Kızlar yardım edin, evde misafir varken tuvaletimi yapamıyorum

Komik gibi duruyor ama çok ciddiyim maalesef ve bu durum benim sağlığımı etkilemeye başladı. Müzik de açsam, kapıların hepsini de kapatsam annem babam hariç biri olduğunda hatta bu benim en yakın arkadaşım bile olsa büyük tuvaletimi ses çıkacak diye yapamıyorum. Resmen kasıklarım ağrıyor bu durum arkadaşlarımla da aramı bozmaya başladı yatıya çağırıyorlar gidemiyorum durumumu anlatıyorum ama beni anlamıyorlar.
Bunu nasıl yenerim? :(

Suyu ac bise duyulmaz :)

Ya arkdslar anlamiorm ya cok zararli tutmak onu. Bende cok dokkstliym bu konuda ve hic tutmam tvltm varsa direk gidrrim.. zTen eger normal calisiosa bagirsaklariniz buyk abdestinizdede ole ses cikmio.. ancak usuttuyseniz ses cikio o zaman dikkat edersiniz. Ama tutmak cok tehlikeli yani saglinizdan olursunuz allah korusun. Banyo dus suyunu acin zaten cok ses cikariyo o bide musluk ikisini bisey olmaz. Bide wc eger salonla dibdibe deikse hic korkmayin yani duyulmaz bise

Hahah kızlar alemsiniz hepinize tşk ederim :)
O popoyu 2 yandan açmayı denedim felaket bi ses çıkıyor sanki ağzınla o sesi yapmışsın gibi :) ama bana o da sesli geliyor yine utanıyorum...
Ben şeyi denedim klozetin kapağını kaldırıp o klozetteki mermere oturup yapmayı o zaman popo klozetin içine biraz daha gömüldüğü için daha az ses çıkıyor ama her zaman da bu taktik işe yaramıyor tabii... :17:
Duş sesi açmak mantıklı geliyor onu da deniyim bari kızlar ama işte suyu kestiğim an o gaz yine bitmek bilmiyor...

Mükemmelliyetçilik yok da rezil olmak var ben annemin yanında gaz çıkarabilirim bi tek başka yok yani.
Zaten evlenince napıcam bilmiyorum yandım ben :5:
Bu sanırım üniversitede kızlar evimde misafir kalırken başladı... Ben tuvaletten çıktım hemen arkadaş girdi ve tuvalet kokuyordu keşke çıkarken parfüm sıksaydın dedi.. kızlar ben tiroit ilacı kullanıyorum sanırım ondan koku oluyor o da sanki beni bekliyormuş gibi hemen tuvalete girince o kokuyu duydu tabii bi de yüzüme söyleyince ben çok utandım tabii ki kaka bu parfüm kokacak hali yok ama kendi evimde kızlara mahçup oldum sabah sabah da tuvalete parfüm sıkmak aklıma gelmedi tabii... Heh işte ben o gündür bugündür yok yani kankam dediğim insan yanımda gaz çıkarır ben tuvaletimi yapamam bi sıkıntıdır gidiyor ve bunu benim aşmam lazım ama anladım ki bi bende değilmiş bu dert :26:
Tuvaletlerde havalandırma olduğunda çok güzel sorun olmuyor ama her wcde de yok ki o meretten
Evlenince kendi evime yaptırırım herhalde. Kocamdan köşe bucak kaçmaktansa
Offf çok zor yaa :26:

Hahah kızlar alemsiniz hepinize tşk ederim :)
O popoyu 2 yandan açmayı denedim felaket bi ses çıkıyor sanki ağzınla o sesi yapmışsın gibi :) ama bana o da sesli geliyor yine utanıyorum...
Ben şeyi denedim klozetin kapağını kaldırıp o klozetteki mermere oturup yapmayı o zaman popo klozetin içine biraz daha gömüldüğü için daha az ses çıkıyor ama her zaman da bu taktik işe yaramıyor tabii... :17:
Duş sesi açmak mantıklı geliyor onu da deniyim bari kızlar ama işte suyu kestiğim an o gaz yine bitmek bilmiyor...

