- 27 Mart 2008
- 134
- 2
- Konu Sahibi chatlak_4180
canlarım valla korkuyorum,kafama takmamaya çalışıyorum eşimde adet dönemimi beklememi istedi eger geçikirse hastalıgım kan testine gidicem suan beklemedeyim.ne kadar umut etmek istemesekte bu içsel birsey bu ay olmasa bir dahaki ay gene aynı sıkıntıları yasıycaz.bünyesel olarak insan heyecanlanıyo ve bir panik hakim oluyo herseyin hayırlısı bakalım haber vericem arkadaslar 26 sında hasta olucam çok az kaldı bende idrar testi olarak octomed kullanıyorum çok iyi dediler...ama su kasıgımdaki agrılar hala devam ediyo yürürken bişey kaldırırken hemen yoruluyorum ve agrı giriyo sanki adet olucakmışım gibi bir agrı oluyo bir haftadır keskin bir süredir bakalım ya adet olucam yada hayırlı haberi alıcam bilmiyorum kısmet herseyin hayırlısı :)
merhaba.haklısın canım.ne kadar umutlanmak istemesek de elimizde olmuyo işte.gene de düşünüyo insan...acaba?...bende senin gibi 26 sını bekliyorum aynı gunde regl olucaz.inş. ikimizde olmayız o ayrı.bende dayanamayıp test yaptım bugun negatif cıktı.tek çizgiyi gördüm ama hala diyorum ki ya yanlışsa.Kadın olmak ne zor bişey.Allah bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş.senin güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.gönlüne göre olur umarım.kendim için umudum yok ama umarım sen hamilesindir.