Kızlar yardım edin, evde misafir varken tuvaletimi yapamıyorum

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
485
41
118
İzmir
Komik gibi duruyor ama çok ciddiyim maalesef ve bu durum benim sağlığımı etkilemeye başladı. Müzik de açsam, kapıların hepsini de kapatsam annem babam hariç biri olduğunda hatta bu benim en yakın arkadaşım bile olsa büyük tuvaletimi ses çıkacak diye yapamıyorum. Resmen kasıklarım ağrıyor bu durum arkadaşlarımla da aramı bozmaya başladı yatıya çağırıyorlar gidemiyorum durumumu anlatıyorum ama beni anlamıyorlar.
Bunu nasıl yenerim?

Suyu ac canim tuvalete girdiginde.Bende de var o durum.Suyu aciyorum ben oyle rahat hissediyorum :)

Ben de yapamam. Misafirlikte asla yapamam. 1 hafta gaz sancısıyla dolaşmıştım yinede yapamamıştım. Ne gaz çıkartabiliyorum, ne tuvalete gidebiliyorum. Çok kötü oluyor. En sonunda artık dayanamıyorum ve engel olamıyorum anca o zaman. Bu yüzden benim için misafir gelmesi ve misafirliğe gitmek kabustur.

Merak etme yalnız değilsin. Ne misafir gelince ne de bi yere gidince yapamıyorum. Sorun şu ki ben küçük abdestimi de yapamıyorum. Karnım davul gibi oluyor, mahvoluyorum ama ses gelecek diye değil benim başka bi durum, yapamıyorum yani. Eğer sorun ses gelmesiyse çok afedersiniz gazinizi cikartirken ellerinizle iki poponuzu yanlara açın. Hiç ama hiç ses çıkmıyor ;-) ;-) çok utandım

Annemde de bende de o sorun olur hep yatılı misafir geldğinde ya da biz gittiğimizde Çözümü yok şişiyoruz bizde Patlayacak seviyeye geldiğimizde vücudumuz olması gerekeni yapıyor tabi sende ses çıkmasın diyorsan suyu al tuvaletle banyo birse bannyo suyunu aç su şırıltısı gelsin zaten kimse senin tuvalet şeyini dinlemez insan kendi kendine kuruntu yapıyor işte takma o kadar

Inan canim aynilarini bende yasiyorum hem nasil sistikce sisiyorum asla yapamiyorum.seni cook iyi anliyorum.hic farkimiz yok

efecim

Hahahahaaaaaaa

Bende ayni durumdayim özellikle birine yatili gittiğim zaman bütün senenin gazi o gece karnima doluyo sanki uyurken cikcak diye korkuma uyuyamiyorum bile

Ya abartmisiniz siz.
Hani cekinceyi anlarim ama, sagligi bozacak kadar tutmak, uyumamak ne demek... :44:
O kadar da degil, biraz rahat olun. Yemek icmek gibi dogal, insani seyler bunlar. Herkes yapiyor. Ses cikmasin diye muzik, su acsaniz bile yapamiyormussunuz. Bana cok sagliksiz geldi acikcasi. Gercekten saglik problemleri yasayip, vucudunuzu bozmadan halledin bence bu takintilarinizi. Hic iyi degil.

Siz misafirlikte yapmıyorsunuz ben eşimin yanında yapamıyorum :) 6 ay oldu evleneli asamadim bir türlü. Eşim de öyle :) uyumami bekliyo zavallı Allahtan yarım gün çalışıyorum yarım gün evde tekim. Ama hafta sonu kabus başlıyor

bende başkalarının evinde wc girmeyi sevmiyorum ..
illa ki kendi evim daha rahat ..
sizin durum daha vahimmiş .. :26:

Allah ıyılıgını vewrsın guldurdun benı

ben de yabancı bir evde kalınca tuvaletimi yapamam ama benimki daha farklı tuvaletim gelmiyor:) sindirim sistemi direkt etkileniyo ya da unutuyo muyum ne:) teyzemde de oluyomus bu baska evde kalınca tuvaletim gelmiyo der hep.

canım bu kadar büyütecek bi sey yok, o evinde kaldığın herkes tuvalete giriyor yabancısı oldukları bi durum değil senin de girdiğini görünce aaa bu kız tuvaletini yapıyo muymus yahu diye düşünmeyecekler :)

herkesin dediği gibi çesmeyi aç evindeymişsin gibi düşün o kadar kasma kendini basur olursun mazallah

kendi evimde girerim tuvalete ama başkasına gittiğimde en yakın arkadaşım bile olsa hayatta giremem . Çatlayana kadar tutarım .
En son kanıma karışacakken girerim o zamanda sonuç facia:)

Aslında geldiğini hisseder hissetmez girseniz tuvalete o kadar gaz birikimi de olmaz diye düşünüyorum
Ay sahur vakti konuştuğumuza bakın ya:)

Niye komik okaun canim annem ablam ve bende de var sıkıyoruz demekki kendimizi istemsiz olsa da. Ne yapacagizz bilmiyorummm.

Onu da denedim ama aksine gaz bitmiyor her zaman da açamıyorum çıldırıcam yaaa inadına o zaman da çok gazım oluyor sanki

Bu bende de vardı. Nasıl aştım tam olarak bilmiyorum, sanırım bir şekilde bunun en doğal şey olduğunu ve o insanların da yaptığını anladım sonunda Evde misafir varsa mesela tuvalete gidin ve onları da tuvalette kaka yaparken hayal edin belki etkisi olur bilemedim

Ben de evliligimin ilk zamanlarinda boyleydim.
Mukemmelliyetcilik var mi biraz?
Anliyorum ama sanki sizinki artik abartiya hatta takintiya dogru ilerlemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…