun ecele faydası yok ki, elbet yapacaksınız.Bir turlu cesaret edemiyorum.. :/ sorun tam da o..
Normalde hep gununde gelir beni supheye dusurten de oTest şart gecikir miydi
Tesekkur ederim..Korkunun ecele faydası yok ki, elbet yapacaksınız.
Bu belirtiler dönem dönem her kadının yaşadığı şeyler.
Keza hamile olan ama hiçbirini yaşamayan da var ben gibi.
O sebeple ne desek yalan yani.
Haklisiniz ben kendimi toparlayip yarin test yapayim bir an once.. bu belirsizlik cok zor..Test yapmadan anlayamazsınız. Biz ne desek olmaz, kendinizi hazırlamadan acaba ne olmuş var mı diye bakın sadece. Adetiniz gecikmiş varsa çıkar. Ancak rahat değilseniz stresten de gecikmiş olabilir. Her ihtimali düşünmekte fayda var.
Allah yardımcınız olsun içiniz ferah olsun.Haklisiniz ben kendimi toparlayip yarin test yapayim bir an once.. bu belirsizlik cok zor..
Cok tesekkurlerAllah yardımcınız olsun içiniz ferah olsun.
7 y il çocuk istedim uğraştım şükür rabbim verdi ama bu süre boyunca kime sorsam dediği ilk şey adet oldum sanıyorsun ama wcy gittiğinde birşey yok kaşık ağrısı adet sancısı varsa akıntı geliyor da adet sanıyorsan gebelik yüksek ihtimal fakat kesin diyemeyiz onun için mecburen bir test yapmak zorundasin canım korkunun ecele faydası yok arkadasin dediği gibiKızlar merhaba, ben bundan 7 ay önce kürtaj olmak durumunda kaldım.. hersey yolunda giderken kalp atisini duymaya gittigimde bebisimin olusamadigini ogrendik.. 3 aya yakin dikkat edip korunduk.. Yaklasik olarak 4 aydir o kadar cok istiyorum ki tekrardan her ay bazi belirtiler olmasina ragmen psikolojik olarak adet belirtisiyle karistiriyorum sanirim.. Bu ay farkli bir sekilde kasik agrisi yasadim ve ayaklarima kadar vurdu bu agri.. karnim acayip derecede şişti.. akintidan kaynakli adetim geldi diye surekli tualete kosuyorum ama gelmiyor.. 3 4 gundur midem bulaniyor ve sikisiyor, son gunlerde yer ayaklarimin altindan kayiyor gibi oluyor.. Adet tarihim 3 gunu gecti.. yarin 4uncu gun.. ama son 4 aydir o kadar cok tek cizgi gordum ki bir turlu cesaret edemiyorum.. bana yardimci olun nolur.. hamile olabilir miyim..
Cok uzuldum sizinde ayni seyleri yasamaniza, umRim bu ay bizim icin hayirlisi olur.. benim 3 gun gecti 4uncu gun bir turlu test yapamiyorum.. hakkimiza hayirlisi, umarim guzel haberler aliriz ikimizdeSizi çok iyi anlıyorum. Ne yazıkki ben de geçtiğimiz nisanda kalp atışı diye gidip mol gebelik şüphesiyle acil tıbbi tahliye olmuştum. Aynı şekilde biz de 3 ay korunduk. Ekimde tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim ki çok başındayken düşük yaptım. Dr kontrollerimi asla aksatmam, şükür fizyolojik olarak herşeyin de yolunda olduğunu söylüyor doktorum ama çok istemekle olmaması arasında maalesef bi ilişki bulunuyor sanırımBat’ım bugün. Yine kalbim başka beynim başka söylüyor. Doktorum tembihledi, gecikmen 10 güne varınca görüşücez hemen test yapma çok takıyosun sen sonra diye :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. İçinizdeki korkuyu endişeyi inanın benzer durumları yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Yazmak istedim❤
Bir iki gun daha bekleycem gelmezse yapacam negatif gormek istemiyorum erken yapipta korkum o yonde.. 3 gun once kahverengi lekelenme geldi peceteye silince olacak sekilde adetim gelecek sandim bugun oldu gelmedi.. :/7 y il çocuk istedim uğraştım şükür rabbim verdi ama bu süre boyunca kime sorsam dediği ilk şey adet oldum sanıyorsun ama wcy gittiğinde birşey yok kaşık ağrısı adet sancısı varsa akıntı geliyor da adet sanıyorsan gebelik yüksek ihtimal fakat kesin diyemeyiz onun için mecburen bir test yapmak zorundasin canım korkunun ecele faydası yok arkadasin dediği gibi
