• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengi dert oldu yardım(Resimli)

Saçında yıpranma yok renkten dolayı öyle sandılar herhalde
kestirmene gerek yok yani ;)

Saçında yıpranma yok renkten dolayı öyle sandılar herhalde
kestirmene gerek yok yani :KK66:
Aslında baya yıpranık yıkayınca uzuyor sönüyor.resimde fönlü ondan güzel görünüyor.yasım 27 buarada sarı beni 35 gösteriyor. Zaten gittiğim bi kuaförde dedi koyu boyayalım diye sanırım aklıma yattı bu koyu kestane .boyatacağım inşallah güzel olur

Kız girme aklıma girme..zaten bi karış havada aklım.kızılll kızılll diye ölüyorum içimdeki sesi zor susturuyorum zaten .sus allasen .hem cok yıprandı her ay kuzıl boyamak lazım.cok akıyor.yeter gari.kızıl baska bahara artık uzun sağlıklı sac istiyorum.yumusak sac istiyorum.:KK61:

Kızılda sebat edersen üç dört yıl sonra kendi rengin gibi oluyor, ben artık 2,5-3 ay arası boyuyorum, oturdu saçıma, sağlıklı, yumuşacık saçlar istiyorsan öncelikle düzleştirici ve fönden uzak durman lazım, ben sadece duştan sonra tarıyorum, tarak bile vurmam gün içinde, üç ayda bir de kestiririm birazcık. Yani yıpranma sebebi kızıl değiiiiiillll :) boya sen kızıl candır:)

[Qhali bi="Magnolliaa, post: 37778410, member: 637145"]Kuzum burada düzleştirdim sacımı .düzleştirmezsem uclar falan kırık ve yamuk[/QUOTE]
O hali çok iyi biliyorum cali süpürgesi gibi olur fonsuz oldugu zaman ben bir hafta önce kestirdim ve uzatiyorum artik düzleştirmiyorm bile ya fon cektiriyorm ya da oruyorum topluyorum uclari öyle saglikli ki suan

Işıltı kahve yanlış hatırlamıyorsam bu renkti saçta çok güzel duruyor o renge boya daha sonra boyama diplerden doğal saç rengini gelsin benimde boyalı pişman oldum sacimi çok yıprattı ve daha ikinci boyamama rağmen

Kestane kızıl akaju mu hmmm hemen bakıyorum canım cok saol ..ay kızlar cansınız can...
10239_buyuk.jpg

Canım bu renk bak. Kızıla göre daha doğal. Bir arkadaşım kullanmıştı tavsiye ederim.

kızıl yaşlı gösteriyo insanı kullanımı da zor..Benim gibi yap siyaha boya kurtul :DGeri dönüşüde yok o yüzden hiç kafa yormuyorum :D hem çokda parlak miss :D

Eki Görüntüle 1302611 Eki Görüntüle 1302614 Ey hatunlar bi el atın neolur.
Saçım yanık ,kızıldan açıla açıla bu hale geldi foto koyuyorum.uzayan sünen kırılan bakımsız mat ve bir rengi bile yok.
Şuan soğan kabuğu renginde.

Artık bunaldım saç rengine karar vermk istiyorum.çünkü bıktım bu sac rengimden kac gündür konu acıp durdum.bi kızıl olsun dedim bi küllü sarı.karar veremedim.

Açık renk kullanmak cok zor geldi.ruhsuz ve sönüğüm.kaşım da acık renge boyadım.makyj yapmazsam hasta gibi ..
Oysaki koyu tonlar yakışıyor bana. önceden kızıl tonlar kullandım herkes cok yakıştırırdı.

Beyaz tenliyim ,ela gözlüyüm.
Şimdi kendi sac rengime döneyim sağlıkla sac uzatayım diyorum.
Artık kendi rengime dönüp sağlıklı sac uzatmak istiyorum.6 yıldır boyuyorum sacımı çünkü. .kendi sac rengim baya koyu.
Beğendiğim bir tonda resim koydum.nefise karatayın resmi.

Bu hangi renk sizce koyu kahve mi siyah mı.o renge boyatıp uzatayım mı.
Destek lerini bekliyorum şu sarı ve kızıl hevesimi kırınız lütfen :))

Hepinizi öptüm:KK66:
canım loreal amonyaksız boyayla boya ve bu renk koyu kestane

Back