- 6 Ocak 2016
- 64
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi birgaripcadi
-
Canim farkindayim sis ama bu halinden ne kadar degisir o benim canimi skyo ya ben ince olsun istiyodum simdi sanki biri yumruk atmis da dagilmis gibiBurnun şiş bu oldukça belli daha çok erken dert etme kendine
Seninki ne zaman indi peki oyle boyle degil cok kotuyum ya
Canim farkindayim sis ama bu halinden ne kadar degisir o benim canimi skyo ya ben ince olsun istiyodum simdi sanki biri yumruk atmis da dagilmis gibi
Çok zor bir psikoloji iyi bir burna sahip olmak için bu duruma katlanıyosun ama başlarda dahada üzülüyosun ama elinden birşey gelmiyo insanın ödem atıcı besinler tüket..Canim farkindayim sis ama bu halinden ne kadar degisir o benim canimi skyo ya ben ince olsun istiyodum simdi sanki biri yumruk atmis da dagilmis gibi
Cok sevinirim canim ya icim hic rahat degil benim gbi olan var midir diye kendi kendimi yiyorum 3 gundur6.gün bende burda aynısını yazmıştım
Eğer içini rahatlatacaksa özelden 5 günde bir burun nasıl değişiyo onun fotosunu atayım sana .
Benim 10.günden sonra inmeye başladı. Şuan 20.günüm hala şiş ama en azından avatarımsı, yumruk yemiş gibi olan o görünüm yok.
İnsallah guzel olur canim bende alci yok o yuzden goruyorum o sekilsiz burnu ve moralim cok bozukBenim de bugün 5.günüm tamponlar dün çıktı şuan alçı var bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya
Aynen oyle ya tesekkr ederm canmÇok zor bir psikoloji iyi bir burna sahip olmak için bu duruma katlanıyosun ama başlarda dahada üzülüyosun ama elinden birşey gelmiyo insanın ödem atıcı besinler tüket..
Bilindik bi doktor degil canmdoktorunuz kim?
canım bende burun ucumun büyük kalmasından şikayetçiyim ama yapacak bir şey yok 1 sene beklemek zorundayızCok sevinirim canim ya icim hic rahat degil benim gbi olan var midir diye kendi kendimi yiyorum 3 gundur
Off ya off nasil beklicem bilmiyormcanım bende burun ucumun büyük kalmasından şikayetçiyim ama yapacak bir şey yok 1 sene beklemek zorundayızancak 1 senede oturuyor çünkü..
valla bende bilmiyorum ama beklicez mecburen elden başka bir şey gelmiyorOff ya off nasil beklicem bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?