Kızlar yardım edin sözlüyüm :(

bu gemi yürümez, aileler yuvanın kurulmasında da yıkılmasında da maalesef önemli rol oynuyor. Tavsiyem saygısı eksik bir evliliğe adım atmayın. Evlilik öyle sizin sandığınız gibi iki kişilik mutlu mesut gitmiyor, bakıyorsun kayınvalide evinde bütün haftasonun biterken kendini bulaşık yıkarken buluyorsun. Hayaller hayatlar olma sonra.
[/QUOTE kendi ellerimle mutlulugumu bozdum hep sinirime yenik düştüm şuan ve ne yapmam gereltügi
KVye beddua etdin ve simdide beni istemiyorlar diye yakiniyorsun?
Hmmmn...
ya dedim çünkü kaç zamandır hiç suçum olmadıgı halde beni ve sözlümü bekletiyorlar üzüldügümüzü bile bile söz için bile geldiklerinde defalarca ertelediler daha bizi tanımadan

Bu adama gerçekten güveniyorsan evlen ama ailesi hiç bir zaman bu söylediklerinizi unutmaz. Birde kv ile aynı şehirde yaşarsanız biraz sıkıntılı.

2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle
Birincisi annen hemen karışmamalıydı.
İkincisi daha yolun başında terbiyesizlik yapmışsın.
Üçüncüsü 6ay sözlü olabilirsin ne olmuş, demek ki oturmamış bi şeyler ve büyükler bunun farkında ki erteliyorlar...
Görümcen kötü demek.. Bizim gelin anneme bağırsa bela okusa ben o gelini döverim..
Yani hata sende gibi canım.. Özür dile affettir kendini onlara bence..

Birincisi annen hemen karışmamalıydı.
İkincisi daha yolun başında terbiyesizlik yapmışsın.
Üçüncüsü 6ay sözlü olabilirsin ne olmuş, demek ki oturmamış bi şeyler ve büyükler bunun farkında ki erteliyorlar...
Görümcen kötü demek.. Bizim gelin anneme bağırsa bela okusa ben o gelini döverim..
Yani hata sende gibi canım.. Özür dile affettir kendini onlara bence..
Hiç affedecek gibi degiller ya ama biz benimkiyle birbirmizi çok seviyoruz ve gercekten ayrılmak çok zor bizim için.Nasıl ailesine affettirebilirim onu bulamıyorum

konu sahıbı sız evlılık ıcın en az 15 yıl bekleyın bence
baya olgunlasmanız lazım cunku

Hiç affedecek gibi degiller ya ama biz benimkiyle birbirmizi çok seviyoruz ve gercekten ayrılmak çok zor bizim için.Nasıl ailesine affettirebilirim onu bulamıyorum
İş biraz sözlünden geçiyor. Kaç yasındasınız

oyle ama :)
evlılık sandıgınızdan cok baska bırsey ölene kadar bır ınsan ve onun aılesıyle akraba olmak ıkı tarafa esıt sekılde davranmak ıdare etmek coluk cocuga karısmak cocugu yetıstırmek evı ıdare etmek o aıle ve o adamla cocugunuzu evlendırmek torun torbaya karısmak

sız evlenıp cicim ayı kalıcam sanıyorsunuz aklınıza ne hastalık ne ıflas gelmıyor mesela

bastan asagı tamamen yanlıslar yapmıssınız yaptıgınız yanlıslara bakılırsa evlılık sorumlulugunu kaldırabılecek durumda degılsınız :)

26 yasındayım.o ne yapabilir acaba
Sözünü geçirsin ailesine. Cahil, pişman oldu desin. Gelip özür dileyecek, siz affetmeseniz bile affettim diyeceksiniz desin. Ben evlenicem, sizin yardımınız olsa da olmasa da desin..

oyle ama :)
evlılık sandıgınızdan cok baska bırsey ölene kadar bır ınsan ve onun aılesıyle akraba olmak ıkı tarafa esıt sekılde davranmak ıdare etmek coluk cocuga karısmak cocugu yetıstırmek evı ıdare etmek o aıle ve o adamla cocugunuzu evlendırmek torun torbaya karısmak

sız evlenıp cicim ayı kalıcam sanıyorsunuz aklınıza ne hastalık ne ıflas gelmıyor mesela

bastan asagı tamamen yanlıslar yapmıssınız yaptıgınız yanlıslara bakılırsa evlılık sorumlulugunu kaldırabılecek durumda degılsınız :)
Yapılanlar öyle gösteriyor ama benim tsk sorunum fevriyim biri bana haksızlık yapınca dayanamıyorum sonra da işler buraya geliyor

