• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım ediin:( -resimli-

ya ilk kestirdiğimde hissettiğim şey şuydu: ben neden yıllarca kıcıma kadar sacla gezmişim ki. resmen hamallıkmış ya:S o kadar hafiflemiş ve rahat hissediyorum ki kendimi:S bıkmışım bezmişim rsmen uzun saçtan haberim yokmuş:S

cnm yenı saçlarını güle güle kullan gercı resmını görmedım henuz ama güzele ne yakışmaz sende güzelsın demkkı sorun yok şeker:)
biz bayanların arada kendınıde yenılemesı gerekiyor sende bunu yapmışın cnm

Bende beyaz tenli ela gözlüyüm koyu tonlar (kestane,siyah,kahve)daha çok yakışıyor valla genede sen bilirsin

evet.. an itibariyle çok pişman oldugumu hissetmeye başladım.. ne şekil alıyo saçım ne de bişiy.. berbat görünüyo.. 2.röfleye kadar nası beklicem bilmiyorum

inanmazsınız ama.. gittim kısacık kestirdim belime kadar olan sacları ve de kahkul yaptırdım.. ve de röfle attırdım.. aslında açtırıp boyayacaktık ama ben daha önceden cok renk değiştirdiğim için mahvetmiştim sacımı.. oturduk uzun uzun konustuk kuaförümle. çok yardımcı oldu bana sagolsun.. röfle attık ama malesef daha önceden sıyaha boyadıgım için aralar siyah kaldı.. 1bucuk ay daha sabret,1bucuk ay sonra 1 röfle daha atıcaz ve ı siyahlar tamamen kapanıcak çok güzel olucak dedi=) bu yaza platin giriceksn güven bana dedi=)) tamam dedim. kuaförüme güvenirim hadi hayırlısı:D

canım eskişehirlisin sanırım kuaförun kim

wah wah sende saçlarına acımadan kıyanlardansın demek...aynı hataya bende düştüm canım ve pişman oldum doğru erkekler beğeniyor ama bakımlı halini kısa saça şekil wermek umduğumdanda zor çıktı...uzunken ne mutluydum ama uzadıda kurtuldum....saç rengi olarakta sana platin gitmez diye düşünüyorum çünkü yüsünde soluk durur...ama turuncu bakır gibi olan saçın yüzüne çok gitmiş...yinede sen bilirsin...bence yol yakınken dön...:1no2:

wah wah sende saçlarına acımadan kıyanlardansın demek...aynı hataya bende düştüm canım ve pişman oldum doğru erkekler beğeniyor ama bakımlı halini kısa saça şekil wermek umduğumdanda zor çıktı...uzunken ne mutluydum ama uzadıda kurtuldum....saç rengi olarakta sana platin gitmez diye düşünüyorum çünkü yüsünde soluk durur...ama turuncu bakır gibi olan saçın yüzüne çok gitmiş...yinede sen bilirsin...bence yol yakınken dön...:1no2:

artık ço geç be kuzum ya:( sarı için bu kadar mahvettim saçımı.. en azından bişiylere degsin bari:( enazından bi deniycem platini.. yazı platin geçiriyim.. kışa bakır yaptırırm belki.. ama o da cok zahmetli hemen akıyo be:( ayrıca evet.. kısa saca sekil vermek resmen işkence.. allahtan sacım düz.. ama yine de bombok görünüyo suan.

mücahit de iyi canım..süprizzzzz ben 1 yıldır kestirmiorum canım o yuzden fiyatlar nedir bilmiorum en son ferdiye hem boya hem kesim yaptırmıstım manyak güsel oldu artık ne boya nede kesim ara verdim

canım mücahit kızılcıkLıda..
ferdi kapanmış dediLer oda kızıLcıkLıdaydı..
bide bülent var adını yanLış bilmiosam:S

Back