• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım ediin:( -resimli-

evet yukarıya koyduğum renk çok güzel ama çok uğraştırıyo gerçekten. 2 haftada aktı saçımdan. 1 ay sonra da iğrenç bi görünüm oluşturuyo.. napiyim mavi-siyaha döneyim mi geri. yoksa bu bakır denen renk mi kalsın=/

Olu-gelin lütfen sarı tonları ve açık renkler düşünme .istirham ederim düşünme. sana gördüğüm kadarı ile kızıl ve siyah tonları. açık olarakta en fazla bakır tonları süper gidiyor. son seçim elbet senin ama bak demedi deme.sarı tonları yaparsan uzun soluklu kullanamıcaksın eminim çünkü bahsettiğim renklerişn sana çok yakıştığını sende biliyosun .
Bu arada pekte datluymuşsun :))

Olu-gelin lütfen sarı tonları ve açık renkler düşünme .istirham ederim düşünme. sana gördüğüm kadarı ile kızıl ve siyah tonları. açık olarakta en fazla bakır tonları süper gidiyor. son seçim elbet senin ama bak demedi deme.sarı tonları yaparsan uzun soluklu kullanamıcaksın eminim çünkü bahsettiğim renklerişn sana çok yakıştığını sende biliyosun .
Bu arada pekte datluymuşsun :))

oooyy :ecrin_bebek: teşekkür ederim canımm.. zaten sarı yapalım derken yaktı kuaför saçlarımı. ne güzel belime kadar dümdüz simsiyah saçlarım vardı :çok üzgünüm: bi süre boyatmıycam saçımı karar verdim. biraz toparlansınlar. çünkü saçım kötüleştikçe toparlansın diye daha çok boyadım iyice mahvoldu:( bi önceki sayfaya koyduğum bakr var ya. onu kullanıcam bi süre.. akarsa da aksın artık napalım. sonra güzelce uçlarından aldıra aldıra kendine getiricem saçımı mecbur. a.s.

olu gelincim ben de fikrimi söylemeden geçmiyim.
Ben senin fotoğraflarından en çok saçının pembe olanını sevdim yani sana o tonlar çok yakışmış, kızıl tonları da çok yakışır bence. Üzülme kökü sen de uzar yine ne de olsa.
Not: olabildiğince kendi saçını kullanmaya çalış canım, saçlarında beyazlar olunca mecburen boyatıcaksın, (nacizane bir tavsiye).

hıhı.. bu yaz boyatmıycam işte. tutmaya çalışıyorum kendimi.hastalık gibi bişey bi kere başladın mı boyatmadan duramıyosun. zaten yandı saçlarım mahvoldu.çok pişmanım:( tekrar uzatıcam belime kadar:(

Back