Merhabalar, ben de benzer nedenlerle sabah kurtaj olacağım, sonraki süreçle ilgili çok tedirginim, siz ovulasyon takibi yaptiniz mi kurtaj sonrasi? Doktorum akışına bırakmaktan yana ama ben simdiden panik haldeyim, yaşımdan dolayı geciktirmek istemiyorum daha fazla, beni anlarsınız diye düşündüm ☹Kızlar merhaba, ben bundan 7 ay önce kürtaj olmak durumunda kaldım.. hersey yolunda giderken kalp atisini duymaya gittigimde bebisimin olusamadigini ogrendik.. 3 aya yakin dikkat edip korunduk.. Yaklasik olarak 4 aydir o kadar cok istiyorum ki tekrardan her ay bazi belirtiler olmasina ragmen psikolojik olarak adet belirtisiyle karistiriyorum sanirim.. Bu ay farkli bir sekilde kasik agrisi yasadim ve ayaklarima kadar vurdu bu agri.. karnim acayip derecede şişti.. akintidan kaynakli adetim geldi diye surekli tualete kosuyorum ama gelmiyor.. 3 4 gundur midem bulaniyor ve sikisiyor, son gunlerde yer ayaklarimin altindan kayiyor gibi oluyor.. Adet tarihim 3 gunu gecti.. yarin 4uncu gun.. ama son 4 aydir o kadar cok tek cizgi gordum ki bir turlu cesaret edemiyorum.. bana yardimci olun nolur.. hamile olabilir miyim..
Oncelikle cok gecmis olsun, ben her hangi bir ovulasyon testi kullanmadim.. adetim duzenli oldugu icin kendim gunlerimi bildigimden gerek duymadim henuz.. kurtajdan sonra kendinize dikkat edip moral olarak erken toparlarsaniz sagliginiza erken kavusursunuz.. cok zor bir surec gunlerce agladigmi biliyorum uzuntuden.. allah yardimciniz olsun..Merhabalar, ben de benzer nedenlerle sabah kurtaj olacağım, sonraki süreçle ilgili çok tedirginim, siz ovulasyon takibi yaptiniz mi kurtaj sonrasi? Doktorum akışına bırakmaktan yana ama ben simdiden panik haldeyim, yaşımdan dolayı geciktirmek istemiyorum daha fazla, beni anlarsınız diye düşündüm ☹
Cok tesekkur ediyorum, benim de adetlerim cok duzenli oluyor, bu gebeligimde akışına bırakmıştık ama gec dollenme yasadim, demek ki yumurtlama gec oldu ya da bazen 2 kere yumurtlaniyormus sanırım...o yuzden kafam soru isaretleriyle dolu, doktoruma şoktan hicbir sey soramadım, sabah ne halde olacağım yine bilmiyorum..Oncelikle cok gecmis olsun, ben her hangi bir ovulasyon testi kullanmadim.. adetim duzenli oldugu icin kendim gunlerimi bildigimden gerek duymadim henuz.. kurtajdan sonra kendinize dikkat edip moral olarak erken toparlarsaniz sagliginiza erken kavusursunuz.. cok zor bir surec gunlerce agladigmi biliyorum uzuntuden.. allah yardimciniz olsun..
Benimde ayni sekilde gec dollenmeydi ama olusamadi malesef.. haberdar edersin beni de mutlaka durumunla ilgili lutfen.. zor olsada guclu durmaya calis..Cok tesekkur ediyorum, benim de adetlerim cok duzenli oluyor, bu gebeligimde akışına bırakmıştık ama gec dollenme yasadim, demek ki yumurtlama gec oldu ya da bazen 2 kere yumurtlaniyormus sanırım...o yuzden kafam soru isaretleriyle dolu, doktoruma şoktan hicbir sey soramadım, sabah ne halde olacağım yine bilmiyorum..
Haberdar edeceğim, ben de haber bekliyorum inşallah gebesindir ve sağlıkla kucağına alırsın, bana da umut olacaksınBenimde ayni sekilde gec dollenmeydi ama olusamadi malesef.. haberdar edersin beni de mutlaka durumunla ilgili lutfen.. zor olsada guclu durmaya calis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?