Sözünü geçirsin ailesine. Cahil, pişman oldu desin. Gelip özür dileyecek, siz affetmeseniz bile affettim diyeceksiniz desin. Ben evlenicem, sizin yardımınız olsa da olmasa da desin..
Biraz zaman sonra vazgeçmicem ondan diyecek ama boyle boyle evlenmemiz 2 seneyi bulur

Biraz zaman sonra vazgeçmicem ondan diyecek ama boyle boyle evlenmemiz 2 seneyi bulur
Acele etmeyin ben 5sene sonra evlendim 2012 Eylül sevgili olduk 2017ocak evlendik.. Zaman cabuk gecer calış ceyizini yap, o eşya alsın altın alsın..

Yapılanlar öyle gösteriyor ama benim tsk sorunum fevriyim biri bana haksızlık yapınca dayanamıyorum sonra da işler buraya geliyor
sızın yaptıgınız haksızlıklar ne olacak:)
haksızlıgı kaldıramıyorsanız sıze yapılmasını ıstemedıgınızı baskasına yapmayın
kadın bedduanızı hakettımı ?
annenızın fevrıce arayıp hemen bıttı demesını hakettıler mı :)
sorununuz neyse evlenecek olan sızsınız kendı aranızda konusur cozersınız cozemeyecek kadar buyuk seylerde aıleye akıl danısırsınız
kımse sızın sorunlarınızı cekmek zorunda degıl kı aılenızı de o tarafı da cok zor duruma dusurmussunuz yasınız da kucuk degıl sasırdım

sızın yaptıgınız haksızlıklar ne olacak:)
haksızlıgı kaldıramıyorsanız sıze yapılmasını ıstemedıgınızı baskasına yapmayın
kadın bedduanızı hakettımı ?
annenızın fevrıce arayıp hemen bıttı demesını hakettıler mı :)
sorununuz neyse evlenecek olan sızsınız kendı aranızda konusur cozersınız cozemeyecek kadar buyuk seylerde aıleye akıl danısırsınız
kımse sızın sorunlarınızı cekmek zorunda degıl kı aılenızı de o tarafı da cok zor duruma dusurmussunuz yasınız da kucuk degıl sasırdım
Haklıısın gercekten simdi cok pismanım da işte. Zaman geriye alınmıyor malesef

Haklıısın gercekten simdi cok pismanım da işte. Zaman geriye alınmıyor malesef

eger samımıysenız
alın cıcegınızı kekınızı kahveye gıdın
ozur dıleyın cahıllık ettım bır an ofkeme yenık dustum kırılmakta haklısınız bende yaptıgımdan mahcubum hatamı unutabılırsenız sevınırım deyın

sız guzel adım atın onlar da buyukluklerını gostersınler

ama evlenmek ıcın acele etmeyın gercekten

aynı bunu sozlunuzde aılenıze yapsın annenıze cıcek alsın gelsın ozur dılesın hatalı davranısımdan dolayı desın

Napalım kısmet saati gelmemis demek ki beklicez artık 😢
Kavuşmak için can atıyorsun seni çok iyi anlıyorum.. Bide ben daha küçüktüm aklım şimdiki gibi calışmıyodu 17yasımdayken nişanlıydım 18yasımda evli.. Şimdi 21e girdim ve yeni yeni sözlenip nişanlansaydım daha iyi olurdu.. Eşim iyidir seviyoruz birbirimizi üstelik hamileyim ama biraz daha taşların yerine oturması, nerede yasayacağınızı, nerede calısacagınızı her seyi düşünmek hesaplamak ve ona göre hareket etmek daha mantıklı..

Saygı bitmiş bir kere ... artık her fırsatta ağzınıza geleni söylersiniz bir yardım bile alabilirsiniz sinir kontrolü yok çünkü

X