• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edin ( resimli )

Canımm kulağa çok hoş geliyor ilk işim bunu denemek olacak :51:

Şekerimm çok teşekkürler saçlarıma olan iltifat için :16: renk karıştırma fikri akla yatkın geliyor şu an , benim aklıma gelmemişti hiç . Akıl akıldan üstün demişler doğru demişleer. :82:

Çok teşekkür ederimm :71: İsteyerek yapmadığım için bu rengi sanki istemediğim bir saçı taşıyormuşum gibi geliyor işte . :83:

Canım çok teşekkürleer :61: Daha iyisi senin olsuun :34:

Bu saç rengi kuaförlerde orta kumral olarak geçiyor tabi ilk başlarda böyle değildi ben saç rengi akıtma yöntemiyle bu hale getirmeye çalıştım . Yani 3-4 ay sonra yine böyle olurdu da ben erkenden aksın istedim koyu renge alışamadım platin sarıdan sonra :52: Ve aktı aktı böyle oldu. Zaten alttaki sarılar da çıt çıt :61:

cnm çıt çıtlarını nerden aldııııınnnn???????

Allah aşkına Hadisenin saç renginin nesini beğeniyorsunuzz?

Bombozalak, cansız, mat ...

Enteresan yani beğenilmesi.

ben beğenenlerin zevkine karışmıyorum ... herkesin bi sevdiği var ...
ama tatlım yorumuna bittim ya :1: bu ne karika bir benzetmedir :1:
bombozalak :82:
bu kelimeyi ilk kez duyuyorum :60:

Ankara - Ümitköyde bir AVM 'den canım :)

saçlarının rengini çok bğendim bu arada. bnde çıt çıt alıcamda cnm yardımcı olabilirmisin.bu çıt çıtlar resmden gerçek duruyo baya.
hatta sen yazmasan anlamazdım.gerçek saç dimi bunlar ve nekadara aldın.
bn şuan boludayımda istesem gidip alabilirim yani ankara diyince ondan soruyorum:)

saçlarının rengini çok bğendim bu arada. bnde çıt çıt alıcamda cnm yardımcı olabilirmisin.bu çıt çıtlar resmden gerçek duruyo baya.
hatta sen yazmasan anlamazdım.gerçek saç dimi bunlar ve nekadara aldın.
bn şuan boludayımda istesem gidip alabilirim yani ankara diyince ondan soruyorum:)

Evett çok zor ayırt edilmesi 2 senedir kullanıyorum anlayan olmadı daha. Hemde rengi her ay değişiyor.
Gerçek saç onlar canım 6 tane var bende Ankara - Ümitköy'de Galeria AVM var ordan alıyorum her zaman. 35 tl ama nakitte 30 yapıyor teyze sağolsun :1:

kafanı şişirdim tatlım kusura bkmaya ama valla son bi soru:1::1: bnm saç rengimin aynısından varmıdır. yani doğal saç renkleri varmı.saçımı boyatmak istemiyorum çıt çıt yüznden.çıt çıtı sadece saçlarım gür dursun diye alıcam. gözüne çarpan buna benzer renkler oldumu hiç.doğal boyanmamış sarı tonlarında.uydurabilirmiyim:(
$Untitled56456.png

ışıktada böyle saçım
$Untitled5555.png

kafanı şişirdim tatlım kusura bkmaya ama valla son bi soru:1::1: bnm saç rengimin aynısından varmıdır. yani doğal saç renkleri varmı.saçımı boyatmak istemiyorum çıt çıt yüznden.çıt çıtı sadece saçlarım gür dursun diye alıcam. gözüne çarpan buna benzer renkler oldumu hiç.doğal boyanmamış sarı tonlarında.uydurabilirmiyim:(
Eki Görüntüle 238617

ışıktada böyle saçım
Eki Görüntüle 238618

Kalbin temizmiş . 2 kere aynı msjı yazmışım ya 2.sini düzeltecektim saçının rengi ne her renk bulunmayabiliyor yazmıştım ama kaydolmamış :1: Şoklardayım şu an :78:

Böyle bir renk gördüğümü hatırlamıyorum ama açık bir renk alıp üstüne boya yapabilirsin :61:

Back