• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim edin ameliyatimin 3. gunu :((((

birgaripcadi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
64
7
1
30
Kizlar 3 gun once revizyon ameliyatimi oldum tek tarafli kemigim ve burun ucum duzeltildi doktorum tampon ve alciya gerek olmadigini soyledi bugun 3. gunum bandajim kendiliginden cikti ve acayip bi husrana ugradim bu mu ya boyle mi olucak burnum eski hali bundan bin kat daha guzeldi :KK43: bugun doktorumla gorustuk daha cok sis oldugunu soyledi ama korkuyorum ne kadar duzelir bu halinden sizce :KK17:

Eklentiler

• 2016-02-15 14.50.36-1.jpg
    2016-02-15 14.50.36-1.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 379
Canım ilk günler şiş olması cok normal. Benim 6.günümde avatar gibiydi burun demeye bin şahit isterdi hatta. Telaşlanma hemen. Sabır işi bu..

Seninki ne zaman indi peki oyle boyle degil cok kotuyum ya :KK43:
Canim farkindayim sis ama bu halinden ne kadar degisir o benim canimi skyo ya ben ince olsun istiyodum simdi sanki biri yumruk atmis da dagilmis gibi :KK43:
:D 6.gün bende burda aynısını yazmıştım
Eğer içini rahatlatacaksa özelden 5 günde bir burun nasıl değişiyo onun fotosunu atayım sana .
Benim 10.günden sonra inmeye başladı. Şuan 20.günüm hala şiş ama en azından avatarımsı, yumruk yemiş gibi olan o görünüm yok.

Canim farkindayim sis ama bu halinden ne kadar degisir o benim canimi skyo ya ben ince olsun istiyodum simdi sanki biri yumruk atmis da dagilmis gibi :KK43:
Çok zor bir psikoloji iyi bir burna sahip olmak için bu duruma katlanıyosun ama başlarda dahada üzülüyosun ama elinden birşey gelmiyo insanın ödem atıcı besinler tüket..

Benim de bugün 5.günüm tamponlar dün çıktı şuan alçı var bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya

:KK70: 6.gün bende burda aynısını yazmıştım
Eğer içini rahatlatacaksa özelden 5 günde bir burun nasıl değişiyo onun fotosunu atayım sana .
Benim 10.günden sonra inmeye başladı. Şuan 20.günüm hala şiş ama en azından avatarımsı, yumruk yemiş gibi olan o görünüm yok.
Cok sevinirim canim ya icim hic rahat degil benim gbi olan var midir diye kendi kendimi yiyorum 3 gundur

Ben de ameliyattan sonra ilk iki ay çok pişmandım, burnum korkunç gözüküyordu ama şu an minik bir ayrıntı dışında çok memnunum. Bozmayın moralinizi , sonradan iyiki yaptırmışım diyeceksiniz

Back