Hahah kızlar alemsiniz hepinize tşk ederim :)
O popoyu 2 yandan açmayı denedim felaket bi ses çıkıyor sanki ağzınla o sesi yapmışsın gibi :) ama bana o da sesli geliyor yine utanıyorum...
Ben şeyi denedim klozetin kapağını kaldırıp o klozetteki mermere oturup yapmayı o zaman popo klozetin içine biraz daha gömüldüğü için daha az ses çıkıyor ama her zaman da bu taktik işe yaramıyor tabii...

Duş sesi açmak mantıklı geliyor onu da deniyim bari kızlar ama işte suyu kestiğim an o gaz yine bitmek bilmiyor...
Mükemmelliyetçilik yok da rezil olmak var ben annemin yanında gaz çıkarabilirim bi tek başka yok yani.
Zaten evlenince napıcam bilmiyorum yandım ben

Bu sanırım üniversitede kızlar evimde misafir kalırken başladı... Ben tuvaletten çıktım hemen arkadaş girdi ve tuvalet kokuyordu keşke çıkarken parfüm sıksaydın dedi.. kızlar ben tiroit ilacı kullanıyorum sanırım ondan koku oluyor o da sanki beni bekliyormuş gibi hemen tuvalete girince o kokuyu duydu tabii bi de yüzüme söyleyince ben çok utandım tabii ki kaka bu parfüm kokacak hali yok ama kendi evimde kızlara mahçup oldum sabah sabah da tuvalete parfüm sıkmak aklıma gelmedi tabii... Heh işte ben o gündür bugündür yok yani kankam dediğim insan yanımda gaz çıkarır ben tuvaletimi yapamam bi sıkıntıdır gidiyor ve bunu benim aşmam lazım ama anladım ki bi bende değilmiş bu dert :26:
Tuvaletlerde havalandırma olduğunda çok güzel sorun olmuyor ama her wcde de yok ki o meretten
Evlenince kendi evime yaptırırım herhalde. Kocamdan köşe bucak kaçmaktansa
Offf çok zor yaa :26: