Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası ben ailesinin tavrını doğru buluyorum tabi belli bir noktaya kadar çünkü abimler de nişan öncesi çok tartisiyodu biz de biraz daha bekleyin sorunlarınızı çözün henüz uzlaşmayı basaramiyosunjz demiştik . Benim anlamadığım sozlunuzun evinde neden kalıyorsunuz ,bitirdiniz neden Allah belanızı versin söylemlerine girdiniz çok çirkin siz öyle söylemlerde bulunup onların ne demelerini bekliyorsunuz .siz öyle sözler söylerken yalvarsinlar mı siz birbirinizi seviyorsunuz ayrılmayın diye .2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle
Nasıl güzel özetlemişsin :)Onların evinde kalman da yanlış, barışacağını bile bile ayrıldık diye herkese duyurmanız da yanlış, annenin kaynana kişisini araması bitti demesi de yanlış, kaynanaya sizin allah belanızı versin demen de yanlış, sözlünün buna susması da yanlış.
Komple yanlış yani.
Ama çok üzülüyorum çok seviyorum evlenmek de çok istiyorum allahım çok zorNasıl güzel özetlemişsin :)
Konu sahibi sizin evlenmenize bi 10 yıl var bence. Yaşınıza uygun davranmamışsınız hiç. Anneniz ve sözlü de dahil. Olgunlaşın önce.
Siz tartışırsınız sonra barışırsınız , unutursunuz ama aileler unutamıyor malesef. Siz gibi yelkenleri suya indiremiyor. Herkeste bu böyle. Aranizdaki tartismayi keske ailelere yansıtmasaydiniz. Zamana bırakın biraz. Bence değişir düşünceleri zor da olsa.2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle
Farklı şehirlerde oldugumuz için onların evinde kaldım iki aile aynı yerde oturmuyor
Hmm farklı illerde olunca tabi mecburFarklı şehirlerde oldugumuz için onların evinde kaldım iki aile aynı yerde oturmuyor
Siz tartışırsınız sonra barışırsınız , unutursunuz ama aileler unutamıyor malesef. Siz gibi yelkenleri suya indiremiyor. Herkeste bu böyle. Aranizdaki tartismayi keske ailelere yansıtmasaydiniz. Zamana bırakın biraz. Bence değişir düşünceleri zor da olsa.
[/QUOT bunları ailesi nasıl unutacak ki annesi özellikle
bu gemi yürümez, aileler yuvanın kurulmasında da yıkılmasında da maalesef önemli rol oynuyor. Tavsiyem saygısı eksik bir evliliğe adım atmayın. Evlilik öyle sizin sandığınız gibi iki kişilik mutlu mesut gitmiyor, bakıyorsun kayınvalide evinde bütün haftasonun biterken kendini bulaşık yıkarken buluyorsun. Hayaller hayatlar olma sonra.2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle
Evlenirken aile ilede evleniliyor. Bir yere varmaz. Yol yakınken vazgeç2 senedir beraberiz 6 aydır sözlüyüz gecen aylarda biz sözlümle tartıstık annem de çok üzüldü ve annesini arayıp bitti dedi sonra biz barıştık ve onun annesi siz birbrinizi tanıyın falan dedi ve bizim nişanı erteledi sürekli aylar geçti sözlümle ailesinin yanına gittik bana sürekli soğuklar özellikle görümcem nefret ediyor benden sonra bi kaç gün geçti sizin nişana daha var diyolar erteliyolar istemez bi tavırdalar ben de nişanlıma kızdım ve bu iş olmıcak o zaman ben esyalarımı evinizden alayım sizde kalmıcam dedim o da sinirle tamam dedi ben evlerine çıktım annesi vardı noldu falan dedi ben de ağlayarak saydım sizin allah belanızı versin falan diye sözlüm geldi ve ikimizde ağlayarak evlerinden çıktık 3 gündür ikimiz de ağlıyoruz sadece babası babamı aramış bitti demiş aileler bitirdi yani ailesi benden nefret ediyor artık ama sözlüm çok iyi onu çok seviyorum seni bırakmam diyor sen en kıymetlimsin diyor ben napıcam yardım edin nasıl olur böyle