Mükemmelliyetçilik yok da rezil olmak var ben annemin yanında gaz çıkarabilirim bi tek başka yok yani.
Zaten evlenince napıcam bilmiyorum yandım ben :5:
Bu sanırım üniversitede kızlar evimde misafir kalırken başladı... Ben tuvaletten çıktım hemen arkadaş girdi ve tuvalet kokuyordu keşke çıkarken parfüm sıksaydın dedi.. kızlar ben tiroit ilacı kullanıyorum sanırım ondan koku oluyor o da sanki beni bekliyormuş gibi hemen tuvalete girince o kokuyu duydu tabii bi de yüzüme söyleyince ben çok utandım tabii ki kaka bu parfüm kokacak hali yok ama kendi evimde kızlara mahçup oldum sabah sabah da tuvalete parfüm sıkmak aklıma gelmedi tabii... Heh işte ben o gündür bugündür yok yani kankam dediğim insan yanımda gaz çıkarır ben tuvaletimi yapamam bi sıkıntıdır gidiyor ve bunu benim aşmam lazım ama anladım ki bi bende değilmiş bu dert :26:
Tuvaletlerde havalandırma olduğunda çok güzel sorun olmuyor ama her wcde de yok ki o meretten
Evlenince kendi evime yaptırırım herhalde. Kocamdan köşe bucak kaçmaktansa
Offf çok zor yaa :26:

ay sen ne alemsin yaa sesli güldüm bayaa bi taktik geliştirmişsin maşallah popoyu ayırmak filan:1: bi kere o daha cok ses cıkarır. daha agır cıkması için poponu sıkman daha mantıklı olurdu ay su saatte verdiğim taktige bak:1: dus çesmesini açmak da olmaz elin evinde. ama sunu yapabilrisin; tuvalete oturur oturmaz sifonu cek. sifonun gürültüsüyle koyver gitsin :9:

bi de tek seferde cıkmak yerine küçük küçük olmak üzere öğünleri coğaltabilirsin :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemin ediyorum gülmekten karnim agridi aslında çok zor birsey düşününce ve tamamen psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ben bunun Rabbim en kısa zamanda bi çözüm yolu göstersin insallh

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Komik gibi duruyor ama çok ciddiyim maalesef ve bu durum benim sağlığımı etkilemeye başladı. Müzik de açsam, kapıların hepsini de kapatsam annem babam hariç biri olduğunda hatta bu benim en yakın arkadaşım bile olsa büyük tuvaletimi ses çıkacak diye yapamıyorum. Resmen kasıklarım ağrıyor bu durum arkadaşlarımla da aramı bozmaya başladı yatıya çağırıyorlar gidemiyorum durumumu anlatıyorum ama beni anlamıyorlar.
Bunu nasıl yenerim? :(

Misafirlik filan değil de ben evlenınce napcam onu merak ediyorum :1::1:

Benim düşünceme göre tüm insanlar tuvalete gidiyor, utanacak bir şey yok.

Canım bende de o sorun evlenince başladı.1 hafta gtmedgmi bilirim :) eşim işe gdnce yapardım:)gaz olayıda sen nekadar çok bekletirsen okadar bagrsaklardan su çekilir ve hava dolar.tuvalete gidene kadar gazını çıkart biyerde daha sonra gr tuvalete.yada tv sesini aç :))

Merak etme yalnız değilsin. Ne misafir gelince ne de bi yere gidince yapamıyorum. Sorun şu ki ben küçük abdestimi de yapamıyorum. Karnım davul gibi oluyor, mahvoluyorum ama ses gelecek diye değil benim başka bi durum, yapamıyorum yani. Eğer sorun ses gelmesiyse çok afedersiniz gazinizi cikartirken ellerinizle iki poponuzu yanlara açın. Hiç ama hiç ses çıkmıyor ;-) ;-) çok utandım

Bunu nasıl keşfettiniz:26: :1::1::1::1:

Back
X