Doğuma Hazırlık Kızlar yardım edin oğluma isim bulamıyorummmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
iki isim koyacaksanız, DENıZ EGE koyabilirsiniz.....veya YıĞıT EGE ... MERT EGE de olabilir......

tek isim olarak MERT, YıĞıT, YAĞIZ, ALP .........

valla fırat ismini bende düşünüyorum ilkinde bu kadar zorlanmamıştım ya buna bir türlü karar veremiyorum kız olsaydı ecrin zeynep olacaktıı ama nasip değilmiş..

Merhaba arkadaslar,

Benimde oglum olacak ama isim bulmak cok zormus karar veremiyoruz. Bizim ilk bebegimiz esimle birlikte guzel bi isim koymak istiyoruz ama ikimizde kararsiz kaldik. Bende buldugum bi kac ismi yaziyim.

Ebrar
Yagiz
Utku
Ceyhun
Kerim

[url=http://lilypie.com] [/URL]

Kuzenimin oğlu olucak ismi ural.. anannm çok severmiş bu ismi oğlan torunu olmadığı için koyulmadı torunu koycak benmde beğendiğim isimler Belki sizde beğenirsiniz

Ural
Furkan
Berk
Ayaz
Pamir
Poyraz
Rüzgar
HAKTAN

ilerde oğlum olursa Haktan Veya Furkan Koyucam..

merhaba, ben Tuğra ismini çok istiyordum, ama benim iki tane kızım olacakmış zemuszemus zemuszemus Tuğrahan, arkadaşım koydu oğluşuna hatta odasının duvarından nevresimine tuğralar işletti harika oldu...

poyraz koyacağım benoğlum olursa adını anlam olarak çok güçlü geliyor kulağa kişiliğine de yansır umarım hem az bulunan bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…