Evet ben de böyle düsünüyorum psikologa gidip öfkeyle ilgili yardım almalıyımSaygı bitmiş bir kere ... artık her fırsatta ağzınıza geleni söylersiniz bir yardım bile alabilirsiniz sinir kontrolü yok çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de böyle düsünüyorum psikologa gidip öfkeyle ilgili yardım almalıyımSaygı bitmiş bir kere ... artık her fırsatta ağzınıza geleni söylersiniz bir yardım bile alabilirsiniz sinir kontrolü yok çünkü
Annesi beni affetmez ki artık nolcakUmarım her şey gönlünüzce olur bazen susmak da güzeldir içinizden diyin söylemek istediklerinizi başkalarıyla dertleşin ama onlara bir şey belli etmeyin hayat böyle devam ediyor
allah belanizi versin diye saydin.Yaslar kac?2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle
26 (allah belanizi versin diye saydin.Yaslar kac?
Onlar da kalmam neden yanlıs ki acaba evet agırdı ama baya artık gergindim kötüydümSiz kendi aranızda kavg edip barışabilirsiniz ama ailelerin bu şekilde yüz göz olması çok yanlış bu şekilde herşeyi ailenize yansıtmayın.Ayrıca aileniz nasıl izin veriyor nişanlınızda kalmanıza? Ayrıca nişanı ertelemişler bile ne işiniz var onların evinde bu da yanlış bir hareket.Son olarak ne olursa olaun karşıdaki kişi evleneceğiniz insanın annesi ‘ allah belanızı versin ‘ şeklinde konuşmanız hiç olmamış.Benim anneme bir kız bu şekilde konuşsun onu eve sokmam birdaha.Bakacağın surata tükürme derler yarın birgün barışsanız nasıl bakıcaksınız birbirinizin suratına.Sizin biraz olgunlaşmanız lazım bence evliliğe hiç hazır değilsiniz.
Annenizle sizin davranislariniz benzer,farkinda misiniz? Anneniz tahminimce babanizla fikir birligine varmadan karsi tarafa bitti dedi. Siz de onlar size soguk davranip istediginiz gibi muamele gormeyince ortaligi lafla kirip doktunuz. Anne kiz, isler istediginiz gibi gitmeyince panikleyip agresif davraniyorsunuz. Siz annenizi model aliyorsunuz. Simdi ne olur derseniz,uzgunum kimse olayli gelin istemez. En kiymetlimsin diyen damat ta aileme sovmustun diyip her firsatta caniniza okur,cicim aylari gectikten sonra. Kendi iyiliginiz icin olaylari bir kez de bu gozle degerlendirin.Yapılanlar öyle gösteriyor ama benim tsk sorunum fevriyim biri bana haksızlık yapınca dayanamıyorum sonra da işler buraya geliyor
Şu yönden yanlış yani nişanınızı ertelemişler vs ben olsam kalmazdım.Onlar da kalmam neden yanlıs ki acaba evet agırdı ama baya artık gergindim kötüydüm
Babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi ama biz ayrılmadık bizim bi sorunumuz yok kiSiz tartışırsınız sonra barışırsınız , unutursunuz ama aileler unutamıyor malesef. Siz gibi yelkenleri suya indiremiyor. Herkeste bu böyle. Aranizdaki tartismayi keske ailelere yansıtmasaydiniz. Zamana bırakın biraz. Bence değişir düşünceleri zor da olsa.
Hatalı oldugumun farkındayım zaten cok yanlıs yaptım 26 yasındayız ikimiz de ailesi bana surat yaptıkca dayanamadım.Onların yanında kalmam da şöyle 2 günlügüne ziyarete gittik buzlar erisin diye
Bilmiyorum ya ayrılmak hiç istemiyorum şuan sözlüm ve ailesi de konusmuyor hiç benle beraber diye sanırım , nolcaz bilmiyorum napmalıkuzum evlilikte ve nişanlılıkta kesinlikle ailelerin haberi olmaması lazım . sebebi ise olay cok buyuyor bıraz zaman tanıyın ama aılesı ıstemıyrsa evlendıkten sonra kavgalar buyur.
aileler istemiyorsa çok sıkıntı çekersin canım ALLAH yardımcınız olsunBilmiyorum ya ayrılmak hiç istemiyorum şuan sözlüm ve ailesi de konusmuyor hiç benle beraber diye sanırım , nolcaz bilmiyorum napmalı