- 24 Şubat 2007
- 818
- 1
- Konu Sahibi EU1
Napiyim okuyunca annem geldi aklıma ( Ben geçekçi bir insanım, mücadele edecek, ama kolay olmayacak malesef.Üzecekler işte yalan mı söyleyeyim(
yalan söyleme abla biliyorum senin reel olduğunu Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyim okuyunca annem geldi aklıma ( Ben geçekçi bir insanım, mücadele edecek, ama kolay olmayacak malesef.Üzecekler işte yalan mı söyleyeyim(
bu gidişle öyle olacak galiba ilk otobüsle kaçıp yanına gelcem şaşırma
çok haklısın ama ayrı eve çıkma fikrini bende çok düşünüyorum ama bu durumda herhalde ailemin vereceği tepki onları unutmam olacaktır.kapana sıkıştım kızlar.bazen diyorum ki keşke ayrılmasaydım eşim olacak insan ne isterse yapsın bende kendime bakardım ama
ne yazıkki oda olamaz
Ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama, şimdilik boşanmayı sindirmeleri için ve korkularının yersiz olduğunu anlamaları için ailene fırsat tanı.Bir süre sonra da ayrı ev tutarsın kendine.Annem hep pişman olmuştur, keşke daha güçlü olsaydım ve ayrı evde yaşasaydım der hep.Tabi bizimki 20 yıllık bir öykü.Sen daha şanslısın bak bu iyi haber işte:)Herhalde 20 yılda değişiklik olmuştur toplumda değil mi:))
ya guzelim haklisinda sence anne baba olarak onlarin yaptigi dogrumu bu zor gunlerinde onlar seni baslarindan atmak icin evlen bile diyosa senin onlara bunu yapman pek kotu olmaz bence.:teselli:
yani onlar sirf sen evlen diye senin kotude olsa bir adamla evlenmene razi.....
kardesin filan varsa yanina al yada aileninde guvenicegi herhangi biri yada gercekten icine sinen hoslandigin seni mutlu edebilecek biri varsa evlen gitsin:içelim:
allah korusun benim basima ole bisey gelse ben annemin evine gitmeyi asla dusunmuyorum annem den babamdan degil ama cevreden ayni baskiyi bende gorurumŞeniza.s.
canım ayrılalı 10 ay az bir zaman değil bence.ilk zamanlar dışarıya adım bile atmıyordum içimden gelmiyordu ama 2-3 aydır iyiyim kendimi toparladım.aslında onlarda benim boşanmamı kabullendiler kabullenemedikleri kısmı benim yapmak istediklerim.yani dışarıya çıkıp arkadaşlarımla vakit geçirmek istemem.onlara kalsa ben tek başıma dışarıya çıkmamalıyım sadece onlarla beraber onların istediği yerlere gitmeliyim.zoruma giden şey aslında bir zamanlar kendi evimin kadınıyken şimdi çocuk muamelesi görmek
kopyacı marul kafa:mymeka::mymeka: